Gość romanhoks Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 Klusole mieli by raj w Norwegi na fiordzie.Tylko pytanie czy to ma sens ? Postawienie sieci to 40 nok i jej wyciagniecie tez 40 nok .Wyciagniecie znaczy zlikwidowanie nie oproznienie.Koszta zadne bo na godz w pracy macie przecietnie 180nok.No i co zrobic z ryba.Zawalisz znajomych no oczywiscie mysle o darmowym podarunku bo tu ci malo kto zaplaci .Kiedys siedzadz z kumplem na lodzi Lowilismy kazdy na dwa kije ,dzwonilem po znajomych to odpowiedz byla no ale filety to wezme To po co sieci stawiac? jak ryba bierze. Cytuj
przemekCLI Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Koledzy dziś mały wypad nad jeden z moich akwenków,CEL-szukanie nowych mjejscówek.Widze jakiś koleś stoi nad przeręblem ,myśle podejde zapytam czy biorą,jak zauważył ,ze idę w jego strone zaczął odchodzić,podchodze bliżej a tam 7 przerębli w każdym patyk,zyłka przywiązana do jakiegoś ustrojstwa.widze typ mnie obserwuje....nerwy mi puściły wyciągam po koleji te badziewie(kotwica i zywczyk na końcu)Facet coś burczy pod nosem....jak zaczynam żwawo maszerować w jego strone dosłownie ucieka BIEGIEM,może i się naraziłem jakiemuś mjejscowemu ale pal sześć,są rzeczy ,ze zrozumie i nic nie mówie jak jakis miejscowy siedzi nad wodą o jednym kijku,ale to juz był dosłownie przesadyzm jakich mało... Cytuj
abra1711 Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Jakby cię na tym złapali to byś miał przyłożone zarzuty niewolno samemu wyciągać od tego są służby mundurowe, jakbyś je powiadomił to gościu może nie kłusował by więcej a tak to pewnie ma już 70 dziur a nie 7. Cytuj
przemekCLI Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 No akurat z tym masz racje,ale zrobiłem to co uważałem za słuszne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi