MariuszA Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Nigdy bym nie powiedział ze trabucco jest sztywna ale ok Ostatnie zakupy to : 6 Sendali na kleksy i jaski 4 Sendale Boleniowe Agrafki, Kółka i Koticzki Ownera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 A ja zakupiłem wczoraj namiocik karpiowy Enforcer Big Man TANDEM BAITS mam nadzieje ze będzie się spisywał dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Ja jednak postanowiłem nie kombinować i na miejsce połamanego wędziska HM-80 Silver Deamon postanowiłem kupić dokładnie to samo wędzisko- i tak też uczyniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Winko, a mówiłeś że już nie kupisz tak drogiego wędziska bo łamie się tak samo jak i te tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 DAWID ale ten egzemplarz nabyłem po wyjątkowo dobrej cenie!!! 670 zł !!!Czyli nieco mniej niż się zarzekałem?? Wiec moje słowa o których wspominasz są na dzień dzisiejszy tak jak by nie aktualne!? Po prostu doszedłem do wniosku że nie ma sensu szukać czegoś podobnego gdyż to konkretne wędzisko idealnie leży mi w ręce!?!? Wierz mi ze szukając podobnego modelu próbowałem chyba wszystkich możliwych i żaden kij nie był tym co Silver Deamon!!! To tak jakby Tobie ktoś chciał zaproponować coś w zamian Twojego wysłużonego Team Dragona?!?!? Tez byś zapewne kupił dokładnie ten sam model ??? Popraw mnie jeżeli się mylę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 A widzisz właśnie ja zmieniłem swojego Team Dragonka, przesiadłem się teraz na Shimano Aspire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Jednym słowem zaskoczyłeś mnie DAWID może podzielisz sie wrażeniami w odpowiednim temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzisiejszy nabytek, dwie Okumy impact rd 435i Niech ktoś powie, że będe zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Może nie kupiłem, ale opłaciłem wreszcie składki na rok 2012. 155zł poszło się...no. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 155zł poszło się...no. . Tyle, to jak jeszcze legitymacje studencką miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 dwa wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boltimor Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 WCH Dancer 240 Spro Passion 730fd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja poczyniłem małe przygotowania pod bolka: żyłka Team Dragon Spinn 0,22 kotwice owner nr.6 ponad 20 wobków boleniowych kijek St.Croix 3.2m cw 10-21 w planach jeszcze trochę boleniowych przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Tomek,z ciekawości ( o ile to nie tajemnica ), jakie woby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Ja dla odmiany kupiłem trochę sprzętu spławikowego: 10 spławików experta, bat jaxon inspira 7m siatka 4 metrowa-wyczynowa sito 5 paczek wyczynowych haczyków waga elektroniczna do 25kg fotel elektrostatyk drabinki, portfel na przypony, obciążenie ołowiane, gruntomierze, żyłki, proca, tuba na spławiki atraktory, dodatki do zanęt, zanęty Zainwestowałem około 2tys, jakby był ktoś tak miły i napisał mi na PW co się jeszcze przyda do łowienia na bata byłbym wdzięczny Trzeba od czasu do czasu posiedzieć i napić się Perły Oczywiście jestem już po pierwszych zakupach uzupełniających ekwipunek spinningowy przed sezonem: 380 twisterów mansa 50 banjo 400 haków do odlewania 30 mikro woblerków i kilka średniaczków 3 pudełka plano 1 pudełko jaxona okulary solano ( niestety poprzednie skończyły swój żywot pod moimi 4 literami, oczywiście kupiłem ten sam model - FL20003D REWELACYJNE ) klips magnetyczny - poprzedni trzymał aż za mocno... 50 wolframów 25cm/2,5kg 5 paczek krętlików z agrafkami 2 paczki agrafek 6 atraktorów do gum 2 żyłki odczepiacz grom Poniosła mnie też fantazja i kupiłem trochę komponentów do robienia woblerów: poliwęglan i dental w 3 różnych średnicach, 100 kotwiczek kółka łącznikowe, pozostały mi jeszcze lakiery (ale najpierw muszę poczytać odpowiedni temat na forum i zdecydować) i jakiś konkretny nóż do dłubania w lipie. W planach w dalszym ciągu kupienie/zrobienie mocnego kija na Wisłę - pod Bolka no i auto na ryby Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bluzer, w większości to bezsterowce siudaka i łomżyńskie a także hermesy. W planach jeszcze spirity,thrille i fafiki a jak się nadarzy okazja to dokupię jeszcze bezsterowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 dzisiaj kupiłem 10 gumek soft4play+haki do zbrojenia i żyłke 0,16 fiume spiningową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Kupiłem - Daiwa Megaforce 2.8m 4-20g (bardzo lekka zobaczymy jak się spisze w akcji) - Kamizelka spiningowa Dragon K-20 - Paczkę gum Dragon Fatty - Przypony wolframowe Dragon Na ten sezon definitywny koniec większych zakupów, chyba że jakieś drobne akcesoria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 6 woblerów po 14zł różne kolory i wielkości od 4 do 6cm jedną obrotówkę meppsa numer 4 czarna w złote kropki 15zł krętliki z agrafką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 ponieważ mój 20 letni spining Albatrosa się już wysłużył kupiłem nowy marki Fiume national długości 2,70 c.w. 15-40gr. pierwsze testy oczywiście 1 maja , mam też pytanie czy ktoś z towarzystwa posiada ten kijek i mógłby się pochwalić wrażeniami z użytkowania ? . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 przeglądając woblerki w pewnym sklepie wpadł mi w oko taki smużaczek. Sprawdze go w upalne wieczory na rzece. grzechem było by go nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzisiaj wreszcie doszedł list z nowymi wobkami na klenie i jaziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4tiss Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Żyłki Maver Stone River gr. 0,18;0,22;0,25 i haczyki węgorzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Kolejne dwa grubaski na klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Nowe zabaFki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi