slowik Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Spining Pezon & Mitchel Specjalist Manie 230m 20-60gr Harpun przydatny przy połowach Halibutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Harpun przydatny przy połowach Halibutów Z harpuna będziesz strzelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Z harpuna będziesz strzelał Nie Ale chciałbym mieć coś przydatnego pod ręką typu harpun w razie takich niespodzianek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/738c6aff34e160b0.html A zdarzają się dosyć często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 O rzesz ty i to na wędkę takie coś siada .No niezła jazda musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Dokładnie na wędkę Dlatego harpun obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Odebrałem ponton, wieczorem test i badanie techniczne zrób foto nadmuchanego pontonu oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 kocur ja tez czekam na słówko o tym pontonie bo zamierzam go kupić Chyba są chodliwe bo w tej chwili przy kupnie trzeba czekać do marca na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Chyba są chodliwe bo w tej chwili przy kupnie trzeba czekać do marca na dostawę. W ubiegłym roku też ten system stosowali,podejrzewam,że zbierają zamówienia,żeby mieć wiedzę jaką ilość sprowadzić,żeby im nie leżało i nie blokowało niepotrzebnie kasy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 zrób foto nadmuchanego Spadaj, jeszcze się nanosisz go i to nieraz michorn, łajba jest na pierwszy suchy test bardzo OK. Solidnie wykonany i sprawia wrażenie mocnego i trwałego. Wszystko pasuje i jest na swoim miejscu. Pawęż montuje się bezproblemowo i wydaje mi się że chyba trwalsze mocowanie jest niż w kolibri. Do chwili obecnej nie żałuję tej kasy. Zobaczymy jak wyjdzie na wodzie Ale to dopiero w kwietniu/maju pewnie Zdjęcia? po co na alledrogo są a ja nie mam takich warunków żeby pstrykać foty. I tak żona już mi głowę zmyła za ten zakup. Tylko moje niepalenie i oświadczenie że to za kasę z fajek będzie uratowało mi skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Śmiałem się przecież. Nie pozostaje nic innego jak pogratulować udanego zakupu - nie to żebym się podlizywał. Obadamy na wodzie. Ja jestem na etapie załatwiania paru innych - mam nadzieje ,że wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 nie to żebym się podlizywał Taaaaa... nie ma jak foch co Załatwiaj i działaj bo ja już swoje zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Dziś kupiłem żyłkę HM80 0,143mm i doczekałem się ważniejszej (drugą plecak) połowy zamówionego sprzętu: Zdjęcia wędziska załączę za kilka chwil w odpowiednim temacie - tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 uu kiciuś witamy w świecie płyuwających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haron1101 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 okuma epix fd 20 z allegro za 120 zł mam nadzieję, że będzie sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Małe zamówionko. Czas się szykować do sezonu 1. ELEKTROSTATYK F5 R Fotel karpiowy 2. BROWNING Koszyczek zanętowy Window Feeder 50g/6cm 3. SUFIX Przypon SURFSTRAND CLASSIC 12kg/25cm 2szt 4. MIDDY Proca Pult LRG Atxgreen 318 5. TRABUCCO Żyłka T-FORCE FEEDER 0,25/8,4kg/150m 6. DRAGON rzep do wędzisk 22cm 7. ELEKTROSTATYK Podpórka teleskopowa 60/105cm 8. GLO-LITE Świetlik proszkowy, końcówka świecąca 2szt 9. JAXON AC-3321 Igła do martwej rybki 2szt. 10. JAXON AJ-LAR004 Latarka LED - nakładana na czoło, z magnesem 11. JAXON AC-4034A Sito wędkarskie 2x2mm 12. JAXON AK-NA010 Uchwyt do nasadki świecącej 4szt 13. MEGABAITS 90-000-07 Czapka baseball camou natural Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Zegarek casio protrek PRG 40 m.in. z kompasem i barometrem. W dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Zrobiłem jakiś czas temu poważne zakupy, a nie było chwili nawet się pochwalić Tyczunia: Maver Genesis 12,5m+top do kubka+top power Podest:[mam jeszcze boczną tackę, ale na zdjęciu jej nie ma] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Pickera Jenzi Artini 3m/15-45g oraz kołowrotek do niego Okuma Travertine 30 FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Mistrall Aero Feeder 360/120, machałem nim na sucho, fajny mocny kijek, przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Trochę koszyków 5g i 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 A ja : - Schimano Catana 2500 FA - 20 główek jigowych Mustada rozmiar 1 5g - 9 główeh jigowych Mustada 2/0 7,5g - 50 najróżniejszych twisterków od 2 do 4 cm - 10 gum 7 cm głównie rippery - siatka na ryby Jaxon 2m do umocowania na sztycy - i najróżniejsze akcesoria.. i 200 zł poszło..;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 kocur, dzięki za wstępne słowo o pontonie, a mam jeszcze takie pytanie, jak oglądałem zdjęcia to na jednym z nich były uchwyty na wędki, na pozostałych nie, masz je zamontowane na swoim pontonie? Bo dla mnie to najlepiej żeby ich nie było tam wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 Są 2 uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Okuma Epix Pro FD 40 Baitfeeder EPB40 za jedyne 180 zł na Allegro w Fishing Mart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkotek Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Witam . ja dopiero chcę kupić woblera DAM effzett power striker lures , na filmiku ładnie pracuje tylko gdzie go dostać i czy jest sens go nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi