kocur Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Na szczupłego i sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 widze ze lunatici w modzie ) Te lunatici to takie dobre i łowne wszyscy je kupują tylko zastanawiam się czy to dla tego, że marketing i reklama dobra czy faktycznie skuteczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja sie przekonałem ,ze Lunatic jest skuteczny . Ostatnio łądny dryblas uderzył mi w 15cm czarno biały. Bardzo dobra guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 widze ze lunatici w modzie ) Te lunatici to takie dobre i łowne wszyscy je kupują tylko zastanawiam się czy to dla tego, że marketing i reklama dobra czy faktycznie skuteczne są ja zdecydowanie bardziej jestem przekonany do mamb ,busterow pozniej lunatici no i na szczupaki Fatty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Taak Fatty ma świetną prace , idealny na szczupaka. Mam kilka i jestem zadowolony. A na mamby co łapiesz?Bo Buster to raczej sandaczowa guma no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Taak Fatty ma świetną prace , idealny na szczupaka. Mam kilka i jestem zadowolony. A na mamby co łapiesz?Bo Buster to raczej sandaczowa guma no nie? mamba lunatic i buster ogolnie uzywam do opadu na sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FantasySpirit Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 hmm musze zobaczyć jak to jest z Brdowymi sandaczami na lunatiki Jakimi wielkosciami łowisz i na jakich głowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 hmm musze zobaczyć jak to jest z Brdowymi sandaczami na lunatiki Jakimi wielkosciami łowisz i na jakich głowkach? zalezy od uciagu i glebokosci ,przewaznie 15-20g na 3,5 - 4 calowe gumy jak cos pisz na pw zeby nierobic oftopa z tematu co kupilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 dzis nabylem fantastyczne "zelazne piorko".przylecialo z Rodmas'a spining Phenix Iron Feather 260cm c.w. 0.75-10.5gr i 170metrow linki 0.6 berkley'a na pstragi i okonki... potega i mozliwosci identycznego zestawu na filmiku : Iron Feather, jest produktem flagowym linii ultralekkich wędzisk firmy Phenix Rods. Blank został wykonany w oparciu o unikatowe połączenie najbardziej wyrafinowanego, dostępnego obecnie na rynku włókna węglowego z technologią włókien grafitowych. Górna część szczytówki wykonana jest w innowacyjnej technologii obróbki włókna węglowego. Konicznie ułożone mikrowłókna grafitowe są wstępnie rozciągane i nasycane żywicą , co powoduje że struktura włókien jest nienaruszona nawet po zeszlifowaniu. Efekt to o 250% zwiększona wytrzymałość, trzykrotnie mniejsza masa, szybsza akcja i hiperczułość. Blank z wysoko modułowego grafitu pokryty jest mikrosiatką tytanowo-węglową, co podnosi jego sztywność przy zmniejszonej grubość ścianek, to jest mniejsza masa, a większa czułość bez utraty mocy. Iron Feather szczyci się ekstremalnie szybka akcją, która umożliwia niezauważalne przejście od miękkiego i delikatnego poruszenia szczytówki do solidnej i pełnej mocy akcji dolnika. Ta wyróżniająca się akcja mogła być osiągnięta jedynie poprzez połączenie z pełnym zestawem przelotek Fuji Titanium SiC. Dzięki temu pięknemu zbalansowaniu składników najwyższej jakości, Iron Feather oferuje wszechstronność nieporównywalną z żadną ultra lekką wędką dostępną obecnie na rynku. Iron Feather jest po prostu konstrukcją doskonałą. Docenią to miłośnicy ultra lekkiego łowienia poszukujący silnych wrażeń wędkarskich. • Jedyne w swoim rodzaju, ekskluzywne połączenie Net Ttitan Carbon Fiber z Graphite Fiber • Uzbrojenie w pełen zestaw przelotek Fuji Titanium SiC • Subtelna i czuła szczytówka zapewnia dalekie rzuty cienkimi żyłkami • Dolnik o progresywnym przyroście mocy • Specjalnie zaprojektowana rękojeść z uchwytem Fuji IPSD pokrytym pianką EVA o dużej gęstości. Wyjątkowego uroku dodają inkrustacje z drewna California Buckeye Burl • Wędka zapakowana jest w ekskluzywną haftowaną tubę z czarnej kordury. • Wszystkie modele występują tylko w wersji dwuczęściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 bifa, rzes zaszalal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 bifa, rzes zaszalal zobaczylem i zakochalem sie... hormony zadzialaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Robinson Diaflex Classic 10-38g 2,70 cm. Dzisiaj kupiony i już przetestowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Po ostatniej wizycie w sklepie gdzie na stojaku przypadkiem wpadła w oko stara seria Powermesh, wczoraj udałem się na oględziny z nadzieją kupna. Niestety c.w. było dwukrotnie większe niż mnie interesowało (10-35gr.). Jednakże w dalszej rozmowie dowiedziałem się o atrakcyjnej ofercie cenowej na Team Dragony i ostatecznie moim łupem padł kijek 2,70 3-14gr. x-fast jako kijek na rzekę. Kij opisany jako nowość na 2010 rok wyszedł mnie 280pln co przy normalnej cenie około 400pln było niezłą okazją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smogu Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Dzisiaj odebrałem kilka zamówionych gum relaxa, dam, pro logic i inne:) Niektóre z nich są lekko używane (widać ślaby po haczyku), bo zakupy na allegro, ale 30pln to uwazam ze przystępnie;) tutaj obrazej: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Dzisiaj odebrałem kilka zamówionych gum relaxa, dam, pro logic i inne:)Niektóre z nich są lekko używane (widać ślaby po haczyku), bo zakupy na allegro, ale 30pln to uwazam ze przystępnie;) tutaj obrazej: Obrazek Uploaded with ImageShack.us cen fajna zestawik bardzo ciekawy chyba zaczne czesciej przegladac alegro za okazjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 chyba zaczne czesciej przegladac alegro za okazjami Nie da się ukryć czasem warto....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Ja za 13 zl zakupilem 3 nowe woblerki kenarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbalub Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Spro Passion 730fd, Żyłka DRAGON Super Camou Spinn 150m 0.25mm Po tym jak rozsypał mi się wcześniejszy kołowrotek na szczupaku ok 70cm mam zamiar ze ten sprzęt chociaż trochę pociągnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Dwa kołowrotki Spro Super Long Cast Pro 460 Dzięki chłopaki za porady w sprawie wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Najnowszy zakup z myślą o brodzeniu w naszym pięknym morzu za trociami i belonami Kurtka Scierra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Mikado Lexus Sappfire 13 g.Rewelka kij:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmik Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Chub - Snooper 12ft 3lb. Rewelacja kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Kurtka Scierra nie taka ściera,wyglada na porzadną mam gdzies czapeczke i koszulke tej firmy ale wstydzilem sie ja nosic :mrgreen:bo taka dziwna nazwa... robia swietne muchowki jedno i dwureczne z dozywotnia gwarancja a teraz w holandii nawet sa przecenione o polowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Właśnie wróciłem ze sklepu, byłem zamówić wreszcie kołowrotek centerpin. Powinien być w tygodniu Hardy Conquest Center Pin najgorsze że mój Marksman do którego będzie ten kołowrotek leży już w Polsce. Ciężka rozłąka się szykuje Dopiero w marcu wracam do kraju, montuje sprzęt i do końca roku robię sobie wolne na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 przybylo po powrocie z targow w miescie Utrecht : Wedka spiningowa - Shimano Fire Blood 240cm cw 10-30gr (caly asortyment wedek shimano jest aktualnie przeceniony o 50%) Do tego kolowrotek - Shimano Stella 2500fd (rowniez z przeceny ) jerk - Izumi Shad Alive 105 24.5gr wobki - Balzer Holo Nature Jacker-karpfen 48gr - Yo- zuri Ultra Lites Snap Beans 1 i 2 gr gumki - Lunker City HellGies , MudDog Berkley Gulp 10cm Sandworm Sizmic LDBC5 Black Cherry Molix Sligo 4'' Reaction Strike Tube Jr 4'' 12 plywajacych malych glowek jigowych kalosze polar track kangurka miltec camo spodnie diem angling apperrel i jakas przynete z kosmosu Wiggle Finn Wiggle Rig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi