bronek Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Tydzień temu w piątek było zarybienie. W weekend były dobre wyniki, może ryby coś jeszcze zostało czołem Gofer nie wybierasz sie na czarną w najblizszym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 No prosze jak sie znajomi forumowicze uaktywnili:D:D...a no trzeba by sie spotkac na CP:P..moze lepszy film sie uda nakrecic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabuchodonozor Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Wczoraj odcinek muchowy - źródlak 47cm ! (wrócił do wody) + tęczak 32cm przez 6h młucenia wody strimerkiem.... tęczor tradycyjnie do wody nie powrócił Gofer - kiedy zarybiają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Mam stare info, ale jeśli się nic nie zmieniło to co piątek. 1/3 ryby na muchowy, pozostała na spiningowy. Dawaj fotkę źródełka Przyjemniaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabuchodonozor Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Foto na prv. Ja słyszałem, że co 2 tygodnia zarybiają a nie co piątek :/ hmmmm i kto ma rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 witam. jak tam czarna? był ktoś dzieje się coś? jakieś planowane zarybienia? a może zmniejszyli cenę pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Mój post z innego forum sprzed miesiąca Z rybami skończyłem na remis, jeden do łapy, drugi spadł. Dowiedziałem się przy okazji ciekawych rzeczy. Mianowicie prawdopodobnie to definitywny koniec tęczka w Czarnej Przemszy, nie ma pozwolenia na zarybianie tą rybą i prawdopodobnie nigdy już nie będzie (taki stan rzeczy trwa dobry miesiąc i tyle woda jest bez zarybień). Teraz woda będzie zarybiania wyłacznie potokowcem, lipieniem i zdaje się jaziem. Info to z wiarygodnego źródła - opiekuna wody, który sprawdzał czy jestem zgodny z prawem Kormoranów brak, prócz trzech martwych sztuka nad samym brzegiem w okolicach dopływu z Pogorii IV. Edit: Co ciekawe okręgowi udało się "uratować karpia" i na zarybianie tą rybą jest pozwolenie. Od tamtej pory tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Gofer SZALEJESZ A kolegi na ryby to nie zabierasz Po wielkanocy robie Przeczyce wieczorem za węgorkiem jak co to wpadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 a tego potokowca to zobaczymy na spingowym czy tylko muchowym? jest sens się tam wybierać czy nie ? gofer odezwij się. odnośnie ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 był ktoś na czarnej ? jakieś efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddamcio Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 ja byłem ale powyzej zalewu przeczyce. I płotek mozna połapac bo dobrze biorą, takie małe i troche wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Koledzy dowiedzieliśmy się że zarybienie było w środę - potokowcem i w czwartek tęczakiem. Czy ktoś może to potwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 dajcie ktoś znać jak macie jakieś info. bez zarybień chyba będzie ciezko tam o rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Zarybienia systematyczne, ryby sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris0kros Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Gofer mam pytanko czy te zarybienia są też teczakiem bo obiło mi sie o uszy że już nie i w jakie dni zarybiają i co ile z góry dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Zarybienia potokowcem i, mimo wieści o których pisałem wyżej, również tęczakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 witam. był ktoś na spinningowym? dzieje się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris0kros Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 niewiem ale wybieram sie jutro rano ok 5 ide od początku odcinka w dól mam na to cały dzien jak wróce to napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 16 Kwietnia 2010 Share Napisano 16 Kwietnia 2010 niewiem ale wybieram sie jutro rano ok 5 ide od początku odcinka w dól mam na to cały dzien jak wróce to napisze ok daj znac bo jestem ciekaw jak tam na spiningowym. pzdr bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris0kros Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Powiem tak właśnie wróciłem rewelacji nie bylo kazdy kto chodził z spiningiem zero kontaktu z rybą ci co z muchówką po jednym małym teczaku i nic wiecej spotkałem ok 10 osow ryba podobno jest i nawet ja widać ale nie chce sie skusić , teczak wychodził podobno do suchej A o najwarzniejszym zapomnialem ja wróciłem z teczakiem rowne 40 . jedno branie na cały dzień troszke mało.Pozdrowienia zznad czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniaa55 Napisano 17 Kwietnia 2010 Share Napisano 17 Kwietnia 2010 Dziś mąż był (ja niestety w obozie pracy na M1 w Czeladzi) na odcinku spinningowym pomiędzy boiskiem a pierwszym przelewem. Oczywiście jak to on łowił na muchę. Ryb naprwdę sporo, niestety niechętne do współpracy. Woda wysoka, trącona. Powoli się czyści. Ok 14 tęczak zbierał małe szare jęteczki i w ogonie miał wszelkie nimfki. Mąż skończył z dwoma tęczakami 34 i 38 cm. Obydwa skusiły się na brązkę na haczyku nr 12. Pozostaje nadzieja że jak woda się obniży i trochę jeszcze przeczyści to będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyQ Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Był ktoś ostatnio ? Jest jakiś ruch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19lukasz87 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Cześć. Mam pytanie odkąd zaczyna się odcinek spiningowy? Gdzie można wykupić pozwolenie i czy istnieje możliwosć wykupienia pozwolenia na cały rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 19lukasz87, odezwi sie na priv to CI wszysko wytlumacze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 http://www.pzw.com.pl/index.php?id=66 Pod tym adresem znajdziesz odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi