Boger88 Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Ostatecznie nie pojechałem nad zalew. Może uda się w ten weekend, to napiszę jak było. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 no jesteśmy -sobota 18 nasta zaczynamy niedziela 11 konczymy - efekt ? 3 leszcze po ok 40 cm pare płoteczek oraz 2 liny jeden 43 cm 1.42 kg drugi mniejszy wszystko do wody poszło spowrotem coś zaczeło sie dziać pozdro dla edmunda (sprzątajmy po sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 fotki jak się nauczę wrzucać bo mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Śfagier nieśmiało spytam w jakich rejonach te leszcze się ruszyły? Za tydzień planuję wypad nad Sulejów i zastanawiam się gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Dzięki za pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Są jakieś zdjęcia z wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Śfagier nieśmiało spytam w jakich rejonach te leszcze się ruszyły? Za tydzień planuję wypad nad Sulejów i zastanawiam się gdzie... Dołączam się do pytania kolegi. Byłem w niedzielę w okolicach Bronisławowa, łowiliśmy na sprężynę (próbowaliśmy i daleko od brzegu i bliżej) oraz spławik ,były testowane różne przynęty i zanęty, niestety efekty mizerne : kilkanaście płotek. Może kolega śfagier uchyli rąbka tajemnicy i napisze na co łowił i w jakich rejonach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 czerwone robaki lin drugi mniejszy białe leszcze różnie brania bardzo delikatne takie pik pik nie wiadomo kiedy ciąć nęcone zanętowymi a okolice z kąt nie powiem powiem tylko ze ryba idzie teraz na płytszą wodę jak to jedna osoba powiedziała trzeba ćwiczyć (zbiornik zofiówka tam zaczynałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 pierwszego lecimy ponownie na zalew tym razem na 2 dni zobaczymy co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 pierwszego lecimy ponownie na zalew tym razem na 2 dni zobaczymy co się dziejeJa byłem też w ostatnią sobotę ,miałem jedno branie i nic. Innym wędkarzom też nic nie brało. Udanych połowów i napisz jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Dzisiaj dowiedziałem się z PZW w Łodzi iż połów z łódki na Zalewie możliwy jest od 15 maja. Skąd ten termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam, Gdzie polecacie teraz pojechać na leszcza na sulejów? Napewno wiem że teraz ryba na płytkim żeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 OK. Wytłumaczono mi w PZW w Łodzi że podobno przyjęło się iż na Zalewie Sulejowski łowi się z łodzi zawsze po 15 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 30 1 2 3 maja byłem na zalewie Barkowice. Złowiłem parę leszczy kilka plotek 3 liny. http://foto.onet.pl//52p1p,bk4kkocwel80,nihcw,u.html#nihnu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Jaką metodą i na co łowiłes edmund? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Ryż i białe na linka dokładałem małego czerwonego, metoda sprężyna i piłka,haczyk 8 max wyrzut ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Ciekawe czy się trze już jak zacznie mieć tarło to po łapaniu będzie tak jak w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Ryby leszcze ostre a co było w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 No jak miał tarło to wogóle nie brał i dość długo to tarło trwało. Edmund kiedy się jeszcze wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Ja mam problem nie jeżdżę samochodem i czekam jak mnie kolesie podwiozą. Na ten wekend odpada pogoda pod psem ,nie mam pojęcia ale spakowany jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Słuchaj jeśli jesteś z Łodzi to możemy się jakoś dogadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Ok ale wekend mam zajęty urodziny dzieci. Możemy pomyśleć o wspólnej wyprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 W tygodniu dysponujesz czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 Szukam ochotnika na wyjazd na sulejów na niedziele tj. jutro. Łódź. Chętni pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 ok jadę ale nie mam robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi