macko Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 oby tych zbiorników z sumikami do wisły nie wymyło, ja często poniżej krakowa miałem po kilkanaście brań małych sumów europejskich, ale to akurat dobry znak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 to dobry znak na przyszlosc pod warunkiem ze te ryby nie wpadna w sieci kłusoli ktorych nie brakuje we wszystkich wisokach nad wisla,kilka lat temu widok goscia z wielkim podbierakiem pod progiem w gromcu nie robil na nikim wrazenia szkoda ze bylem mlody bo teraz wiedzial bym jak reagowac... macko orientujesz sie czy wisla jest zarybiana w malopolsce jesli tak to jaką ryba? pozder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 link do zarybień PZW Kraków: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/29/cms/szablony/953/pliki/zarybienie_okregu_pzw_krakow_w_2009.pdf dla swojego okręgu PZW tez takie powinieneś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Witam Pozwolę sobie odświeżyć temat i zadać pytanie, czy ktoś z Was ma jakieś informacje dotyczące odcinka Wisły tuż przy moście w Bieruniu? Każda informacja na wagę złota A interesuje mnie między innymi dojazd do koryta, rybostan, głębokość etc. Chciałbym się wybrać za jakiś czas z feederkami w tamte okolice, ale nie chcę jechać w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raz2 Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Witam . Udziela się tu ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 Ja osobiście wolę opisywać swoje wypady w temacie jak było na rybach zamiast rozdzielać na osobne wątki dotyczące konkretnego łowiska.. Zauważyłem że wędkarze z małopolski ostatnio prawie wcale nie piszą nic o swoich wypadach więc infomarcję dotyczące danego miejsca obecnie ciężko skądkolwiek dostać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi