Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A wiec dzisiaj pletka rapala titanium niebieska do 17kg 0.254

gumki z glowka dosyc lowne przyznaje

7ea76f49240550aa.jpg

wobler129 mam dla ciebie katalog

622a894c1ff66dd2.jpg

jak ktos chce to mam jeszcze jeden....moge wyslac :)

Napisano

Tomek, mam już dwuletniego berkleya whiplash pro, ale używam od początku tego sezonu. Plecionka sygnowana "0.18" optycznie ma chyba 0.4, 0.5 mm :!: Faktycznie jest niesamowicie wytrzymała, ale zasięg rzutu gumą na 8g główce wynosi może max 10m [to fakt że nie rzucam wędką która optymalnie pracuje w tym zakresie, ale bez przesady :roll: ]

Napisano
wobler129 mam dla ciebie katalog

Pod wieczór napiszę na GG ;)

Napisano

Dzisiaj parę kogutów, przyjdą za parę dni :razz: , trochę gumek z odpowiednimi główkami i parę (dokładnie 3) woblery - Salmo i Dorado, które spotkały się z przychylnymi opiniami). Zobaczymy co z tego wyniknie :?: Ale to dopiero po niedzieli :mad::?:

Napisano

Salmo na pewno głeboko schodzącego Horneta 5 cm w naturalnym kolorze, bo takie się u mnie sprawdzają, a Dorado powiem szczerze na oko, w podobnych kolorach (na próbę, nigdy ich nie używałem) jutro podam dokładne nazwy, bo dzisiaj jestem w pracy :roll: i nie pamiętam dokładnie co kupiłem (kierowałem się wyglądem i ich oznaczeniami) :?:

Napisano

Oki ;)

dzisiaj jestem w pracy :roll:

Współczucia :???:

PS ja idę spać i rano rybki :grin::smile:

Napisano

A ja sobie wczoraj wieczorem nabyłem troche ciężarków produkcji mojego kuzyna :wink: Różne gramatury krztałty przelotowe i z krętlikiem . Full wypas :wink: Jak będemiał pod ręka aparat to wstawie zdjęcia.

P.S. Zapomniałem dodac że wszystkie cieżarki są pokryte różnymi rodzajami farby maskującej :piaskowe , zielone , brązowe , marmurkowate itp. itd.

P.S : W najbliższym czasie zopatrzę sie w nową kolejke ciężarków oraz jigi . Jeszte tylko barkuje że brat zaczyna produkcje ciężarków z kamieni :cool: .....

Napisano

No Holik, przyznaje, ze calkiem niezle to wyglada....maskowanie extremalne hehe

ja dzisiaj po pracy wyruszam z zona na macanie....sprzetu oczywiscie :lol:

Napisano

Dzisiaj z wyprawy po robale i spławiki wróciłem ze sklepu z: YORK SAFARI BOLOGNESE 600

długość 600

ciężar wyrzutu 5-20g

Waga 319

ilość sekcji 6

Długość po złożeniu 128cm

Jestem ciekaw jak jutro będzie się sprawowała :wink: bo to już mój trzeci kij tej firmy z serii Safari. Match i feeder sprawują się bardzo dobrze :roll: