Gość feeder Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 dzisiaj szykuje się kolejny nocny wypad na cegle ... celem oczywiście będą odrzańskie smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dersonik Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 moj ojciec tez sandaczowiec tylko inna metoda, ostatnio w ciagu 3 wypadow zlapal 2 sztuki pierwsz 1,8kg drugi 2,2 kg ale to na jeziorze żwyiec+splawik, godziny oczywiscie wieczorne okolo 20-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 feeder, o której planujesz uderzać dzisiaj na cegłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 tzn mialem jechac o 23 ale koles chce jesce na feederka polapac wiec czekam na niego wlasnie zaraz ma byc wiec mysle ze o 19 juz bedziemy na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 tak byl teren pana X ktory oferowal nam wynajem kajakow i rowerkow, pan lekko przyszedl pijany zaraz pokaze na mapie tylko znajdebylismy prawdopodobnie tu http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=%C5%BBabnica+(wojew%C3%B3dztwo+zachodniopomorskie),+Polska&ie=UTF8&t=h&hq=%C5%BBabnica+(wojew%C3%B3dztwo&hnear=Zachodniopomorskie,+Polska&ll=53.289655,14.496642&spn=0.001815,0.004823&z=18 http://www.kajaczek.info/ Ogólnie w tym miejscu szału nie ma słabo się wstrzeliliście z tego co mi wiadomo bo osobiście tam nie łowiłem - lepsze miejsca są na obrzeżach żabnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek24rm Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 artone a dal bys rade zaznaczyc punkt gps w google maps ???wiem ze duzo wymagam poniewaz zamierzamy sie znow wybrac z piatku na sobote na zabnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 wróciłe z nocki totalna porażka cośtam skubało nawet miałem rybe ale spięła się więc nie wiem co to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jorginto Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Feeder, a jak montujesz przynętę, za nosek czy offsetami przez gumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 a to już różnie to zależy od mojego humoru hahahah nie raz za bok ... dużo jest sposobów montowania gumy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Na regalicy bolek rzuca się jak szalony w pogoni za drobnicą niestety dzisiejszy wypad skończył się jedynie kontrolą straży rybackiej Miło, że się kręcą i przeprowadzają kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 artone, byłeś tam gdzie myślę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Dokładnie tam gdzie ty myślisz kociątko też było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 pytanie odnośnie suma na cegle ;P lepiej biorą na wachadła czy na gumy ?? wachadła podbijać z dna czy w pół wody prowadzić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 feeder, zadałeś proste pytanie, gumy czy wahadła. Więc powiem Ci że bez różnicy i tak nie biorą chyba lepiej z gruntu zapolować. Jednak coś tam, kiedyś na cegle się uwiesiło na gumę i to nimi próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 aha heheh to żeś mnie pocieszył no ja myślę że teraz jak pojadę na nocke to coś się uwiesi .. planuje wypad z piatku na sobote lub z soboty na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Lepiej skoczyć w okolice Gryfina. Tam troszkę sumów i sumików się kręci więc powinieneś coś wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario03 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 siemanko ja trafilem suma ponad 7kg na cegle na Gume z opadu,mialem jeszcze jednego ale sie agrafka wkoncu wyprostowala,i takze trafiony na gume z opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Mario a kiedy to było ?? z brzegu czy z łodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 właśnie też mnie to interesuje - chyba ten sumik zabłądził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario03 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 sumka zlapalem 2.06 w tym roku chcialem rozpoczac sezon sandaczowy a tutaj taki przylow sie trafil:) a kilka dni pozniej kolejny rozgiąl agrafke,sumka tez zlowil Luk 1234 bylismy razem przy moscie gryfitow na 1 drewnianym pomoscie,2,7kg przy dlugosci 71 cm takze na gume z opadu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario03 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 suma zlowilem z brzegu dodalbym fotke ale nie wiem jak dorzucic:) w moim profilu jest fotka sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek24rm Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Panowie ruszylo cos na cegle (feeder) ??? Jutro dzieki uprzejmosci Artone ruszamy na wskazana przez niego miejscowke na odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 witam wszystkich kolegów i kolezanki...no sie ruszylo kolega w piatek zlapal sima 33kg na gozdowicach....ja wyruszam w tamte moje okolice na trzy dni pochwale sie jak bedzie czym ale czuje ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Panowie ruszylo cos na cegle (feeder) ??? Jutro dzieki uprzejmosci Artone ruszamy na wskazana przez niego miejscowke na odrze no czy ja wiem ... ogólnie zaliczyłem już 3 nocki na cegle i jak patrze na grunciarzy to kręcą nosami .... ostatnio byłem to jeden wędkarz przez cała noc złowił tylko węgorza i to w dodatku rano .... noc bez brań .. dzień bez brań ale za to jakie lehole wyskakują z wody o świcie ... powiem tak że lipa na grunt chodź ryba naprawdę ładnie chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 feeder, leszcze duże widziałem jak się spławiają ale co z tego skoro nic się nie rusza w temacie łowienia na Cegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi