Gość romanhoks Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Klusole mieli by raj w Norwegi na fiordzie.Tylko pytanie czy to ma sens ? Postawienie sieci to 40 nok i jej wyciagniecie tez 40 nok .Wyciagniecie znaczy zlikwidowanie nie oproznienie.Koszta zadne bo na godz w pracy macie przecietnie 180nok.No i co zrobic z ryba.Zawalisz znajomych no oczywiscie mysle o darmowym podarunku bo tu ci malo kto zaplaci .Kiedys siedzadz z kumplem na lodzi Lowilismy kazdy na dwa kije ,dzwonilem po znajomych to odpowiedz byla no ale filety to wezme To po co sieci stawiac? jak ryba bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Koledzy dziś mały wypad nad jeden z moich akwenków,CEL-szukanie nowych mjejscówek.Widze jakiś koleś stoi nad przeręblem ,myśle podejde zapytam czy biorą,jak zauważył ,ze idę w jego strone zaczął odchodzić,podchodze bliżej a tam 7 przerębli w każdym patyk,zyłka przywiązana do jakiegoś ustrojstwa.widze typ mnie obserwuje....nerwy mi puściły wyciągam po koleji te badziewie(kotwica i zywczyk na końcu)Facet coś burczy pod nosem....jak zaczynam żwawo maszerować w jego strone dosłownie ucieka BIEGIEM,może i się naraziłem jakiemuś mjejscowemu ale pal sześć,są rzeczy ,ze zrozumie i nic nie mówie jak jakis miejscowy siedzi nad wodą o jednym kijku,ale to juz był dosłownie przesadyzm jakich mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Jakby cię na tym złapali to byś miał przyłożone zarzuty niewolno samemu wyciągać od tego są służby mundurowe, jakbyś je powiadomił to gościu może nie kłusował by więcej a tak to pewnie ma już 70 dziur a nie 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 No akurat z tym masz racje,ale zrobiłem to co uważałem za słuszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi