maniek Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Ojj Andi tylko nie kręci tymi gałkami Wszystko się dowiesz.Jak dorzuce następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Oki, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 oberwana tylna część ciała Co spotkało tego sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Jak to mówią w przyrodzie nic się nie marnuje ,obżarły go lisy lub wydra ,a dlaczego padł jest wiele przyczyn, ale sekcja "zwłok" nie dała jednoznacznej odpowiedzi. szkoda bo takie są najbardziej płodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 mamia, a ten patyk to ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Jasne że ja ,a jak byś widział te zębiska jak u wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 obżarły go lisy lub wydra A no! Ale ze mnie kapcan. Nie wiedzieć dlaczego założyłem że te obrażenia były przyczyną śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 Piękny mamy grudzień- oby jak najdłużej. Oto dzisiejsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 mamia, a ten patyk to ty? A ja myślałem, że se w zebach po kolacji dłubał tym patykiem i się zadławił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 tomek1 zdjęcia przepiękne. Chyba robione tym nowym aparatem - udany zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 A ja myślałem, że se w zebach po kolacji dłubał tym patykiem i się zadławił Ha,Ha,Ha,Ha,Ha,Ha,Ha, shogun niezły tekst tomek1- bardzo piękne zdjęcia robisz, widać chłopie masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 tomek1- bardzo piękne zdjęcia robisz, widać chłopie masz talent Tu jestem winien sprostowanie- zdjęcia są autorstwa mojej małżonki Wybraliśmy się wczoraj troszkę przewietrzyć, ja spinningowałem a żonka pstrykała foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Tu jestem winien sprostowanie- zdjęcia są autorstwa mojej małżonki Wybraliśmy się wczoraj troszkę przewietrzyć, ja spinningowałem a żonka pstrykała foty. No to przekaż żonce to co tu piszemy Bardzo łądne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 woda tafla ,niebo pomarańczowe i tylko słychać świst kija przy żucie albo zacięciu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Dzisiaj sobie łowiłem w takim otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Ładne otoczenie niemówiąc o rybach moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Ładne otoczenie Cieszę się ostatnimi promieniami słońca na urlopku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 to próby z moim nowym aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 wiesławek piękny okoń. U mnie takowych o tej porze jak teraz nie ma Za to latem jestem bardziej jak pewny, że nigdzie nie biorą jak u mnie. Mówie cąłkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 Wiesławek dawno nie widziałem takiego ładnego okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 tomek1 to załatwiaj urlop na wakacje i przyjeżdżaj do Trzciela. Wiem że kupa drogi ale zapewniam Cie, że będzie warto. Sandacza też można połapać na jeziorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 TOMEK JAK NIE a, na moich gumiorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 a, na moich gumiorach O gumiorach nie zapomniałem, ale to było na początku października czyli dawno Jeszcze tu były gumioki http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=17733&highlight=#17733 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 A tu moje ranne zdjęcia robione z okna Tam przed tym, drzewem jest moja ukochana rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papinos Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 piękny wchód słońca ,u mnie dzisiaj było bardzo pochmurno więc nie było widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi