goral28 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 PZW Piła ma porozumienie z Gorzowem i Szczecinem a Szczecin z Gorzowem jak zwykle nie. Bez sensu mam łódkę 50km od domu i oficjalnie nie mogę tam łowić bo Drawno do Gorzowa należy.Będę musiał w nadnoteckie strony się udać i kartę u Ojca wykupić. PS są małe sprzeczności: PZW Piła informuje o porozumieniu z Gorzowem na 2010r. a PZW Gorzów informuje o nie podpisywania wogóle porozumień na rok 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 goral28, jak to możliwe, jak gorzów się na wszystkich wypiął i nie mamy żadnych poruzumień w 2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Sorry jest uchwała o anulowaniu uchwały o nie podpisywania porozumień na rok 2010. Paranoja! Stare dziadki siedzą i debatują a Alzheimer blokuję im mózgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeburaszka710 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Jeszcze nic do końca nie wiadomo . Do kol żadna informacja nie doszła . To może potrwać ... Dodatkowe porozumienia czasami zawierane na początku roku. Coś tam wiem bo jestem skarbnikiem. Jeżeli nie będzie porozumień to parę członków znowu odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 warunki przedstawione przez Okręg PZWw Szczecinie nie zostały przez Zarząd zaakceptowane ze względu na stawkę jaką Okręg szczeciński zaproponował aby jemu zapłacić. I tutaj w pełni pierwszy raz popieram nasz zarząd okręgu. W końcu mądra decyzja. Za tą dewastację wody i nabrzeża, pozostawiony syf i mięsiarstwo. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 warunki przedstawione przez Okręg PZWw Szczecinie nie zostały przez Zarząd zaakceptowane ze względu na stawkę jaką Okręg szczeciński zaproponował aby jemu zapłacić. I tutaj w pełni pierwszy raz popieram nasz zarząd okręgu. W końcu mądra decyzja. Za tą dewastację wody i nabrzeża, pozostawiony syf i mięsiarstwo. Brawo mówisz tylko o kilkuset metrach brzegu ale myślę, że wielu wędkarzy ze Szczecina też jeżdzi na ryby w strony gorzowskie. A syf to niby tylko obcy robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 goral28, nie mówię tutaj tylko o Cegielince ale też o innych wodach gdzie ich spotykałem. Nie wszyscy są tacy i nie można generalizować ale większość postępuje tak że wstyd ich nazwać kolegami wędkarzami. Co do jazdy w drugą stronę to nie znam takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeburaszka710 Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Zaśmiecanie i inne łamania regulaminu i brak porozumienia nie można łączyć. W wielu państwach opłaty obowiązują na cały kraj i nikt nikogo nie dzieli na swój obcy , ludzi mają wygodę a my system rodem z komuny, "dziel i żądz " zawsze sprawdza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 maniek, Odnośnie opłacania dwóch woj. Opłacam dodatkowo od paru lat Opolskie bo spędzam tam 80% czasu na wędkowanie A akurat tradycyjnie jak co roku te dwa woj. się nie dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 porozumienia pzw Poznań na 2010 całe szczęscie jest Koszalin http://www.pzw.cal.pl/web/index.php?option=com_content&view=article&id=60&Itemid=124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 porozumienia pzw Poznań na 2010 całe szczęscie jest Koszalin i tu się z tobą zupełnie zgadzam jeszcze w nowy rok na stronie okręgu Poznańskiego nie było porozumienia z Koszalinem, a na głównej pzw było info, że jest porozumienie ale z dopłatą zryczałtowaną na rzecz Koszalina. żeby skonfrontować te sprzeczne informacje zadzwoniłem do zo poznań 4albo5 stycznia i od "bardzo uprzejmej pani" usłyszałem: " nie wiem co jest w internecie, ale wiem co jest! jak mówię, że są porozumienia to wiem bo leżą u mnie na biurku podpisane. prosżę" tak czy inaczej najważniejsze że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Zna ktoś może porozumienia pzw Częstochowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Wystarczy google: http://www.pzw.org.pl/19/wiadomosci/24438/64/porozumienia_zawarte__okregami_na_2010_rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 Nie pomyślałem heh wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 sinus, Na jakie jeziorka z tego okręgu jeździsz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 15 Stycznia 2010 Share Napisano 15 Stycznia 2010 sinus, Na jakie jeziorka z tego okręgu jeździsz ? mam rodzinę koło szczecinka więc tamte rejony, ale jak znasz jakieś fajne łowiska to można i gdzieś dalej się zapuścić ponadto "jeździsz" to przesada, po prostu przy okazji zabieram wędki i zawsze gdzieś wyskoczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Moje pytanie dotyczy okregu Sieradzkiego. W ub. roku bylo porozumienie ze Skierniewicami. W b.r. porozumienia brak (przynajmniej do tej pory) najgorsze, ze nie napisano jaka doplate zrobic zeby legalnie wedkowac w Skierniewickim Moze ktos ma informacje w tym temacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 http://www.pzw.org.pl/47/wiadomosci/24791/64/porozumienia_z_okregami_pzw_na_2010_rok prozumienia sieradz na 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Spini - juz myslalem, ze cos pozmieniali i Skierniewice dolozyli .... kurcze zagladam co kilka dni na ta strone i lipa. Stad moje pytanie - moze ktos z forum ma jakies nowsze/lepsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 To gdzie tak bardzo jeżdzisz w moje strony że ci tego okregu brak? Bede w tygodniu w okregu łowicz to sie spytam co i jak i napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Hehe skleroza - nie pamietasz jak z Chelkiem razem spotkalismy sie w ub. roku nad jakims stawikiem pod Skierniewicami ? Odpowiadajac na Twoje pytanie - ogolnie Bzura od Orlowa z pradem Zeby OT nie bylo - jak sie dowiesz to daj znac, bo juz prawie 3 tyg. nie bylem nad Bzura przez ten brak porozumienia :/ PS chcialem sprawdzic na stronie PZW Skierniewic, ale jakas zawirusowana jest niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ach żesz w morde-pamiętam:P Na bzurke i tak nie masz po co jechać,skuta lodem!!! A na dodatek miejscami jeszcze płynie także bez szans na wejście na lód Co by nie było to do tematu, nie zwirusowana ale chyba okręg skierniewice i łowicz to same dziadki i patologia bo strony i informacje w nich nie są najlepszą dewizą okręgów!!! Nic ciekawego nigdy nie napisali... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Na lod i tak nie wchodze wole stapac po ziemi. Jak sie czegos dowiesz o tych porozumieniach / ew. doplatach - prosze o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 sinus Ja okolice Drawska Pomorskiego prawie co dwa tygodnie tam jestem Co do porozumień to przy opłacie dawali taki informator pzw wykaz jezior zarybienia itp. aktualne porozumienia też tam były nie trzeba nigdzie dzwonić chodzić dowiadywać się wszystko tam było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 przy opłacie dawali taki informator pzw jako że na lodzie nie poławiam jeszcze nie opłacałem natomiast co do wyjazdów co 2 tygodnie to powiem szczerze że zazdroszczę... chciałbym mieć tyle czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi