maniek Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Okoń ładny fakt ,ale jaki ogrom wody ,horyzontu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 ..dzisiejszy wynik 1,5 godzinnego spinningowania woblerem na Wisłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Ładny kropek Kleniu aż ci zazdroszcze tych terenów bo troche je znam . A na marginesie fota super tylko ta rekawiczka nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 wiem ale byłem tak "podniecony" hehe ..ze o tym zapomniałem ...a tak poza tym gdy robiłem mu zdjęcie zaczął się strasznie wywijać i zaplątałem kotwiczke woblera o rękawice tak ze nie dało się odczepić ....i dopiero w domu musiałem całą rękawiczkę poprzecinać zeby uwolnić wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 trasznie wywijać i zaplątałem kotwiczke woblera o rękawice tak ze nie dało się odczepić ....i dopiero w domu musiałem całą rękawiczkę poprzecinać zeby uwolnić wobkaNo właśnie - to minus pstrąga - mnie kiedyś obrotówkę w podbierak zaplątał i chyba z 10 min odplątywałem, a byłem już też bliski rozcinania podbieraka.A żenby nie robić OT - to gratulacje Kleniu, też bym chciał złowić dzikiego pstrąga - niestety do tej pory miałem okazje jedynie na łowiskach komercyjnych łowić tę rybę. Może w przyszłym roku się uda zapolować na prawdziwego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liniash Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Złapany na Wiśle poniżej zbiornika Goczałkowice w czerwcu 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Ładny I miejsce też super Ta drzewo na środku... hmm... może i klenie i jazie tam są przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Ładny I miejsce też super Sie wie W końcu to ziomal złowił. A z kleniami to raczej bida. Podobnie o dużego karasia ciężko na Wiśle prawda Liniash Zwykle mieszczą się w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liniash Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 No prawda bardzo się zdziwiłem jak poczułem większy opór to myślałem że jakiemuś okonkowi się pomyliło i wziął na kukurydze Wrzuce jeszcze kilka fajnych fotek ryb jakie udało mi się upolować na tym odcinku Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liniash Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Zdjęcie nie wyszło za ładnie i nie umiałem też znalezć kopii bez ekhm.. "obróbki twarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Zdjęcie nie wyszło za ładnie Staraj się wstawiać zdjęcia tak żeby wyświetlały się w twoim poście. A szczupaczki ładne (nawet wiem w którym rejonie złowione ) Wiem że tym roku ładnie pobrały na Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 13 Stycznia 2007 Share Napisano 13 Stycznia 2007 KIEDY TA WIOSNA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Noo Pat, widzę że nieźle się spisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Pat bardzo ładny szczupak. Gdzie go złowiłeś? Na Głębokim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 KIEDY TA WIOSNA??? I to jest ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Wygląda na rybę ale przynętą pewnie była kaczka Pat, długo Cię ciągał po brzegu, podaj jakieś detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu82 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Pat , piękna , jakies detale ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Sorry, długo nie odpisywałem ale często wyjeżdżam na parę dni. Szczupak złowiony wiosną na żyłkę 0,20 bez stalki, bo nastawiłem się wtedy na sandacze o godz 2.30 w prawie totalnych ciemnościach na kamienistej górce na środku jeziora Żółwin też w okolicy Międzyrzecza.Walka trwała max 10 min na początku szedł jak baranek ale odjazdy zaczęły się po podprowadzeniu do łódki w brzuchu miał sandacza 44cm a waga 7,6kg ładnie nabity. Z głębokiego mam podobne wyniki tylko problem ze zdjęciami jak się o nie doproszę to pokażę. W tym jeziorze widziałem wygrzewające się amury nie wiem ale oceniliśmy je na 15-20kg, woda niezbyt czysta ale w miarę spokojna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 w brzuchu miał sandacza 44cm w końcu nastawiony byłeś na sandacza , powiedz jeszcze że nadawał się jeszcze do konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 tak jak obiecałem prosze tak szczupaka się chwyta za brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Pod brzuszek to ja okonki chwytam http://images4.fotosik.pl/282/5ad0f89dd8c813d0m.jpg' alt='5ad0f89dd8c813d0m.jpg'> John Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Nie ten sandacz nie wskazywał na żadne objawy świeżości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 jeux, szczupak piękny i pewnie samica, komuś w tle chyba podziałała na zmysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 komuś w tle chyba podziałała na zmysły A szczuka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 fakt samica a to miejsowy!!!!! chcial foto ale nie zobaczyłem reszty innego niemam, i tak bylo mi wstyd wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi