Skrętek Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 Osobiście nie stosuje tej przynęty, ale widziałem jak facet wiciągnoł na nią sporego klenia . mam w związku z tym pytanie czy ktoś łapie na kiełbache, z jakim skutkiem i jakie ryby?
maniek Napisano 15 Maja 2007 Napisano 15 Maja 2007 Teraz już nie ale miałem taki okres że często i to z dobrym skutkiem i nie tylko kiełbasa ,mielonka ,martadela ,kawalek słoniny,ale raczej chlodniejsze pory roku ,jesien lub zima.
andi64 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 dodam że rekordowy karp w Polsce został złowiony na kulkę o zapachu frankfuterki
maniek Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Mi się zdarzyło łowić karasie na szynkęTomek to im strasznie dogadzałeś
tanto Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Wujek opowiadal jak byl raz z kolegami na nocce.I postanowili zrobic kawal jendnemu z nich i zwineli zestaw z martwa rybka i zalorzyli pieczona kielbase . Jakie bylo ich zaskoczenie gdy rano ów kolega wyciagnal na ta kielbase 3 kg szczupaka.Do tej pory nie chce uwierzyc ze na haku mial kielbaske heheh
dudi Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Tak samo jak czytałem jak pewien Pan Karpiarz chciał zrobić kawał drugiemu Karpiarzowi i założył mu pasztetówke zamiast kulki. No i ten jego kolega wyciągnął ładnego Suma
jmk81 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Tak samo jak czytałem jak pewien Pan Karpiarz chciał zrobić kawał drugiemu Karpiarzowi i założył mu pasztetówke zamiast kulki.No i ten jego kolega wyciągnął ładnego Suma Widzę, że ta sama legenda krąży po całej Polsce.
tomek1 Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 Tomek to im strasznie dogadzałeś Racja, ale tylko na hak I to taką w plasterkach, odcinałem kawałek i na haku robiłem jakby plisowaną spódnicę
solver Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 robiłem jakby plisowaną spódnicę A nie żółte bolerko z podwyższonym stanem?
jaross Napisano 16 Maja 2007 Napisano 16 Maja 2007 A nie żółte bolerko z podwyższonym stanem? no mozna sie posmiac widze ze znasz dobrze tresci pewnych reklam pozytywne sa
darioushz Napisano 17 Maja 2007 Napisano 17 Maja 2007 Bardzo dobra przyneta. Lowilem na Sanie klenie na mortadele albo na mielonke. W Anglii lowie klenie i karpie. W kazdym sklepie wedkarskim sa mielonki o roznych smakach i zapachach. Jest to jedna z podstawowych przynet. Moze warto zanecic mielonka jakies lowisko karpiowe , efekty moga byc ciekawe.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.