Aster Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Tak jak w temacie - zastanawiam sie czy można zalaminować karte - co uchroniłoby ją w jakimś stopniu przed zniszczeniem. z prawej strony jest miejsce na adnotacje, ale one chyba powiny być robione przy wydawaniu ? Pozdrawiam
jmk81 Napisano 18 Czerwca 2007 Napisano 18 Czerwca 2007 Mnie w Starostwie powiedziano żebym dla bezpieczeństwa zalaminował kartę gdyż często im sie zdarza że muszą wymieniać wędkarzom karty z powodu zamoczenia. I to zrobiłem
artech Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 zastanawiam sie czy można zalaminować karte To jest nawet wskazane
enduro Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 gdzie takie laminaty się wykonuje? to dobra opcja.
paweln_tbg Napisano 5 Lipca 2007 Napisano 5 Lipca 2007 Dzis odebrałem kartę i meni satkało...kawałek grubszego papieru i kiepski nadruk...chyba też muszę to zalaminować
-PuS- Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Karta wędkarska dla oszczędności robiona jest chyba z mielonego papieru toaletowego i tu używanego. Nie ma co myśleć trzeba laminować. Zresztą z tego samego robiona jest legitymacja strażnika PZW, a tam co roku musi być przybita pieczątka. Czy naprawdę PZW nie może poszukać gdzie indziej oszczędności ?
Jarosław Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Tylko nie zapomnieć wcześniej się podpisać przed laminowaniem:grin:
gadu Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Ostatnio przy kontroli strażnik był bardzo zadowolony z tego że mam ją zalaminowaną , mówił że czasem dostają od ludzi takie wymiętolone i zamoczone ,że nazwiska nie widać. Tak że laminuj przyjacielu!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.