Skocz do zawartości
Dragon

Laminowanie karty wędkarskiej

Aster

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie - zastanawiam sie czy można zalaminować karte - co uchroniłoby ją w jakimś stopniu przed zniszczeniem. z prawej strony jest miejsce na adnotacje, ale one chyba powiny być robione przy wydawaniu ? :D Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mnie w Starostwie powiedziano żebym dla bezpieczeństwa zalaminował kartę gdyż często im sie zdarza że muszą wymieniać wędkarzom karty z powodu zamoczenia. I to zrobiłem :grin::wink::wink:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

Karta wędkarska dla oszczędności robiona jest chyba z mielonego papieru toaletowego i tu używanego. Nie ma co myśleć trzeba laminować. Zresztą z tego samego robiona jest legitymacja strażnika PZW, a tam co roku musi być przybita pieczątka. Czy naprawdę PZW nie może poszukać gdzie indziej oszczędności ?

Napisano

Ostatnio przy kontroli strażnik był bardzo zadowolony z tego że mam ją zalaminowaną , mówił że czasem dostają od ludzi takie wymiętolone i zamoczone ,że nazwiska nie widać. Tak że laminuj przyjacielu!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.