Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witaj Wiesławek - Ładna woda i ładne zdjęcia (coraz lepsze ! :grin: ) - zwłaszcza dla wędkarzy, którzy już widzą siebie na tym brzegu :wink:

Napisano

Z całą pewnością będą coraz lepsze :!: Fotografia to piękna przygoda, równie wciągająca jak wędkarstwo. Mobilizuje do poznawania świata i poprzez wrażliwość fotograficznego widzenia, które przychodzi w miarę zaprzyjaźniania się z nią, pozwala dostrzec wiele rzeczy, których inni nie zauważają. Sprawia wiele radości. Czasem satysfakcji. Fotograficzny świat jest o wiele bogatszy i piękniejszy, od "zwykłego". Jestem pewny że wszystko to, będzie także Twoim udziałem, bo chyba nie odłożysz aparatu na półkę... :???:

Może kiedyś zorganizujemy jakieś wędkarsko-fotograficzne spotkanie. U mnie na południu, albo u Ciebie, gdzieś nad "wielką wodą". A może tu i tu... :smile:

Napisano

Kilka fotek z ostatniej wyprawy na rybki.

Łowisko to Rzeszowska żwirownia

2373a46488b2eec7m.jpg

5dca12759cfa14cdm.jpg

Gość na łowisku

b2670dd3dd59e8bfm.jpg

Największa ryba wyprawy linek 26 cm

1188a60f2806ed99m.jpg

Zachód słońca nad wodą

6f738541e362dd3em.jpg

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gość bogdan39
Napisano

Wiesławek ty to masz życie niewyobrażam sobie mojej żony z kijem w reku :lol:

Napisano
Wiesławek ty to masz życie niewyobrażam sobie mojej żony z kijem w reku :lol:
Boguś moja żona do decyzji o wędkowaniu dojrzewała dość długo wcześniej pływała ze mną ja łowiłem a ona czytała rozwiązywała krzyżówki i nie było jej w głowie łowienie ryb :razz: jednak któregoś razu będąc ze mną na łódce spróbowała i już połkneła bakcyla :lol: a teraz nie wyobraża sobie życia bez wędki :grin:
Napisano

a cóż w tym dziwnego :>

Każda kobita której nie w głowie obcasy czy jakieś tam inne fibzdrygałki typu najnowsza kolekcja sznurków zmiast majtek w końcu powinna połknąć :P

Bakcyla wędkarskiego oczywiście... :lol:

jak nie połknie no to hmm... pewnie ma inne zalety...

...ukryte, bądź nie... ;)

Gość bogdan39
Napisano

Wiesławek ty to masz klimaty . ekstra :lol:

Gość bogdan39
Napisano

Ja kocham cały nasz kraj i jest on dlamnie najpiekniejszy.

Może nowy temacik tam sie bedziemy przekomarzac żartowałem :lol:

Napisano

shogun_zag,

Bardzo ładna fotka. Domyślam się że robiona w opcji makro. Czasami dobrze na rybkach rozejrzeć się wokół siebie a nie patrzeć tylko na wodę. Szkoda, że Gucio nie chciał zapozować i tyłek wypią. Już go sobie wyobrażam obróconego przodem z wielkimi oczami w których widać chęć do zaatakowania fotografa. :grin:

Wspaniale udało Ci się złapać kropelki rosy które ożywiają widok. No i całe szczęście że nie zasłoniłeś światła bo dzięki temu widać nawet strukturę płatków przez co zdjęcie jest bardziej szczegółowe a tym samym ciekawsze.