Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 373
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Ładny kropek Kleniu :mrgreen: aż ci zazdroszcze tych terenów bo troche je znam .

A na marginesie fota super tylko ta rekawiczka nie pasuje

Napisano

wiem ale byłem tak "podniecony" hehe ..ze o tym zapomniałem :)

...a tak poza tym gdy robiłem mu zdjęcie zaczął się strasznie wywijać i zaplątałem kotwiczke woblera o rękawice tak ze nie dało się odczepić :( ....i dopiero w domu musiałem całą rękawiczkę poprzecinać zeby uwolnić wobka :(:D

Napisano
trasznie wywijać i zaplątałem kotwiczke woblera o rękawice tak ze nie dało się odczepić ....i dopiero w domu musiałem całą rękawiczkę poprzecinać zeby uwolnić wobka
No właśnie - to minus pstrąga - mnie kiedyś obrotówkę w podbierak zaplątał i chyba z 10 min odplątywałem, a byłem już też bliski rozcinania podbieraka.

A żenby nie robić OT - to gratulacje Kleniu, też bym chciał złowić dzikiego pstrąga - niestety do tej pory miałem okazje jedynie na łowiskach komercyjnych łowić tę rybę. Może w przyszłym roku się uda zapolować na prawdziwego pstrąga ;)

• 3 weeks later...
Gość wobler129
Napisano

Ładny :wink: I miejsce też super :shock: Ta drzewo na środku... hmm... może i klenie i jazie tam są przyzwoite :razz:

Napisano
Ładny I miejsce też super

Sie wie :wink: W końcu to ziomal złowił. A z kleniami to raczej bida. Podobnie o dużego karasia ciężko na Wiśle prawda Liniash :mrgreen: Zwykle mieszczą się w dłoni

Napisano

No prawda bardzo się zdziwiłem jak poczułem większy opór to myślałem że jakiemuś okonkowi się pomyliło i wziął na kukurydze :wink: Wrzuce jeszcze kilka fajnych fotek ryb jakie udało mi się upolować na tym odcinku Wisły.

Napisano
Zdjęcie nie wyszło za ładnie

Staraj się wstawiać zdjęcia tak żeby wyświetlały się w twoim poście. A szczupaczki ładne (nawet wiem w którym rejonie złowione :mrgreen: ) Wiem że tym roku ładnie pobrały na Wiśle :wink:

• 2 weeks later...
Gość wobler129
Napisano

Pat bardzo ładny szczupak. Gdzie go złowiłeś? Na Głębokim? :smile:

Napisano

Sorry, długo nie odpisywałem ale często wyjeżdżam na parę dni. Szczupak złowiony wiosną na żyłkę 0,20 bez stalki, bo nastawiłem się wtedy na sandacze o godz 2.30 w prawie totalnych ciemnościach na kamienistej górce na środku jeziora Żółwin też w okolicy Międzyrzecza.Walka trwała max 10 min na początku szedł jak baranek ale odjazdy zaczęły się po podprowadzeniu do łódki w brzuchu miał sandacza 44cm a waga 7,6kg ładnie nabity. Z głębokiego mam podobne wyniki tylko problem ze zdjęciami jak się o nie doproszę to pokażę. W tym jeziorze widziałem wygrzewające się amury nie wiem ale oceniliśmy je na 15-20kg, woda niezbyt czysta ale w miarę spokojna...

Napisano
w brzuchu miał sandacza 44cm

w końcu nastawiony byłeś na sandacza :grin: ,

powiedz jeszcze że nadawał się jeszcze do konsumpcji :mrgreen::grin:

Gość Anonymous
Napisano

Pod brzuszek to ja okonki chwytam

<a  href=%7Boption%7Dhttp://images4.fotosik.pl/282/5ad0f89dd8c813d0m.jpg' alt='5ad0f89dd8c813d0m.jpg'>

John

Napisano

fakt samica a to miejsowy!!!!! chcial foto ale nie zobaczyłem reszty innego niemam, i tak bylo mi wstyd wystawić