Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Maszynka rzeczywiście wygląda pięknie Mi właśnie największą trudność sprawiało to, by robić cały czas takie same wałeczki - bo jak zrobimy za duże, to się źle roluje, a jak za mało to w ogóle nie da się rollować - wychodzi pellet A możesz powiedzieć około ile zł. wydałeś na to wszystko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 no wlasnie te waleczki.Powiem tak maszynke do miesa mialem silnik tez mialem a jasli chodz o przekladnie to znajomy mi zalatwil za dobra flaszke a reszte to juz sam zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 A ja kupiłem "Ekologiczny Przemieszczacz Wędkarski" Do tego ubranie Bundeswehr Flektarn: Spodnie, kurtka i podpinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 @FLS lowiles juz tym kolowrotkiem? Jezeli tak to jak sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 "Ekologiczny Przemieszczacz Wędkarski" Fajny - ostatnio tata kupił podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valder Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 A ja wlasnie kupilem Feedera Cormoran Black Master 4,20 up to 150g na Odrzanskie sandacze i klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 czesc sandacz tak lowilem na tym kolowrotku przez caly sezon 2007 i powiem jedno jestem pod wrazeniem warunki pogadowe byly rozne i mnie nie zawiodl przy karpiach powyzej 10 kg sprawowal sie rewelacyjnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 na taka odpowiedz liczylem dzieki moze beda na targach to oblukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 A ja kupiłem "Ekologiczny Przemieszczacz Wędkarski"Mnie czeka wymiana w tym roku "EPW" jeśli jeszcze coś zostanie z zasobów finans. to dokupie przyczepke. :smile:Kolega kupił jesienią i bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 to dokupie przyczepke. Maniek a nie lepiej taczkę lub od razu TIR'a ?! Jakoś trzeba dowozić te parę ton kulek na łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Maniek a nie lepiej taczkę lub od razu TIR'a ?Śmiej się ,śmiej ale jak wrzucę fotkę to sam będziesz chciał taką mieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Maniek a nie lepiej taczkę lub od razu TIR'a ?Śmiej się ,śmiej ale jak wrzucę fotkę to sam będziesz chciał taką mieć . Nie wątpię A można wiedzieć do czego będzie ta przyczepka ? Do wypraw na karpie ma się rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Do wypraw na karpie ma się rozumieć? Ma się rozumieć,wypad na trzy dni w Odrzaniskie ostępy wymaga wiele sprzętu ,namiot ,piecyk gazowy+butla i cała masa sprzętu który pięknie jest poukładany na przyczepce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 maniek to czekam na foto itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 maniek to czekam na fotoOk,słoneczko grzeje coraz mocniej ,to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Pstryk i jest Od piatku czy jakos tak FishingMart mial fajna promocje i kupilem sobie kijem DAIWA PowerMesh Light Spinn 2,7m 3-18gObrazek Obrazek Obrazek Witam. Czy jesteś zadowolony z zakupów w Fishing-Mart? Jak wedka była zapakowana w transporcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Czy jesteś zadowolony z zakupów w Fishing-Mart? Jak wedka była zapakowana w transporcie? Oczywiscie ze jestem zadowolony przesylka blyskawicznie wyslana zapakowana w solidna kartonowa tube i napewno nic by jej nie bylo Kupuje czesto w FM i powiem ci ze jest to jeden z lepszych internetowych sklepow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Dzisiaj drobiazgi... 7 blaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 'Yanki" przyslali mi taki oto "secik",za banalna cena.Co sa warte "wobki' sprawdze niebawem(jutro ???) Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dziś stałem się włascicielem dwóch woblerów Rapali - jaką walkę stoczyłem na allegro....!!!!! masakra jakaś!!! a oto fotki moich nowych wobków, prawda, że ładne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 patbaj, oba wobki dajnie się prezentują. Możesz podać kwotę, za jaką je wylicytowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 kwotę, za jaką je wylicytowałeś? z przesylką to 53,01. nie wiem ile kosztują w sklepie, ale te mnie urzekły i już. moze ktoś wie ile są warte? u mnie podobny do tego niżej kosztuje ok 37 zl za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 a oto fotki moich nowych wobków, prawda, że ładne? Ładne nawet bardzo oby były równie skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 prawda, że ładne? Tez lubie "wobki" malowane we wzorek "tiger-perch" Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 oby były równie skuteczne nie omieszkam napisać, że (mam nadzieję) padną na nie szczupaki w maju, no może nie w dniach 1-3, bo planuje zacząć go boleniem ale w dniach 3-5 powinno cos je zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi