spini Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 CHELEK, wiem,ja też nad rzekę wole bo co chwila coś sie dzieje:D Jak by co to ja bym sie pisał na ten weekend był bys zainteresowany odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 spini, Jak zrobię auto i ogarnę malowanie w domu to spoko podbiję na Bzurkę ale nie wiem czy całą nockę Może koleżka ze Zgierza się by dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spini Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 CHELEK, a co cie w domu trzyma to weekend a popołudniu to już chyba malował nie będziesz kolega Jacool by sie odezwał to jakiś gr.l itd,zaraz przyjemniej posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkuboslaw Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam panowie co tam u was słychac z rybkami. Ja z bratem dzis od 2 w nocy do 10 posiedziałem nad woda w okolicy piotrowic efekty bardzo marne jedyne co z wody dało sie wyjac to kiełbik. Pozdrawiam i połamania życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkuboslaw Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Panowie cos to nasze forum umarło. Chyba ze nikt nigdzie nie łowi to i nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejtnant Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Tak. w niedzielę złowiłem 1 uklejkę w Maurzycach na zakolach (z gruntu). Są drapieżniki bo coś biło w krzakach. Dużo liści i zielska, na spina tylko zielone wyciągałem (na gumę z główką jigową z agrafką antyzaczepową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Sorki ale zarobiony strasznie byłem Opowiadajcie co słychać na wodzie ?? ja week atak wody ale niedaleko bo mam Dyżur i pod tel ale jutro jadę po żywczyka i atak drapieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 8 Listopada 2012 Share Napisano 8 Listopada 2012 Byłem tydzień temu na przezwiskach.......totalne nic........,,szczupłe,, 0, na obrotówkę maleńki okonek. Na starym korycie sporo wędkarzy.......bardzo słaby sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHELEK Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 No właśnie widzę że niema nawet o czym pisać taka bida Bo chętnych do odpisania jak na receptę Może kolega Spini coś niecoś uchyli rąbka tajemnicy o tych 90tkach na "Zakręcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 No właśnie widzę że niema nawet o czym pisać taka bida Bo chętnych do odpisania jak na receptę Może kolega Spini coś niecoś uchyli rąbka tajemnicy o tych 90tkach na "Zakręcie" Jeśli w niedzielę pojadę nad Bzurę, to napiszę jak było. Zastanawiam się jeszcze nad Wartą i nie wiem, którą z rzek wybrać. Planujemy połowić na żywca lub spinning, a pod wieczór zarzucić na miętusa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubUrsynów Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Dzisiaj szczupak 55cm. Powyżej Sochaczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Witam, wędkarzom a szczególnie miłośnikom rzeki Bzury życzę brań jedynie rekordowych okazów, byśmy nad wodą spotykali jedynie pasjonatów wędkarstwa a brzegi były czyste ,by rybom działo się lepiej, w nadchodzące Święta i w 2013roku. mol39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego na nadchodzace święta i Nowy Rok dla wszystkich kolegów. Bzurce osobiście złożę życzenia jutro , rybkom mam nadzieję też Pozdrawiam całą BRAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Niestety żadna rybka nie chciała przyjąć życzeń od Łowicza w stronę ujścia większość ciekawych miejscówek przymarznięta, podobnie w drugą stronę. Pozdrawiam całą BRAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 No i koniec sezonu 2012......wczoraj ostatni wypad na Bzurę ,,szczupłe,, współpracowały słabo, liczne ,,pobicia,,......leszczy, to przykre ale wczoraj pierwszy raz widziałem na Bzurze ekipę ,,szarpakowców,, goście pod pretekstem spiningowania próbowali podhaczać biedne ,,Gucie,,(było widać ciężarek + kotwica) zielsko opadło woda dość niska a to sprawę panom ułatwiało.....oby ten 2013 był lepszy.... pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich Bzurzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 31 Grudnia 2012 Share Napisano 31 Grudnia 2012 Najlepsze życzenia noworoczne samych rekordów dla chłopaków z nad Bzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkuboslaw Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Witam chciałem sie dowiedziec gdzie i kiedy mozna opłacic karte w głownie bo podobno w jakims sklepie jest taka mozliwosc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 W Głownie?..... ale wiem gdzie w Żychlinie, od dwu sezonów tam robię opłaty na Bzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkuboslaw Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 witam własnie wróciłem ze spacerku z pieskami znad bzurki poziom wody całkiem niezły ale juz zaczyna powoli opadac przydał by sie snieg lub deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Panowie jak tam Bzurka w okolicy Łowicza? Da radę połowić? Pozdrawiam całą BRAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkuboslaw Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Witam dzisiaj w Łowiczu przy moście koło zamku widziałem trzech wędkarzy wiec da rade połowic w okolicach soboty płoteczka skubie tak max do 25 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 od piątku do niedzieli okolice zamku w Łowiczu 1 jaź, kilka płotek i jelcy. Nie powala, ale już fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Witam wczoraj taki mały rekonesans nad Bzurką, okolice Gosławic, Woli Kałkowej . Nie było żadnego wędkarza, nie widziałem żadnej rybki, woda opada(widać po śladach nad rzeką), mimo to uciąg spory. Jeszcze kilkanaście dni i ruszę z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mol39 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 To kilka fotek z tego wyjazdu http://oi49.tinypic.com/xoeger.jpg , http://oi49.tinypic.com/34glzsg.jpg , http://oi45.tinypic.com/2z3rupc.jpg , http://oi46.tinypic.com/nlto5z.jpg , http://oi45.tinypic.com/9rnned.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 sporo wody płynie w Bzurze - wysoka , super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi