dziara Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 kolejne cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 dziara, to produkcja Pana Leszka Dylewskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Plecionka Daiwa Shinobi Braid 0.14mm Kilka siudaków bezsterowców Thrill,Taps,P.G wszystko szykowane pod bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Żyłeczki Sufix mono feeder i trabucco t-force special feeder , 0,25 obie. Jutro będziemy testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Gofer, tak to są LD Pana Leszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Screamer Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 -Krzesełko Elektrostatyk KW2 cena 48zł Odnośnie zyłki Sufix mono feeder to szczerze polecam juz 2 sezon na kołowrotku a wygląda jak nowa i cena super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Żyłka DRAGON 0,22 Super Camou Feeder 2 szpule (po wielu testach najlepsza) Zanęta linowa, karpiowa, leszczowa. Stopery gumowe, Booster KONOPIE, Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis1115 Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 moje nowe gumki na szczupaczka;) najbardziej jestem ciekaw efektow po tych zielonych zarówiastych kolorach;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravqq Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Przedwczoraj obrotóweczke AG-CLASSIC nr 3 złoty/czarny i już dwa szczupaczki i okonka przyciągnęła dzisiaj obrótóweczka Black Fury, wariant czerwony na srebrnej paletce test może jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 lepszy temat byłby "co zerwaliście" kurcze mógłbym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 lepszy temat byłby "co zerwaliście" kurcze mógłbym pisać Jest temat straty wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 2 tanie sygnalizatory brań z allegro mi na bardzo rzadkie wyprawy na staw wystarczą cena 48zł za 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijan@ Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Dziś zakupiłem sito wędkarskie. Wymiary oczka 3x3 powinno być dobre do gliny rzecznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaltrzebnica Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 salmo thrill i hunter spirit, oprocz tego pare szczupakowych kopyt, jutro z samego rana testy boleniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Wędka MIKADO CAT FISH300 DO 300GR wyżutu plecionka CORAMID WALLERSCHNUR BIG CAT 60 KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzbyszek1 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Plecionkę Mikado Trython 0,18 3 wobki mistrall i 3 wahadła Dragona oraz 5 paczek przyponów wolframowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaFi KARP Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Plecionka 0,09 Kamatsu Techron,do przyponów idealna,kopyto Dragona 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Wędka MIKADO CAT FISH 300 Plecionkę Mikado Trython do 40kg haki mikado sensual cat fish Zbroję się na wąsatego z Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Penn Slammer 360, plecionka powerpro 0,19 żółta. Zestaw woblerów boleniowych, hunter spirit, siudak bezsterowiec oraz fafiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 zamówiłem dzisiaj na Allegro kilka korpusów smużaków do malowania + stery gratis. mam nadzieję, że po dopracowaniu będą się dobrze sprawowały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RTS Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Dzis zakupilem 3 splawiki Milo na kanal, 2 Sensas'y na wode stojaca , 2 Lorpio pod plotke. Ma ktos adres sprawdzonego sklepu internetowego, gdzie sprzedaja przynety Drop Shot'owe Dragona? Jak tak to prosze o prywatna wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 mikado te stery do smuzakow sa za male wiem bo sam mialem musisz wieksze wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 suhhar no trudno ale cena dość atrakcyjna a jak z ich pracą? przyciąłeś coś na nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 nie nic jeszcze u mnie na rzece ryba jeszcze nie zbiera, zimna woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellson Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 ja dzis zakupiłem rod poda tropper pod firmy SPRO. Znalazlem okazje na alleg... no i zadowolonym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi