Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tomek 1 mam pytanie? czy na tym dopływie rzeki do jeziora goczałkowickiego ( tam gdzie sa takie dwie odnogi dopływu) czy tam trzeba miec opłate dodatkową na goczałki czy normalnie na karte? i jeszcze powiedz na goczałkach szukam fajnego miejsca? podobno ostatnio karasie fajnie brały, gdzie polecasz? pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak jedziesz od strony strumienia do jest chyba dopływ wisły, przy samym wpływie na goczałki są tam dwa równożedne wpływy i duzo konarów drzew, a wczesniej przy strumieniu tam czestro łapią na spławik

Napisano

sandacze biorą ale z rana ale sporadycznie, właśnie wróciłem połów nawet udany, 2 węgorze, 2 liny , 7 leszcze no i niestety karpik hihi 24cm. siedziałem od piątku, wiał silny wiatr wiec łowienie denerwujące, jutro znowu wypad na łąke wiec sie okaże?

Napisano

niestety węgorze tzw pistolety ok 30 pare cm, liny 36 i 39 cm, leszcze ok 40-50cm, no i oczywiscie jak zawsze duzo sumików wpada na hak , siedziałem na cyplu, polowałem na karpia az 6 dni no ale niestety , widac je jak żerują i wyskakuja no ale są chyba hihi wybredne

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Napisano

Tak mnie NASZŁO odwiedzić zbiornik :mrgreen:

Łowiłem tam 18 lat wstecz , jeszcze za kawalera :mrgreen: he he he

Może ktoś podpowie dobre miejsca na połowy z LODU - w kręgu zainteresowań jest OKOŃ i większa płoć :razz:

Gdzie można bezpiecznie zaparkować bez obaw o mandat i wandali :evil:

• 5 months later...
Napisano

Dziś byłem od strony kamieni i we 2 osoby Przez 10godzin 7,5kg leszcza i 1 ja 33cm.

Leszcze 30-35cm i 3szt większe porwały przypony :lol:

• 8 months later...
Napisano

Witam.

Powiedzcie mi, nie opłacając składek na PZW i będąc członkiem PZW. Posiadam normalną białą kartę wędkarską - mogę wykupic pozwolenia na wędkowanie w zbiorniku Łąka, powiedzmy na tydzień lub miesiąc????

Napisano
Witam.

Powiedzcie mi, nie opłacając składek na PZW i będąc członkiem PZW. Posiadam normalną białą kartę wędkarską - mogę wykupic pozwolenia na wędkowanie w zbiorniku Łąka, powiedzmy na tydzień lub miesiąc????

Wyjaśnij, jak nie opłacając składek PZW, jesteś członkiem PZW? Posiadacz karty wędkarskiej nie jest z automatu członkiem PZW. Jeśli twierdzisz że jesteś członkiem PZW, to musisz mieć opłaconą aktualną składkę członkowską - innej możliwości nie ma.

Napisano
Wyjaśnij, jak nie opłacając składek PZW, jesteś członkiem PZW? Posiadacz karty wędkarskiej nie jest z automatu członkiem PZW. Jeśli twierdzisz że jesteś członkiem PZW, to musisz mieć opłaconą aktualną składkę członkowską - innej możliwości nie ma.

Miało byc "NIE" jestem członkiem PZW. Natomiast posiadanie karty wędkarskiej to tak jak posiadanie prawa jazdy. Karta wędkarska upoważnia do połowu ryb na terenie IV RP a prawo jazdy upoważniają do prowadzenia pojazdów na terenie IV RP.

W związku z tym moje pytanie w tym wątku.