tomtom4 Napisano 12 Września 2005 Share Napisano 12 Września 2005 Czy próbował już ktoś z was skonstruować stojak pod dwie wędki? Najlepiej z aluminium. Poszukuje jakiś opis wymiary itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Września 2005 Share Napisano 28 Września 2005 Tomtom czy chodzi ci o Rod Poda czyli statyw Wędkarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom4 Napisano 6 Października 2005 Autor Share Napisano 6 Października 2005 Chyba tak to się nazywa:-) Widziałem takie cuda nad wodą, idealne do połowu karpi i innych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Października 2005 Share Napisano 7 Października 2005 Tomtom4 sam też się zastanawiałem nad takim statywem tylko jest pewien problem, a mianowicie jak konstrukcia z alu to jak pospawać połączenia stałe nie mam takich możliwości , z materjałem nie mam problemu jest hurtownia i mają prawie wszystko . Natomiast stalowe konstrukcje odpadają , wiadomo dlaczego , pozostaje zakup w sklepie ale narazie nie jest to takie niezbędne , więc poczeka.W sprawie wymiaru i wyglądu to raczej nie będzie problemu , zależy tylko od opcij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 7 Października 2005 Share Napisano 7 Października 2005 Witam. jest pewien problem,a mianowicie jak konstrukcia z alu to jak pospawać połączenia stałe nie mam takich możliwości Spróbuj zorientować się po firmach albo warsztatach samochodowych. Aluminium można spawać. Są już tacy magicy co to robią. Jak dobrze kojarzę to nawet w książce telefonicznej widziałem kiedyś anons "Spawanie aluminium" a jak nie to zawsze pozostaje lutowanie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Października 2005 Share Napisano 7 Października 2005 Tomtom4 to minimalna cena wyniesie cię ok. 250pln a za taką sumę kupuje sobie w sklepie i mam gwarancje na rok minimum pozatym wybieram sobie wariant jaki sobie życze , ale ja poczekam do zimy i wtedy po obniżkach i rabatach kupie o wiele taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom4 Napisano 7 Października 2005 Autor Share Napisano 7 Października 2005 No nie przesadzaj!? Stojak wystarczy jeden, dwie podpórki i połączyć to do kupy.....49+58=107 myśle że do 50zł resztę elementów dokupię. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom4 Napisano 7 Października 2005 Autor Share Napisano 7 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65967231 to się nie opłaca już rzeczywiście kombinować. Lepiej kupić gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Października 2005 Share Napisano 8 Października 2005 Tomtom4 sam widzisz jaka cena ,ale ta wersija jest uboga ,lepiej jednak jak statyw stoi na dwuch trujnogach jest stabilniejszy, ale ty coś zle policzyłeś , bo dwa trujnogi dwa Buz bary , do tego swingery i jeszcze cztery nakręcane widełki .Ale jak nie musisz już teraz kupować ,to radze poczekać .A tak wogle zapytam to czy ty karpiujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom4 Napisano 8 Października 2005 Autor Share Napisano 8 Października 2005 W miare wolnego czasu staram się zamoczyć kija. Ostatnio zaczaiłem się na drapieżnika i zerwałem dużego węgorza przez źle rozłożony podbierak. A i karpiem i leszczykiem w dzień też się zadowole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 zamiast spawać alu można zastąpić klejem typu POXIPOL, sam mam tak zrobione i trzyma jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 tomtom4, jesteś z Gliwic, ja z Zabrza więc możemy sie spiknąc nad jakąś wodą i zobaczyłbyś jak wygląda w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano 27 Marca 2006 Share Napisano 27 Marca 2006 Czy ktoś może z kolegów kupił stojak w LIDLU za 29 zł?? Zastanawiam się jak go przerobić żeby służył nie jako podstawka a jako stojak na 2 wędki bo jest on tak skonstruowanyże tyły wędek stoją na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Chyba najprostszy sposób to dokupić drugi. Na pierwszy załóż sygnalizatory ze swingerami i masz rod-poda jak znalazł. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 No też by było ale nie o to chodzi. To musi być na jednym i już reszta mojej bandy wędkarskiej są w trakcie przeróbek i jeśli im wyjdzie tak jak mówią to niezłe będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 brak zainteresowania DELETE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Lutego 2007 Share Napisano 27 Lutego 2007 Fainy Andi ,a czy stabilny bo widze że jedna belka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Hmmm wlasnie sie zastanawiam czy sobie nie zrobic Stojaka. Tylko nie z rurek aluminiowych tylko stalowych . Mig-maga mam więc z pospawaniem nie było by problemu.... A zawsze i tam pakuje sprzęt do samochodu, więc ciężar nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 jaki tripod do 500 zł? czy do tej ceny coś konkretnego w ogóle dostanę? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 http://www.allegro.pl/item204294181_nowe_tripod_high_pod_firmy_aquilion.html tutaj masz za 145zł Sam go używam i jest spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 tu masz kilka sztuk http://www.jezozwierz.abc24.pl/default.asp?kat=11998&pro=57634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 25 Czerwca 2007 Share Napisano 25 Czerwca 2007 chodzi mi o coś zsprawdzonego, że z własnego doświadczenia może go z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 25 Czerwca 2007 Share Napisano 25 Czerwca 2007 chodzi mi o coś zsprawdzonego, że z własnego doświadczenia może go z czystym sumieniem polecić. za tą cenę nie ma takiego, wszystkie mają jakieś tam wady i zalety ten też np. za bardzo się świeci ale, jak ja miałbym taką kaskę to brałbym w ciemno to świecidełko http://carppassion.eu/?x7l5lxh3xpl5h+h3+ll5h+h3l6l3xpxlx3x5+l333xk+xpx6l5l3xlx+xylkx5l3xcxxxhlkx5x3llxlx5lxl+xkx6lxx6xcl+lxxkxxx+lkll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smyr14 Napisano 25 Czerwca 2007 Share Napisano 25 Czerwca 2007 na ale cena to prawie dwukrotnie przewyższa to co mam przeznaczone. fajny jest, też mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 25 Czerwca 2007 Share Napisano 25 Czerwca 2007 8 stówek to nic jak byś miał za 2-3 latka zastanawiać się, nad odnową sprzętu w końcu i tak wszyscy kończą na Foxie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi