aleksandra Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Poziom wody na Zalewie poszedł w górę.Od Bronisławowa w stronę Małego Zalewu woda czyściutka.Brań w nockę z czwartku na piątek praktycznie zero.Jedynie kilka (3) okoni na spining wczoraj wieczorkiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z3ron3 Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 To dobrze bo wybieram się za kilka godzin w okolice Barkowic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 http://www.pis.lodz.pl/tomaszow/index.php?id=kapieliska Tak to wygląda, do zobaczenia nad czyściejsza wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 panowie i panie jedziemy na rybki na zalew sulejowski ,( jeszcze ciepło)bełchatów pozdrawia pana edmunda z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Witajcie. I jak rybki w niedzielę,brały? Bo my spłytnęliśmy w sobotę dla odmiany z grzybkami.Dobrze ,że choć one dopisały. Pozdrowienia z jesiennego zalewu i do zobaczenia za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Witam, Chiałem w poniedziałek wyskoczyć nad Zalew połowić z brzegu ... bez używania woderów (spinning, grunt, spławik). Był ktoś ostatnio nad Zalewem i może powiedzieć jaki jest stan ... wody i efektów połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 cześć byliśmy z soboty na niedzielę: dwa leszcze ,jeden miedziak drugi mały, jeden sandacz malutki, szczupak jeden uciekł ,było pare ładnych brań w nocy ale krótki chol i krzaczory i wszystko urwane i tak wiele razy nie było w sobote czasu na szukanie lepszego miejsca a nasze poprzednie stałe rybne miejsce zarosło . rybki trafiały oczywiście do wody z powrotem . woda mała, łaziłem w woderach po wodzie. szukamy ciągle nowego miejsca na drapierznika jak gdyby ktoś gdzieś coś wiedział dzięki pozdro,czećś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 A w jakich okolicach byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morinio Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Ja ostatnio byłem na sipinning na łódce i wynik dobry. 6 szczupaków 50-60cm i jeden 70cm Oczywiście wszystkie wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Łódkę nad zalewem można wypożyczyć w Barkowicach Mokrych w stanicy PZW czy w Barkowicach ... a może w innym miejscu nad zalewem? W jakich godzinach przeważnie czynne są te wypożyczalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Wybieram się nad Zalew w czwartek na łódkę. Jakby ktoś miał ochotę to może się zabrać. Jadę z Łodzi. Mam nadzieje że pogoda dopisze i wiatru nie będzie za dużego ... to już ostatnia chwila ... przed śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Z edmundem w czwartek na noc wybieramy się nad zalew na sandacza. Prawdopodobnie do Zarzęcina. Połowił już ktoś nocą drapieżnika na Sulejowie tej jesieni? W jakie okolice warto się wybrać? Mamy jeszcze jedno miejsce w aucie więc możemy kogoś zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Możecie obadać betony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Byliśmy w jakiejś zatoczce miedzy Barkowicami a Bronisławowem. W nocy nic się nie działo, w piątek rano wziął szczupaczek ok. 50 cm. Po powierzchni wciąż ganiał jakiś drapieżnik, może okoń, a może boleń??? Miejscówka obiecująca, ale chyba pogoda wszystko popsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 To nasza relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 16 Grudnia 2010 Share Napisano 16 Grudnia 2010 Witam. Jak wygląda sprawa z grubością lodu na zalewie? Łowił już ktoś? Jakie efekty? Kumpel mnie namawia żeby w niedzielę pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Dobry. karta opłacona, sprzęt gotowy na wyprawę, to czekamy na wiosnę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 14 Stycznia 2011 Share Napisano 14 Stycznia 2011 śfagier jeszcze herbatka z prądem i już jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 tak jest,herbatka z prondem trzeba jeszcze troche wytrzymać . W tym roku chcemy kupić silniczek + aku i popływać troszke po sulejowie bo miejscówka nam zarosła.Zastanawiamy się nad silnikiem NERAUS 40 JAK KTOŚ WIE COŚ NA TEMAT TEGO WYNALAZKA PROSZĘ O OPINIE . DZIĘKUJE, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 silnik neraus 40 kupiony+ aku żelowy toyama 100 ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt3 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 śfagier gdzie zamierzacie pływać? Ja od zawsze pływam więc mogę coś podpowiedzieć.Moje rejony do Tresta/Karolinów. pzdr.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 28 Lutego 2011 Share Napisano 28 Lutego 2011 W niedzielę u "Łysego" kaszanka jazgarki, drobna płoteczka, drobny leszczyk. Choć kumpel trafił garbuska 35 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Jak nad tym zalewem jest z karpiem i amurem ? Ja tam dawno nie byłem a karpie próbuję łowić od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Zasiadka karpiowa czy amurowa nad Sulejowem to moim zdaniem chybiony pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Zasiadka karpiowa czy amurowa nad Sulejowem to moim zdaniem chybiony pomysł... Tak właśnie słyszałem ale od osób które nie łowią karpi więc chciałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi