Skocz do zawartości
tokarex pontony

Kiełbasa

Skrętek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Osobiście nie stosuje tej przynęty, ale widziałem jak facet wiciągnoł na nią sporego klenia :shock: . mam w związku z tym pytanie czy ktoś łapie na kiełbache, z jakim skutkiem i jakie ryby?

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Teraz już nie ale miałem taki okres że często i to z dobrym skutkiem i nie tylko kiełbasa ,mielonka ,martadela ,kawalek słoniny,ale raczej chlodniejsze pory roku ,jesien lub zima.

Napisano

Wujek opowiadal jak byl raz z kolegami na nocce.I postanowili zrobic kawal jendnemu z nich i zwineli zestaw z martwa rybka i zalorzyli pieczona kielbase :twisted: . Jakie bylo ich zaskoczenie gdy rano ów kolega wyciagnal na ta kielbase 3 kg szczupaka.Do tej pory nie chce uwierzyc ze na haku mial kielbaske heheh

Napisano

Tak samo jak czytałem jak pewien Pan Karpiarz chciał zrobić kawał drugiemu Karpiarzowi i założył mu pasztetówke zamiast kulki.

No i ten jego kolega wyciągnął ładnego Suma

Napisano
Tak samo jak czytałem jak pewien Pan Karpiarz chciał zrobić kawał drugiemu Karpiarzowi i założył mu pasztetówke zamiast kulki.

No i ten jego kolega wyciągnął ładnego Suma

Widzę, że ta sama legenda krąży po całej Polsce. :wink::wink::grin:

Napisano
Tomek to im strasznie dogadzałeś

Racja, ale tylko na hak :wink: I to taką w plasterkach, odcinałem kawałek i na haku robiłem jakby plisowaną spódnicę :mrgreen:

Napisano
A nie żółte bolerko z podwyższonym stanem?

:lol::lol::lol: no mozna sie posmiac :mrgreen: widze ze znasz dobrze tresci pewnych reklam :mrgreen: pozytywne sa :cool:

Napisano

Bardzo dobra przyneta. Lowilem na Sanie klenie na mortadele albo na mielonke.

W Anglii lowie klenie i karpie. W kazdym sklepie wedkarskim sa mielonki o roznych smakach i zapachach. Jest to jedna z podstawowych przynet.

Moze warto zanecic mielonka jakies lowisko karpiowe , efekty moga byc ciekawe.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.