Gość wobler129 Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 madi to to samo co u mnie. Jadę 14 km do normalnego wędkarskiego. Tam Właściciel sklepu ma w zasadzie 3 sklepy i ten gdzie jeżdżę jest duuużo bliżej niż inne jego sklepy, a mogę zadzwonić dzień wcześniej i powiedzieć co ma przywieść do tego najbliżej Trochę skomplikowane ale jest prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 wobler129 u mnie to też jest trochę skomplikowane Konkretne, no może bardziej konkretne od tych tutaj sklepów wędkarskich znajdują się 18km ode mnie. Dokładnie nie wiem jak stoją z asortymentem. Jak na razie nie mam możliwości tam pojechać, aczkolwiek niedługo będę w tej miejscowości więc się zorientuję i najwyżej zrobię porządne zakupy. Zobaczymy. Póki co cieszę się z tego co mam w szafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Jak na razie nie mam możliwości tam pojechać Ja mam szoferów takich jak : mama, tata i najczęściej siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Witam! Oto moje zakupy, paczkę odebrałem wczoraj. Idąc od lewej, od góry: 1. Spinning Team Dragon – szczegóły chyba dobrze widoczne. 2. Sztyce teleskopowe Dżakson . 3. W woreczkach główki Anti-Snag. 4. Zestaw kogutów Wojciecha Krzyszczyka. 5. Sygnalizatory Videotronic Junior C ( za namową tomek1 , oraz po obserwacji działania podczas zlotu na Poraju). 6. Wobler Salmo Tiny 3F- Green Gold Tiger. 7. Plecionka Power Pro 0,15mm, 9kg. 8. Żyłka Dragon Soft 0,16mm, 3,5kg. 9. Krętliki łożyskowane WMC. Wrażenia z wędkowania mam nadzieję, że już niedługo. Pozdrawiam Gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 No to Gregorek, pstryknąłeś trochę kaski. niech Ci ten dragonik same okazy wyjmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 8. Żyłka Dragon Soft 0,16mm A to do spinna? Bo gdy żyłkę określa się słowem "Soft" to od razu mi się kojarzy spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 keri kijek jest w promocji, za bardzo przyzwoite pieniądze; a na dodatek cholernie przyjemnie leży w dłoni. Ma służyć do łowienia (a raczej nauki łowienia) z opadu. Żyłkę będę stosował do paproszków i miniwoblerków; okazjonalnie do spławika. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Wrażenia z wędkowania mam nadzieję, że już niedługo. Połamania kija nie życzę , ale wielkich szczupaków i sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 U mnie dziś haki nr 15 i 16 do tyczki. Ochotka, pinka, białe robaczki, czerwone robaczki i zanętę z bardzo dużą ilością dodatków Jutro zawody zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Dzis stalem sie dumnym posiadaczem lodki.Plywadelko o wymiarach 2,5n na 1,25 i wadze 40kg.wymaga malego remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Dzisiaj kolejna porcja pinki, białych i czerwonych robaków, 2 następne dipy i zanęta. Jutro z rana na rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravel Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Kolowrotek Team Dragon FD935iZ oraz wedzicho Dragon Mystery XT Contact Jig z plecionka Sufix rozm.20 kolor zolty.Kupilem tez fotel karpiowy Elektrostatyk i parasol z bokami PU Tandem Baitsa 2.5 m. Teraz czas sprawdzic ten sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 A co tam tez się pochwale wędzisko shimano catana 2.40 Spinig kołowrotek shimano catana 2500FA no i plecionka dragona invisible bralid i to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Dwie małe podpórki o zanecie i robakach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Zanęta uniwersalna traper i 2 paczki białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Trochę zaszalałem ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Trochę zaszalałem ostatnio. ładne mi "trochę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 ESSOX właśnie widziałem Ty też chyba widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Za ile kupiłeś? ,tak zaszalałeś ale nie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Może nie bardzo pasuje to do tematu "co .... kupiliście", ale dostałem parę woblerków do przetestowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 ESSOX, widzę nastawiasz się na klenio-jazie no i pewnie na okonie. Widzę u Ciebie parę ciekawych modeli. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Crazyy widzę, że nie zaglądasz na Allegro Na Allegro te wobki sprzedają się za śmieszne pieniążki. artech łowiłem jednym z tych co masz - taki bardziej grubaśny - łowiłem z myślą o okoniach i nic. A gdy nałożyłem coś bardziej smukłego swojej produkcji to brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 wobler129-na Allegro tylko patrze na komórki i na RTV ESSOX-te woblerki ''biedronkowate'' fajnie zrobione,ja używam podobnego na malowanie ''stonki'',klenie za nim przepadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACZMARSKI S. Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Ostatni zakup to wędka karpiowa Shimano Alivio Ax12 ,Hook pelet -Tandem Baits , bezpieczne zestawy samozacinające i czekam na dostawę parasola wędkarskiego z bokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 taki bardziej grubaśny fakt jest taki jeden, ale na jednym ze znanych mi łowisk może być skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi