ebrusek Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Edmund na spokojnie trzeba się ustawić najprędzej to przyszły weekend bo w ten pogoda ma się zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Jedziemy we czwartek lub w piątek a pogoda to zawsze jakaś jest. Na stare miejsce nie wiem czy nie za póżno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Jedziemy we czwartek lub w piątek a pogoda to zawsze jakaś jest. Na stare miejsce nie wiem czy nie za póżno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Kleks Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Edmund - popieram Twoje podejście do pogody Pogoda na ryby jest DOBRA albo ... BARDZO DOBRA pozdrawiam serdecznie - Pan Kleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Na stare miejsce nie wiem czy nie za póżno Też myślę, że ryba z płycizn na głębszą wodę mogła już zejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 od soboty 1- szego do 3 ciego w poniedziałek na 6 wędek bo byliśmy we trzech złowiliśmy 1 szczupak 60 cm 5 leszczy po ok 35 centow i wszycho pogoda zmienna padało obok chłopaki w piątek wyciągneli 3 liny i pare ładnych miedzianych łeszczy na odchodne sąsiedzi wyciągneli piękną płoć .wode spuszczali na sulejowie by zmniejszyć ilość płotki bo jest od zarypania teraz poziom wrócił pewnie do normy.22 pewnie wyskoczymy ponownie to coś tam sie napisze pozdro dla wszystkich bez wyjątkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 śfagier w którym miejscu łapaliście ? na płytkim czy na głębokim już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 śfagier w którym miejscu łapaliście ? na płytkim czy na głębokim już ? Śfagier nie zdradza takich tajemnic Kumple byli ostatnio na Sulejowie i mówili, że leszcz bierze już na głębszej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 13 Maja 2010 Share Napisano 13 Maja 2010 woda ok 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 z tymi miejscami to jest tak nie gadam gdzie . Bo nie łowimy tam gdzie można dojechać do samej wody zostawiamy auto i dymamy na piechote z całym bałaganem z lekka bym sie wpienił gdyby było zajęte bo przewarznie od 4 lat pytujemy w to samo miejsce a od auta do samej wody mamy ładny kawałek po lasach (niewiem czy robcio byś trafił) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Maja 2010 Share Napisano 14 Maja 2010 13na 14 na cyplu siedziałem za stanicą wędkarską bez brania.Pozdrawiam Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 16 Maja 2010 Share Napisano 16 Maja 2010 http://foto.onet.pl/52p1p,4d40yoo0 to zdjęcia z wyprawy na cypel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
men Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 13na 14 na cyplu siedziałem za stanicą wędkarską bez brania.Pozdrawiam Kraków. edmund dziekujemy za pozdrowienia dzisiaj byliśmy na betonach 3 żywcówki 3 na białą rybę i zero brania.Pozdrawiamy Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 OK dzięki do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Edmund czy miał byś ochotę wybrać się w sobotę na sulejów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Ochotę to mam zawsze ale co z pogodą i gdzie w które miejsce, Przy takim stanie wody,jak byliśmy na cyplu to facio mówił że przybyło około metra wody, Dziś nie wiadomo gdzie te wędki zarzucić.Dziś środa może się to wszystko rozejdzie po kościach.Pozdrawiam idę się pakować na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 No dobra to daj znać co i jak pogoda w sobotę ma być podobno ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 OK W piątek z rana na pw powiem co jak kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Też muszę wszystko przygotować . Jak myślisz zarzęcin czy karolinów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Na Zarzęcin rzadko jeżdżę a Karolinów dawno nie byłem, więc wybór zostawiam tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Ja bym odwołał ten wyjazd ze względu za stany wody, na SULEJOWIE pełen stan zbiornika. A to dobrze nie wróży ,pogoda ma być ok ,,ale woda się musi ustabilizować choć tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Według WCZK nastąpiło zwiększenie zrzutu wody ze zbiorników Jeziorsko i Sulejów. Powoduje to podtopienia terenów położonych poniżej zapór zbiorników w gminach Uniejów i Spała. W wyniku zwiększenia zrzutu z Jeziorska z 240 do 280 m. sześciennych na sekundę należy się spodziewać kulminacji stanu wody w Uniejowie. Według prognoz wyniesie on 325 cm i o 65 przekroczy stan alarmowy. Wał na Sulejowie na Podklasztorzu przerwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinW Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Witam Wybieram się jutro nad zalew na spining, myślę o okolicach Zarzęcina albo Barkowic Mokrych. Będzie to mój debiut nad zalewem. Proszę o jakieś rady Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Rada bardzo proszę browarek u znajomego, ziemia jak gąbka nasiąknięta wodą,można się zakopać, a rybki dajmy im przeżyć ten potop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Ciekawe ile ryb z tych rozlewisk trafi spowrotem do rzek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi