stevefrancis Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Jak wszyscy to i ja Zakupiono dnia 23.03.2010 Dragon Mystery XT Medium Feeder 360 cw. 40-80 (druga moja taka) świetnie mi się na nią łowi a i cena bardzo przystępna warto zauważyć, że ceny na allegro za ten kij kształtują się na bardzo różnym poziomie - nie wiem czym to jest spowodowane. Mowa oczywiście o wędkach nowych - ceny od 170 do nawet 270 zł (ta sama seria Dragon XT medium feeder) - zerknąłem też jak wcześniej kończyły się licytacje - i można tego kijka nawet za kwotę 130-140 zł dorwać też nowego. Opinie kupujących pozytywne więc nie jest to jakaś trefna seria - bardzo jednak mnie to zdziwiło. Różnica 100 zł na tym samym kijku to trochę przesada, ale jednak tak jest. Ja osobiście brałem udział w licytacji, która skończyła się na poziomie 160 zł (wcześniejsza skończyła się na poziomie 135 zł) niestety w licytacji mi się nie poszczęściło i zakupiłem go w opcji "kup teraz" za kwotę 170 zł. Nowa z 2 letnią gwarancją z zestawem szczytówek w komplecie. I jak ta cena ma się do 250-270 zł u innych - nie rozumiem tego DRAGON EXPRESS RD720 iT z racji uszkodzenia starego wysłużonego podbieraka jaxon zakupiłem nowy Podbierak Cormoran 2-częściowy 70x70cm 250cm Pokrowiec na wędki 3 - komorowy Cormoran 150cm ŻYŁKA SUFIX FEEDER MONO 0,20 mm/150m TONĄCA Żyłka Daiwa TRIFORCE Mono 0,22mm 300m ( 2 sztuki ) + lokalnie w sklepie wędkarskim (żyłka przyponowa i inne pierdółki celem uzupełnienia asortymentu) W czwartek wybieram się opłacić składkę i końcem marca otwieram sezon 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Dzisiaj opłaciłem składkę ulgową (16-24) na 2010r. Dodatkowo kupiłem jeszcze paczkę haczyków 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Stevefrancis ile dałeś za Pokrowiec na wędki 3 - komorowy Cormoran 150cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Żyłka Daiwa TRIFORCE Mono 0,22mm 300m ( 2 sztuki ) miał ktoś już z tym do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Stevefrancis ile dałeś za Pokrowiec na wędki 3 - komorowy Cormoran 150cm ?? Zapłaciłem 105 zł. Choć są na allegro też po 99 zł. Ja z racji tego, że brałem wszystko od jednego sprzedawcy oszczędzając na kosztach przesyłki wziąłem po tej właśnie cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aski Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Zakupy robię przez całą zimę i dzięki temu nie dostaję szoku a to kretliki,, haczyki, a to plecionki, żyłki a ostatnio bolonkę Kongera 6m na zakup czeka jeszcze kołowrotek Dam do bolonki, i by się przydał z wolnym biegiem i tak po malutku, po malutku się zaopatrzę a mówią, że golf to sport dla bogaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Pare woblerków "handmade" na kropka: I powoli uzupełniam asortyment boleniowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 jak w temacie Co do tego to raczej ten temat pasuje: Który z feederów ja dziś kupiłem Mikado SCR MATCH 420 No coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Siatkę kwadratową Rameau 2,5m http://allegro.pl/item969987417_rameau_kwadratowa_siatka_do_przechowu_ryb_2_5m.html Tylko mi udało się wylicytować za 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Tworzenie arsenału gruntowego rozpoczętę: 2 x MIKADO TRYTHON FEEDER 300/100 6kg zanęty Feeder Atraktory zapachowe Klej do zanęt Różne dodatki typu biszkopt, prażone konopie itp itd Po świętach kolejna porcja zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 1.Twistery - rozmaite warianty motor-oilów, herbat, pereł. 2.Dwa salmo rovery HP i - ciężko dostępny - CBK. 3.Obrotówki od meppsa black fury "2 i 3" miedź, "2" złota i "2" srebrna - wszystkie w mocno umowne czerwone kropki z żółtymi muchami! Pewnie nieraz kupowaliście przynętę tylko z tego względu, że Wam się podobała. 4.6 gębal kleniowych. 5.Wklejanka: Team Dragon 3-12g (będzie jutro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Dzisiaj zakupiłem całkiem fajnego Feedera a mianowicie Mistrall Olimpic 3,6 do 120 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 3 obrotówki nr 2 z myślą o pstrągach, kilka małych twisterów i tonący woblerek dorado invader w kolorze tęczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Krętliki do bocznego troka, oliwki w różnej garmaturze, kilkanaście gumek, w różnych kolor, kilka główek, żyłkę przyponową z fluocarbonu, podbierak i kilka innych rzeczy, o których nie warto pisać. Aaaaa, no i wykupiłem pozwolenie na okręg Gdańsk i Elbląg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Robactwo i Kenart z myślą o kleniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Bacik Eternum Winner Pole 8m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 silnik do pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria22 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 dzis kupilem tri poda anakonda 2x jexon favourite carp 390 3 składy shimano beastmaster 360 classic 3 składy 2x sygnalizator fox najdrozsze było a teraz powiedzcie mi czy dobry sprzecik kipilem a kreciołki 2 x okuma pbf 40 1 x robinson solaris 506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 bakteria22, ale jekiego tripoda z anakad,bo jest kilka?ja mam kwasiaka od goscia z Zbrza,na jednej sztandze i widlach-waga 7,50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria22 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 no własnie taki nie wiem jaki ale same 3x noga z 5kg waży niby 0 aluminium sama rura kwasówka widac mocny ;] a twój sprawdza sie ?? to najwarzniejsze bo dopiero jutro pojade sprawdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakteria22 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 ale najbardziej chodzi mi o te wędke bo gośc w sklepie nie umiał sie wypowiedziec sie na jej temat wygląda na feeder ale pisze na niej SHIMANO BeastMaster AX 360 classic 3x skład nie pisze CW ;/ ani nic a na alegro ani nigdzie nie moge jej znalesc jesli ktos był by w stanie wypowiedziec sie bede wdzieczny rekojeść korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 dzisiaj zamówiłem: Mate karpiową Starbaits Session Unhooking Mat 90x130 Method Mix carpzoom pellet hakowy carpzoom mini boiles 10mm swet corn syrop klonowy trofeum syrop korzenny trofeum teraz czekam na wysyłke ,we wtorek powinna zostać wysłana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Dwie sztuki Shimano BBLC i 1500 yardów czerwonej PowePro o wytrzymałości 40lbs Parę kilo kulek Quest Baits 15 i 20 mm Surf & Turf Parę kilo kulek Minstralla 15 i 20 mm Bait with No Name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Trochę akcesoriów i 100zł poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlamo Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Feederek Mikado crystal line 360cm za 175zł. Miałem nie kupować w miejscowym sklepie, ale ten kijek bardzo mi się spodobał chociaż w sieci nie znalazłem nic na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi