ravek72325 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Ja zakupiłem 2 woblerki boleniowe: Salmo Thrill i coś tam jeszcze,nie przywiązuje zbytnio wagi do nazw:) 13 sztuk kopyt 8cm w różnych kolorach i główki do nich 3g i 7g z Mustada. Pudełko na przynęty spiningowe, trzecie, bo już troszkę miejsca brakowało i na targu u jakiegoś dziadka(który sprzedawał jakieś starocie które znalazł w domu) zakupiłem 2 książeczki z 1988 i 1989 roku. o sumie i boleniu(3zł za 2 sztuki) całość zakupów to jakieś 97zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławomirJ Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Kołowrotek Spro Red Arc 10401M Swingery Traper ILLUMINATED (czerwony i niebieski) Krętliki SATO potrójne Nr 8 (10kg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 2x feeder Mikado fishfinder 366/110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 pokrowiec 3 komorowy 150cm kilka rurek antysplątaniowych 4 koszyczki 3x30g 1x50g 2 sygnalizatory kilka paczek zanęty i atraktory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość naleśnik27 Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 mikado competition mh spin 270 7-35 cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Kilka dni temu zainwestowałem w kijek Dragon Thytan X-Jig 2,40m c/w 3-25. Może wydawać się to śmieszne ale zakupiłem go z myślą o łowieniu boleni i po wstępnych testach okazał się boski takiego czegoś właśnie szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Rod pod Solar Worldwide z Global Conversion Kit plus regulowane buzzbary bez śrub na trzy kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 Robinson Xenon Perch 2,7m 5-15g:) świetna wędka! Dziś próbowałem na stawie, 2 okonki małe złapane. Świetnie ją czuć i bardzo ładnie wyrzuca przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesMAN Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 W koncu maly zastrzyk gotowki No i oczywiscie male zakupy w "nowym" sklepie. Uzupelnienie zapasow czyli : kilka przyponow wolframowych, nylonowych Kongera, kretliki i agrafki. Troche glowek jigowych Mustada Clasic i Micro, pare kotwic. Kupilem wieksze pudeleczko na przynety Jaxona tak Jaxona. Wydaje sie bardzo ok, jest duze, ma solidne mocne zatrzaski i pozadne sztywne regulowane przegrodki ( pisze, ze ok bo jestem troszke uprzedzony co do niektorych produktow tej firmy ). Kupilem rowniez gumki Dragona - Lunatic, ostatnie sztuki, mam nadzieje, ze jakos niedlugo uda mi sie je przetestowac. Do tego pare gum relaxa - Shady 3" i male gumowe robaczki/zuczki bardzo ciekawie wygladaja, nie wiem jakiej sa firmy ale mysle, ze sie super sprawdza Buciory Lemigo - zielone, dosc wysokie kalosze z fajna ciepla wkladka ( potrzebne byly od dawna ). Pare woblerkow: 2 x salmo hornet i 3 inne. I jeszcze okazjonalny nabytek z zimy - Konger Equs Maxim 2,7m cw. 10-28 g ( jak troche polowie i przetestuje to cos o nim napisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 A coś takiego widzieliście zajefajny patent !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Migdał, uważaj tylko na szczytową przelotkę! W xenonach lubi się odklejać i obracać, co przy rzucie może skutkować zaplątaniem żyłki i w efekcie złamaniem kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Fedeer Cormoran Speciland 420 cw.230 Kreciol Penn Slamer Krenciol Mitchell AvoFedeer 500 200m power-pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Maja 2010 Share Napisano 26 Maja 2010 Kołowrotki,Ryobi Aplauz 4000 i 6000 No i poza tematem kupiłem bilety na KONCERT AC DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 3 spławiki Colmic do bata-27 zeta, przynajmniej posłużą chyba że wylądują na drzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grud84 Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Matę karpiową na zamek z TB - super relacja jakości do ceny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 Parasol Kongera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mermit87 Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Dziś w końcu udało mi się wynegocjować z moją Kobieta fundusze na pływadło i odrazu zrealizowałem moje "marzenie" kupiłem łódkę, wiosła i wędkarską kamizelkę asekuracyjną Sportis 50N:D:D jeszcze tylko zarejestrować i można przeprowadzić pierwsze wodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Peen Slammer 260 (360 Pln.) w porównaniu do Okuma Salina30 i Daiwa Exceler 35 _naprawdę solidna MASZYNKA - subiektywna ocena - kołowrotek na kilka ,kilkanaście lat (wiem co piszę - wędkuję na Wiśle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 daiwa ryukon 2,75 15-45g +daiwa caldia 3000x cormoran 2,4 2-15g +red arc 10100, power pro 10lb red, power pro 20lb yellow, trochę obrotówek dragona , 4 X-rapy , 3 shad rapy,2 thrille, kilka kopyt oraz odrobinę innego szpejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Kwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Łóżko pod namiot Elektrostatyk L8 za całe 345zł+wysyłka. Wielka i ciężka kolubryna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Podbierak muchowy Kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Zbliżający się wielkimi krokami Lipiec zmusił mnie do zakupu (dokładnie zamówienia) kijka na sumy : Mikado SCR Sea Heavy Picker 270 / 400 gram co w połączeniu z leciutką wagą własną oraz szczytówką z włókna epoksydowego robi ogromne wrażenie. Mocaaarny kijek i w tej cenie nie ma sobie równych. Teraz tylko jeszcze młynek pod sumka , bo jakoś nie lubię przekładać starych kołowrotków do nowych kiji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Mikado SCR Sea Heavy Picker 270 / 400 gram Picker? Nie widziałem jeszcze takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuxx Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Mikado SCR Sea Heavy Picker 270 / 400 gram Picker? Nie widziałem jeszcze takiego Są a tu link do tej wędki aby było w temacie kupiłem robaki białe kolorowane i haczyki 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi