Arunio Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 DAIWA Windcast Picker 2,70m. dzis dostawa czekam na kuriera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 ...Już doszła. DAIWA LEXA 2500 SH....Jeszcze tylko gwarancję musze wysłać do Chao... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 2 Kwietnia 2014 Share Napisano 2 Kwietnia 2014 Wczoraj doszla Daiwa Windcast picker 270. Panowie dla mnie ten kijek to poezja! Przypomnial mi czas kiedy powstala metoda DS. i na czym to mialo polegac. 240pln. a lezka w oku sie kreci jak sie go do reki bierze.Zdjec nie wklejam bo w sieci tego do bolu!! Polecam z calego serca szukajacym kija do delikatnego lowienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baroo Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzisiejsza przesyłka od kuriera : Szkoda słów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Szkoda słów.. Dlaczego odbierałeś uszkodzoną przesyłkę?, wystarczy sporządzić protokół ,że odmawiasz przyjęcia towaru w uszkodzonym opakowaniu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Baroo, Wez jeszcze napietnuj podajac nazwe Bo ze firma kurierska winna to jedno a ze sprzedajacy zapakowal to bez zabezpieczenia przed przesunieciem i oznaczenia nie rzucac to drugie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 KONGER ROD POD nr1 + monster fishing MF-212+ 2+1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baroo Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Szkoda słów.. Dlaczego odbierałeś uszkodzoną przesyłkę?, wystarczy sporządzić protokół ,że odmawiasz przyjęcia towaru w uszkodzonym opakowaniu i tyle. Paczkę odbierała narzeczona ,ja nie mogłem byłem w pracy. Karton był owinięty jeszcze taką czarną folią i ona nie była uszkodzona. Na szczęście po powrocie do domu , telefon do kuriera - dzisiaj był , spisaliśmy protokół. Pracownik firmy kurierskiej w protokole wpisał ,że uszkodzony był cały towar a tak naprawdę uszkodzona była 1/4. Więc może i tak wyjdzie wszystko na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Paczkę odbierała narzeczona ,ja nie mogłem byłem w pracy. Karton był owinięty jeszcze taką czarną folią i ona nie była uszkodzona. Na szczęście po powrocie do domu , telefon do kuriera - dzisiaj był , spisaliśmy protokół. Pracownik firmy kurierskiej w protokole wpisał ,że uszkodzony był cały towar a tak naprawdę uszkodzona była 1/4. Więc może i tak wyjdzie wszystko na plus. Nie ładnie, nie pochwalam. To, że wysyłający źle zapakował nie podlega dyskusji ale żeby naciągnąć sprzedawcę... bez komentarza. Przecież poniesie koszty dosłania uszkodzonego produktu (produkt + przesyłka). Apeluję o trochę uczciwości. Jestem ciekawy jak byś się czuł jak w piekarni kazali by Ci zapłacić za 5 bułek kiedy tylko 3 zapakowałeś do torby. Sprzedawcę możesz "ukrać inaczej" np. już nigdy więcej u niego nie zrobić zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baroo Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Paczkę odbierała narzeczona ,ja nie mogłem byłem w pracy. Karton był owinięty jeszcze taką czarną folią i ona nie była uszkodzona. Na szczęście po powrocie do domu , telefon do kuriera - dzisiaj był , spisaliśmy protokół. Pracownik firmy kurierskiej w protokole wpisał ,że uszkodzony był cały towar a tak naprawdę uszkodzona była 1/4. Więc może i tak wyjdzie wszystko na plus. Nie ładnie, nie pochwalam. To, że wysyłający źle zapakował nie podlega dyskusji ale żeby naciągnąć sprzedawcę... bez komentarza. Przecież poniesie koszty dosłania uszkodzonego produktu (produkt + przesyłka). Apeluję o trochę uczciwości. Jestem ciekawy jak byś się czuł jak w piekarni kazali by Ci zapłacić za 5 bułek kiedy tylko 3 zapakowałeś do torby. Sprzedawcę możesz "ukrać inaczej" np. już nigdy więcej u niego nie zrobić zakupów. Wszystkie koszty poniesie firma kurierska , ponieważ uszkodzenie powstało typowo podczas rzucania paczką lub jej tranzycie na naczepie tira , innego sposobu nie ma gdyż folia w która karton był zawinięty była nietknięta. Chyba ,że celowo sprzedawca tak zapakował już rozwalony towar , wtedy powinien On ponieść koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Zestaw żyłek Trabucco -feeder i match... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 feederalny, Łowilem na trabucco feeder i prawde mówiac bylem zadowolony. Pracowala dwa sezony na feederach po przewinieciu stron. A z zasady zmieniam linki co najmniej raz w roku. Jedyne co mnie wkurzało to ze stosunkowo szybko zaczynala szumiec na przelotkach. Daj znac jak sie match spisuje bo jakos nie moge wypracowac ulubionej. Chce w najblizszym czasie sufix przetestowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 19 Kwietnia 2014 Share Napisano 19 Kwietnia 2014 Trabucco Erion XT High Match Długość: 420 cm cw: 5-20 gr waga : 248 gr P.S. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 nowe żyłki fluo pod feedera do testów: - damyl sumo feeder (zielony oczojebutny)link: http://www.dam.de/?q=en/dam-damyl-sumo-competition-line - MS range (sanger) feeder (marchewa) link: http://www.angelgeraete-bode.de/Saenger-MS-Range-Pro-Feeder-Line zobaczymy jak dlugo warta im pożyć pozwoli. Arunio i Feederalny : pamiętajcie ze cała seria T-force jest przegrubiona o co najmniej o 2 setki niż pisze na opakowaniu, a od 0.25 w góre to już totalna wolnoamerykanka raz dwie setki raz 3 a na końcu setka mniej inna sprawa, że jak ktoś lubi sztywne i mało rozciągliwe to akurat t force feeder taka jest xps feeder to ta "wielobarwna" ? jeśli tak to u mnie się starsznie skręcała do tego przegrubiona o 2 setki xps pro match za to jest niezłą stosunkowo miękką żyłeczką do wiązania zestawów (ew przyponów) a nie do matcha (rozumianego u nas jako odleglościówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 ChaoTic, Przyznaję że wczesniej nigdy nie zwracałem większej uwagi. Dopiero ten sezon dał mi trochę do myślenia po zakupie Sufixa mono feeder. Kupiłem 0.25 a po rozpakowaniu odniosłem wrażenie że wcale albo niewieleróżni się grubościa od stosowanych dotychczas 0.22. Niestety brak mikrometru nie pozwala mi tego zweryfikowac. A tak na marginesie jestem ciekaw twoich opini na temat tego co pokazujesz. Żylki fluo też by mi odpowiadały jak by jakość była zadowalająca. Czekamy na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 sufix trzyma wymiar idealnie szkoda tylko, że wszystkie na które trafiłem były dość słabe (stawiam, ze to wina długiego leżakowania) fajna ale droga jest tez daiwa megaforce , browning (mój faworyt), ignesti match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 REFLO POWER taka żylkę mi ostatnio polecono. Droga ale podobno parametry i jakość rewelka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIFI Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Kołowrotek Shimano Stradic 2500 FJ Plecionka PowerPro Super 8 Slick 135m 0,15mm (taką średnice podaje NORMARK) rzeczywista grubość 0,23mm - Hi-Vis Yellow Plecionka Sufix 832 Advanced Superline 120m 0,15mm - limonka neon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 okret na sandacze- ponton Lodestar nsa 290 oraz pompke bravo btp 12 i plecionke powerpro 11lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Eagle FishMark 480 mam nadzieje ,że będę zadowolony , ale nadzieja matką głupich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 6 Maja 2014 Share Napisano 6 Maja 2014 Kijek Shimano Beastmaster Match FA 4,26m 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Maja 2014 Share Napisano 12 Maja 2014 U mnie miejsce w pudełku znalazły woblery z oferty haczykowego sklepu. Woblery Dąbrowskie Jerk Drunk Bleak Dwa modele już zliczyły wodę. Myślę, że w odpowiednich "łapkach" i przy stabilniejszej pogodzie, mogą nieźle namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 Kijek Shimano Beastmaster CX Heavy Feeder 13' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 U mnie dziś zawitał Konger Arcus Float 4.20/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Maja 2014 Share Napisano 14 Maja 2014 U mnie miejsce w pudełku znalazły woblery z oferty haczykowego sklepu.Obrazek Woblery Dąbrowskie Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Jerk Drunk Bleak Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Dwa modele już zliczyły wodę. Myślę, że w odpowiednich "łapkach" i przy stabilniejszej pogodzie, mogą nieźle namieszać. Jaceen połamania życzę, jerki już w tym roku troszkę rybek skusiły Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi