czapmen Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 tomek 1 mam pytanie? czy na tym dopływie rzeki do jeziora goczałkowickiego ( tam gdzie sa takie dwie odnogi dopływu) czy tam trzeba miec opłate dodatkową na goczałki czy normalnie na karte? i jeszcze powiedz na goczałkach szukam fajnego miejsca? podobno ostatnio karasie fajnie brały, gdzie polecasz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 czy na tym dopływie rzeki do jeziora goczałkowickiego ( tam gdzie sa takie dwie odnogi dopływu) Masz na myśli Wisłę czy Bajerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czapmen Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 jak jedziesz od strony strumienia do jest chyba dopływ wisły, przy samym wpływie na goczałki są tam dwa równożedne wpływy i duzo konarów drzew, a wczesniej przy strumieniu tam czestro łapią na spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Jeżeli masz na myśli kanał biegnący wzdłuż drogi to obowiązuje tam karta na jez. Goczałkowickie. Wracamy do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
depesz Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Podobno nareszcie "ruszyły" sandacze. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czapmen Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 sandacze biorą ale z rana ale sporadycznie, właśnie wróciłem połów nawet udany, 2 węgorze, 2 liny , 7 leszcze no i niestety karpik hihi 24cm. siedziałem od piątku, wiał silny wiatr wiec łowienie denerwujące, jutro znowu wypad na łąke wiec sie okaże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel18 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Z której strony siedziałeś? węgorze duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czapmen Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 niestety węgorze tzw pistolety ok 30 pare cm, liny 36 i 39 cm, leszcze ok 40-50cm, no i oczywiscie jak zawsze duzo sumików wpada na hak , siedziałem na cyplu, polowałem na karpia az 6 dni no ale niestety , widac je jak żerują i wyskakuja no ale są chyba hihi wybredne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Witam i mam pytanie,czy na zbiorniku Laka istnieje mozliwosc polowu z wlasnego srodka plywajacego np pontonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 Witam i mam pytanie,czy na zbiorniku Laka istnieje mozliwosc polowu z wlasnego srodka plywajacego np pontonu?? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Io to mi chodzio !dzieki Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 sylvvester, sprawdź jedynie temat napędu. Coś mi się kojarzy, że w weekendy nie wolno pływać na silniku spalinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Aha, no dzieki Tomek1 za info,ja raczej to na wioselkach ,ale fajnie ze w ogole mozna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Witam. Jakie smaki kulek cieszą się powodzeniem na zbiorniku Łąka. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemaczka88 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Co do łąki to wystarczy mieć opłacone katowice??czy trzeba osobno??bo w regulaminie na katowice mam wpisane ze na łąke moge się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 tak wystarczy mieć opłacone katowice .Mam pytanie był ktos może na łące w tym sezonie jakies wyniki ,dużo ludzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 panowie nikt niebył na jeziorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 ma ktoś informacje jak teraz wygląda sytuacja czy jest sens wogule wybrać się nad jezioro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mczetu Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 nikt już nie łowi na tym zbiorniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 5 Stycznia 2011 Share Napisano 5 Stycznia 2011 Tak mnie NASZŁO odwiedzić zbiornik Łowiłem tam 18 lat wstecz , jeszcze za kawalera he he he Może ktoś podpowie dobre miejsca na połowy z LODU - w kręgu zainteresowań jest OKOŃ i większa płoć Gdzie można bezpiecznie zaparkować bez obaw o mandat i wandali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonek Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Dziś byłem od strony kamieni i we 2 osoby Przez 10godzin 7,5kg leszcza i 1 ja 33cm. Leszcze 30-35cm i 3szt większe porwały przypony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek-Karp Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Witam. Powiedzcie mi, nie opłacając składek na PZW i będąc członkiem PZW. Posiadam normalną białą kartę wędkarską - mogę wykupic pozwolenia na wędkowanie w zbiorniku Łąka, powiedzmy na tydzień lub miesiąc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Witam.Powiedzcie mi, nie opłacając składek na PZW i będąc członkiem PZW. Posiadam normalną białą kartę wędkarską - mogę wykupic pozwolenia na wędkowanie w zbiorniku Łąka, powiedzmy na tydzień lub miesiąc???? Wyjaśnij, jak nie opłacając składek PZW, jesteś członkiem PZW? Posiadacz karty wędkarskiej nie jest z automatu członkiem PZW. Jeśli twierdzisz że jesteś członkiem PZW, to musisz mieć opłaconą aktualną składkę członkowską - innej możliwości nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek-Karp Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Wyjaśnij, jak nie opłacając składek PZW, jesteś członkiem PZW? Posiadacz karty wędkarskiej nie jest z automatu członkiem PZW. Jeśli twierdzisz że jesteś członkiem PZW, to musisz mieć opłaconą aktualną składkę członkowską - innej możliwości nie ma. Miało byc "NIE" jestem członkiem PZW. Natomiast posiadanie karty wędkarskiej to tak jak posiadanie prawa jazdy. Karta wędkarska upoważnia do połowu ryb na terenie IV RP a prawo jazdy upoważniają do prowadzenia pojazdów na terenie IV RP. W związku z tym moje pytanie w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Możesz wykupić taką składkę składka będzie obowiązywała na wody PZW Katowice, niema opcji wykupienia tylko tego zbiornika. Jest to składka dla niezrzeszonych: 1 dzień 30,00zł 3 dni 60,00zł 7 dni 120,00zł link do sposobu opłacenia składek. http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/9089/skladki_i_oplaty_okresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi