tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Niestety tym razem "nerwy w rodzinie" poniewaz przesylke odebrala malzonka Zawaliłeś sprawę- trzeba było kobiecie wytłumaczyć, że woblery są stare, tylko w ramach gwarancji wysłałeś je do lakierowania przed sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Niestety tym razem "nerwy w rodzinie" poniewaz przesylke odebrala malzonka Zawaliłeś sprawę- trzeba było kobiecie wytłumaczyć, że woblery są stare, tylko w ramach gwarancji wysłałeś je do lakierowania przed sezonem Oj widzę Tomek rozwiązał by to na 100 sposobów i w każdym podejściu wyszedł by cało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 tomek ty masz leb na karku stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 tomek ty masz leb na karku stary Nie łeb na karku, tylko Olę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Nie łeb na karku, tylko Olę w domu Oli akurat mówię prawie całą prawdę o zakupach wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 mówię prawie całą prawdę no stąd te 1001 sposobów na to "prawie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 mówię prawie całą prawdę prawie czyni wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 właśnie doszedł do mnie Dragon infinity (obecnie seria Destiny) 2,6m 7-28g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 2 paczki bialych robakow i 3kg zanety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 No i mój kuzyn przyjechał dziś z Londynu więc dostawa nowego sprzętu : Wędka Robinson Xenon GT Match 390 Karpióweczka 12 stóp 2,5 lb waży dużo dużo mniej niż mój 6 metrowy bat : przynajmniej 2 razy mniej Torba Carp cinetics z chłodzącą komorą i pełno kieszeni Kołowrotek Okuma Interceptor IBF 40 z wolnym biegiem - masełko! Zestawy PVA Haczyki bezzadziorowe Specjalne mocowania na jeszcze nie stosowaną w polsce technike łowienia na robaki. Do tego dojdą jeszcze spławiki nieważne czy do bolonki czy żywcowe czy waglery - wszystkie wykonane super i każdy po 2 zł. Ahh- aż chce sie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Holik, dobrze mieć takiego kuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Pracuje tam jako kierowca więc ma innych znajomych którzy jeżdżą między narodowo. Do polski sprowadził już tyle sprzętu że sklep wędkarski w mojej miejscowości tyle nie posiada Patrząc na realia tam i tu - oj kiedy my takich czasów dożyjemy kiedy taki sprzęt będzie po takiej cenie dostępny w naszej ojczyźnie A co do kuzyna to super- mój wzór wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Specjalne mocowania na jeszcze nie stosowaną w polsce technike łowienia na robaki.Może coś więcej napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 5 Maja 2008 Share Napisano 5 Maja 2008 Drogi Mańku . Póki co to moja tajemnica. Ale gdy już to sprawdze to nie omieszkam zrobić relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilker_89 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Bezdyskusyjnie moim najbardziej znaczącym zakupem w tym roku jest Łódka Oprócz niej zanęta Leszcz od Dragona 10kg (4 op.) Haczyki, Koszyki.. Kilka spławików od 3 do 7g. i kilkanaście Twisterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Póki co to moja tajemnica.Szanuje tajemnice ,ale nie mówisz tu o klipsie na białe robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 ale nie mówisz tu o klipsie na białe robaki Jeśli tak, to nie tajemnica Mam taki od lutego- Andi mi dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 w ramach przyszłej wyprawy na bolenie kupiłem sobie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 6 Maja 2008 Share Napisano 6 Maja 2008 Zależy o jaki klips chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Zależy o jaki klips chodzi MAGOT-CLIPS chyba tak to się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Moje jest inne Znaczy nie tak sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Holik, wstaw fotkę i po sprawie korzystasz z tego forum i czerpiesz wiedzę, więc daj nam coś od siebie, w końcu człowiek uczy się całe życie, a nie wyjeżdżaj nam z tajemnicami piszesz o czymś to sprecyzuj jak się ktoś pyta w innym przypadku przenieś się na forum Davida Copperfielda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Prosze andi64 : http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/b-r/ a co do forum Copperfielda to takie istnieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voivod Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Tyle gadania a tu zwykły magot clip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Dzisiaj koniec zakupów mata karpiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi