tomik Napisano 24 Maja 2005 Share Napisano 24 Maja 2005 Postanowiłem utorzyć dla zarejestrowanych użytkowników forum, Galerię Zdjęć - związanych oczywiście z wędkarstwem: Zdjęcia wraz z krótkim opisem przysyłajcie na maila haczyk@haczyk.pl będe je na razie ręcznie wstawiał, później moze uda mi sie utworzyć jakąś automatyczną galerię Możecie też przysyłać zdjęcia "techniczne" do danych tematów tak jak np: zrobił to shogun_zag w tym temacie: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=1930#1930 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 24 Maja 2005 Autor Share Napisano 24 Maja 2005 Pierwsze zdjęcie "Amur i Wujek" przysłał Maniek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Maja 2005 Share Napisano 25 Maja 2005 Panowie sorki za jakości zdięcia ale jak wywołam z analoga to podmienie zdjęcie. A jeszcze opis. Miejsce połowu to oczywiście Odra we Wrocku, Ryba to oczywiście Amur , wymiar 98cm, waga 12kg i to był największy amur w maju 05.Czekam na lato na drugą edycje brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RomanS Napisano 1 Czerwca 2005 Share Napisano 1 Czerwca 2005 Gratulacje za rybkę! A tak z ciekawości, jakie warunki połowu, sprzęt i przynęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Czerwca 2005 Share Napisano 2 Czerwca 2005 Dzięki. Warunki połowu znakomite ,ocieplenie kilkudniowe na początku maja podniosło tęperaturę wody do 16 stopni ,wyż utrzymywał się ok. tygodnia ,ryba żerowała znakomicie oprucz prezętowanego amura skusiło się dwa mniejsze 6kg, 8kg.Miejscówka to Odrzaniska łacha nęcona systematycznie 2tygodnie Kukurydzą dipowaną to samo na haczyku. Sprzęt -Karpiówka Balzer-4.3 cw30-80 Kołowrotek- Shimano GT 2000. Zyłka Kewlon 0.28. Przypłon plecionka 0.14 z włosem haczyk Owner 1 .Co najważniejsze woda się podniosła do normalnego stanu i tak około tygodnia się utrzymywała dlatego ryba dobrze żerowała potem uległo to niestety zmianom raz spadek potem wzrost i ryba przy takiej wodzie głupieje i nie żeruje. Na Odrze liczy się stan stabilny poziomu wody to decyduje o dobrych braniach dużej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Czerwca 2005 Share Napisano 2 Czerwca 2005 niestety na Odrze stabilny stan zdarza się niezmiernie rzadko, ostatnio w Szczecinie jest najczęściej bardzo niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 18 Czerwca 2005 Share Napisano 18 Czerwca 2005 Hej a gdzie moja facjata wysłałem swoje zdjęcie i jakoś niewidze. Kolego TOMIK bierz się do roboty rozumiem że jestes zakochany i niemasz czasu ale jakbyś miał chwilke (poniżej Twoja fotka. Zakochany niestety nie jestem, ale faktycznie poświęciłem trochę czasu kobiecie - Tomik) to ja nad swoim kochanym jeziorkiem,noi oczywiście na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 28 Czerwca 2005 Share Napisano 28 Czerwca 2005 Tomik czy otrzymałeś moje zdjęcia do galeri Oto i one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Lipca 2005 Autor Share Napisano 3 Lipca 2005 Przepraszam, Wiesławek, że tak długo, ale mam ostatnio tak nędzny internet, że dopiero dziś mi sie udało przegrać je w całości na serwer. W każdym razie zdjęcia są, jak chcesz możesz dodać opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 4 Lipca 2005 Share Napisano 4 Lipca 2005 Przepraszam za jakość zdjęć robione były komórką.Szczupaki zostały złowione na jeziorze Śniardwy na rozpoczęcie sezonu. .Ta pani na zdjęciu to moja żoneczka ze złowionym przez nią szczupakiem który miał 75cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 4 Lipca 2005 Share Napisano 4 Lipca 2005 gratuluje rybek noi żoneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 5 Lipca 2005 Share Napisano 5 Lipca 2005 Witam No, no ... chwilke mnie nie było w kraju a Wy tu takie rybki wleczecie Aż mi się chce nad wodę, ale co zrobić, jutro wyjeżdżam na c.d. delegacji ... Ukraina - Lugańsk Zostawcie mi parę sandaczy w wodzie na sierpień, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 5 Lipca 2005 Share Napisano 5 Lipca 2005 Boguś, Ty nie podgladaj co ludzie robia za monitorem, tylko patrz na spławik, bo Cię do wody wciągnie ... ta uklejka Bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 7 Lipca 2005 Share Napisano 7 Lipca 2005 SZogun ty łobuzie no cuż moi koledzy połapali amury po 15 kg i karpie po8 ja narazie niemoge zbyt dużo poświecić rybom czasu i jesli wyrwe się 2 razy w tygodniu po 3 godz. to wszystko.dzienki MANIUŚ za rady,takie życie [ Dodano: Pon 29 Sie, 2005 ] CHciałem się p[ochwalić amurkiem ale jakoś niewidze zdjęcia :wink:sposub MONIKI jakoś niewchodzi a zdjęcia ci wysłałem Oto i zdjęcia: to muj koleszka leszek niestety niema internetu więc troche mu pomogłem jego amur to 10,5 kg rybka złapana rano o godz.7 na ZEK Radymno na kukurydze. a to muj amurek 12 kg złapany na kukurydze w pochmurny dzionek żyłka 2 bolonka initi blue wind 2 kołowrotek Jaxon chol trwał 30 min. miałem jeszcze dwa ale nieposiadam zdjęć.HEJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Września 2005 Share Napisano 6 Września 2005 No Bogdan bardzo ładne tylko jak będziesz następnym razem robił fotki to rybe tak ustaw żeby była widoczna cała najlepiej z boku i nie zakrywaj ją rekoma , z martwą rybą to nie ma przecież problemu, gorzej jak wraca do wody i trzeba zrobić fotke to jest cyrk z takim amurkiem jak fika koziołki .Można dostać w pysk ogonem , ale jak fotka wyjdzie to będzie jajecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 7 Września 2005 Share Napisano 7 Września 2005 No Bogdan bardzo ładne tylko jak będziesz następnym razem robił fotki to rybe tak ustawżeby była widoczna cała najlepiej z boku i nie zakrywaj ją rekoma , z martwą rybą to nie ma przecież problemu.twoje słowo jest dlamnie nrozkazem ale na pierwszym zdjeciu widzisz rybke dokładnie na drugim zaś faktycznie popełniłem błąd SORRY zamiast opiepszać mnie dawaj lepiej swoje zdjęcia czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Września 2005 Share Napisano 16 Września 2005 Bogdan zdjęcia będą napewno co prawda nie wszystkie bo na 24 wyszły tylko 15 i też nie wszystkie są dobrej jakości ale co tu wymagać od byle jakiego aparatu, ale najgorsze jest to że jedno zdjęcie na którym mi naj bardziej zależało też jest kiepskiej jakości no pech. Fotografikiem to ja nie jestem ale się cały czas ucze , i może w konicu coś się naumiem. Acha Boguś ja cię nie opieprzam tylko pisze co widze , rybe i twoje łapska ha ha ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 16 Września 2005 Share Napisano 16 Września 2005 Maniuś ja sie nie gniewam [śmiechawa] tylko wreszcie chciałbym zobaczyć twoje potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 19 Września 2005 Share Napisano 19 Września 2005 No Maniuśka? Gdzie te foty? .... a teraz będzie mała prowokacja .... ..... Maniuś, a może Ty chwalipięta i bajkopisarz jesteś? Heeee ? Walnij swoje fotki, to i ja sie dołoże A Ty Boguś .... ładne masz oczka i kędziorki Żartowałem Nie weź mnie za jakiegoś ... kochającego inaczej ... hehehe Rybka też niczego sobie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 20 Września 2005 Share Napisano 20 Września 2005 oczka to ja wtedy miałem naprawde ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 20 Września 2005 Share Napisano 20 Września 2005 A jak oczy mogą wyglądać po holu takiego smoka? To wszystko z wysiłku O zawartość spodni ze zrozumiałych względów nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 20 Września 2005 Share Napisano 20 Września 2005 Shogun ty mi tu z prowokacją nie wyjeżdzaj , bo ja ci wyjade szantażykiem patrz ABC koguta. Co do chwalenia się to ci przypomnę kto tu się chwalił setką sandaczy w sezonie i gdzie te foty sandałów tylko nie mów znowu że ci się utopił aparat he he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 21 Września 2005 Share Napisano 21 Września 2005 skurczybyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Września 2005 Share Napisano 23 Września 2005 Shogun ty mi tu z prowokacją nie wyjeżdzaj , bo ja ci wyjade szantażykiem patrz ABC koguta. Patrzę .... i co mam widzieć A może ślepy jestem Co do chwalenia się to ci przypomnę kto tu się chwalił setką sandaczy w sezonie i gdzie te foty sandałów tylko nie mów znowu że ci się utopił aparat he he he. Maniek, tak dla ścisłości ... tym razem nie mam na rozkładzie setki i chyba nie będzie. A pokaz mi tak przy okazji, gdzie to pisałem? Jeśli chodzi o aparat to ma sie całkiem dobrze, a fotki ... wstawianie ich na forum ... byłbym monotematyczny No, to skoro mamy to juz wyjaśnione ... TWOJA KOLEJ. Zacznij dotrzymywać raz danego słowa. chyba, że tak masz i se tylko tak gadasz Nie będe Ci przypominał, ile naobiecywałeś. Myślę, że masz dobrą pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 24 Września 2005 Share Napisano 24 Września 2005 ci to się lubia od początku mieli się ku sobie a swoją drogą obejrzał bym kilka nowych fotek bo tylko widze swoją morde zakazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi