Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Paco a jak ceny woblerów rapali w Norwegii? Są tańsze niźli w Polsce? Czy podobne ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 a jakies konkretne modele? kolo 150 NOK czyli jakies 59PLN ale ceny sa od 80 NOK korona po 0.4PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Np. X-Rap Magnum 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 no to taka dla przykladu 159NOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 uu no to drożej. W Polsce 56plnów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 hmm no wiesz ja mam inny przelicznik. Ciezko by mi bylo sprowadzac wszystko z PL I przyznaje, ze jak sie urwie to nietak bardzo zal. http://www.sportsbutikken.no/ polecam stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 A wiec dzisiaj pletka rapala titanium niebieska do 17kg 0.254 gumki z glowka dosyc lowne przyznaje wobler129 mam dla ciebie katalog jak ktos chce to mam jeszcze jeden....moge wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Nowa żyłeczka Daiwa Infiniti Duo tym razem 0,33 -1100m za 56pl.Fotka w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Paco, całkiem nie droga ta plecionka Rapala: http://www.allegro.pl/item453708776_plecionka_rapala_titanium_0_102_5kg_wys_gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Tomek, mam już dwuletniego berkleya whiplash pro, ale używam od początku tego sezonu. Plecionka sygnowana "0.18" optycznie ma chyba 0.4, 0.5 mm Faktycznie jest niesamowicie wytrzymała, ale zasięg rzutu gumą na 8g główce wynosi może max 10m [to fakt że nie rzucam wędką która optymalnie pracuje w tym zakresie, ale bez przesady ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 wobler129 mam dla ciebie katalog Pod wieczór napiszę na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Paco, całkiem nie droga ta plecionka Rapala:http://www.allegro.pl/item453708776_plecionka_rapala_titanium_0_102_5kg_wys_gratis.html no taka tez mam tyle ze .152 spisuje sie bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Dzisiaj parę kogutów, przyjdą za parę dni , trochę gumek z odpowiednimi główkami i parę (dokładnie 3) woblery - Salmo i Dorado, które spotkały się z przychylnymi opiniami). Zobaczymy co z tego wyniknie Ale to dopiero po niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Salmo i Dorado A jakie dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Salmo na pewno głeboko schodzącego Horneta 5 cm w naturalnym kolorze, bo takie się u mnie sprawdzają, a Dorado powiem szczerze na oko, w podobnych kolorach (na próbę, nigdy ich nie używałem) jutro podam dokładne nazwy, bo dzisiaj jestem w pracy i nie pamiętam dokładnie co kupiłem (kierowałem się wyglądem i ich oznaczeniami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Października 2008 Share Napisano 17 Października 2008 Oki dzisiaj jestem w pracy Współczucia PS ja idę spać i rano rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 A ja sobie wczoraj wieczorem nabyłem troche ciężarków produkcji mojego kuzyna Różne gramatury krztałty przelotowe i z krętlikiem . Full wypas Jak będemiał pod ręka aparat to wstawie zdjęcia. P.S. Zapomniałem dodac że wszystkie cieżarki są pokryte różnymi rodzajami farby maskującej :piaskowe , zielone , brązowe , marmurkowate itp. itd. P.S : W najbliższym czasie zopatrzę sie w nową kolejke ciężarków oraz jigi . Jeszte tylko barkuje że brat zaczyna produkcje ciężarków z kamieni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Jeszte tylko barkuje że brat zaczyna produkcje ciężarków z kamieni ..... fajne są, podobno nie aż tak trudno zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebra Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Czekamy na fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 http://img147.imageshack.us/my.php?image=ciarki1gz1.jpg Zapas jaki kupiłem - mało bo mało ale było powybierane co lepsze http://img397.imageshack.us/my.php?image=ciarki3aq8.jpg Kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 No Holik, przyznaje, ze calkiem niezle to wyglada....maskowanie extremalne hehe ja dzisiaj po pracy wyruszam z zona na macanie....sprzetu oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Dzisiaj z wyprawy po robale i spławiki wróciłem ze sklepu z: YORK SAFARI BOLOGNESE 600 długość 600 ciężar wyrzutu 5-20g Waga 319 ilość sekcji 6 Długość po złożeniu 128cm Jestem ciekaw jak jutro będzie się sprawowała bo to już mój trzeci kij tej firmy z serii Safari. Match i feeder sprawują się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 kocur, widzę, że bolonka przejdzie chyba szybki teścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 hexman, jakoś zawsze tak się dzieje że następnego dnia już jest każdy sprzęt testowany ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 a ja dzisiaj http://www.allegro.pl/item460818198_kogut_24_28_32_g_goldfish_spinn_nowy_film.html jak sie sprawdza to bede robil sam Ksiazki Wedkarstwo morskie oraz Wielki atlas ryb. czekam az przyjdzie teraz to wszystko z polandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi