witia-62 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 misiek1, Zaglądnij na http://www.allegro.pl/item164919754_przewodnik_wedkarski_po_rzece_san_ss.html ,możliwe, że coś z tego skorzystasz. Jeżeli szukasz nowych miejsc, to tu powinienes coś znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekSTWA Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Ja jestem ze Stalowej Woli i łowie na Sanie zgadzam sie z Mironem o rybe tam łatwo bo jest ich calkiem calkiem Przede wszystkim jest tam wiele gatunków ryb... więc kazdy znajdzie cos dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobekSTW Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Też jestem ze Stalowej Woli. Lubię łowić na Sanie, ale na tym "dzikim" tzn. nie tam przy wypływie Elektrowni. Jest bardzo dużo tego większego leszcza, płoci, świnek (tej średniej) i trochę mniej cert. To tyle co moge powiedzieć po roku wędkowania na dzikim Sanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekSTWA Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 O widze ze kolega Bobek tez ze Stalowej. Szzukma jakiś fajnych miejsc w naszych okolicach na scupaki. Znasz moze jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ochódzki Napisano 18 Marca 2007 Share Napisano 18 Marca 2007 Ja po dłuższej przerwie zaczynam łowienie.Pamietam wiele ciekawych miejsc w okolicach Przemyśla,jednak mogło się przez kilka lat wiele zmienić.W trakcie sezonu będę forumowiczow informował o ciekawych łowiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popek1990 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 a powiedzcie mi jaka zylka bedzie najlepsza na san . Łowic bede ryby do max 3.5kg teraz mam zylke 0.30 ale nie polapie na nia na nia z gruntu tylko przeplywanka powiedzcie tez ile obciazenia stosujecie i jakiej dlugosci przypon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 ano prosze o porade wruyciłem po kilku latach na san łowie od trzech dni pierwszy dzien 5 swin drugi 15 sin i innych jednak nie przekraczaja 35 cm wczoraj 6 sztuk i pierwszy karpik . Miejsce na 2 m główce łapie na grunt płatki górskie kukurydzianka i chleb na sprezynie robie to tak zeby szybko nie spadała . Łowisko 3 m łapie w zakolu zasypałem kukurydza. Po zasypaniu przestało brac na spławik. Ale z gruntu trzepało po dodaniu chleba jakby słabiej. słyszałem ze amur ruszył na sanie jak go zwabic. Wiadomosci sa ale rozrzucone po całym forum prosze o rade. Kulki odpadaja i kupcze zanety cos ze swojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor żak Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Ja również po dłuższej nieobecności wróciłem na San, wędkuje od dwóch sezonów w okolicach Wysocka, trafiłem dwa amury przy ujściu Szkła do Sanu, ale najdziwniejsze że przez te dwa sezony nie złowiłem ani jednego leszcza, a kilkanaście lat temu w tych samych miejscach łowiłem po kilka sztuk podczas jednego wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Jak kazdy tak łąpał po kilka sztuk dziennie i brał ze soba to nie dziw sie że już ich jest mało albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolB Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kiedyś łowiłem na Sanie w Radymnie i powiem ze kiedyś tam ryby było więcej,ostatni sezon spędziłem na sanie w Tuczępach niestety też słabo , miejscowy "wyjadacz" wyciągał tam czasami w ciągu doby kilka karpi od 2 do 8 kg i większe,ale to wyjadacz który tam nad rzeką spędza więcej czasu niż w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor żak Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 a czy ja pisałem że je brałem, wyznaje zasadę złów i wypuść nie jestem mięsiarzem, jak większość moich znajomych - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Wiec zwracam honor nie móie z enie można sobie zabrać rybki ale z głową a nie jak nie ktorzy napakują cały wór i do domu a polowe tego sie niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilsebastian Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Ja byłem w okolicy DYNOWA tak praktycznie to jest Nozdrzec jest tam piękna Ryna są ładne Świnki ,Certy , Brzany , jaź ,kleń ,czasem trafi się amur !! Pozdrawiam a jeszcze jest iskań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilsebastian Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 MA KTO ZDJĘCIA z sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victor Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 czy łowił już może ktoś z kolegów wędkarzy na Sanie na odcinku Radymno-Jarosław,mam zamiar się wybrać, więc ciekawi mnie czy leszczyki budzą się już do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 witam , wybieram sie w sierpniu na urlop w rejony miejscowosci ulucz (oczywiscie z mysla o wedkarstwie ) mam pare pytan i bardzo wdzieczny bede za odpowiedz na jaka metode sie generalnie nastawic z tego co czytalem to sa rożne opinie niektorzy mowia tylko o spiningu inni lowia tez na grunt i splawik czy ,i jesli tak to gdzie, trzeba dokonac dodatkowych oplat (jestem z wroclawia i mam skladke na nizninne i gorskie) moze jakies ciekawe miejsowki (nie zabieram ryby) dzieki wszystkim za odpowiedz pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilsebastian Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 byłem na sanie tydzień termu pare świnek i tyle anie jednej brzany smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 MA KTO ZDJĘCIA z sanu Kilka dni temu przejeżdżałem przez Warę, Dynów, Bachórzec. Nie byłem tam od 35 lat. Na tym odcinku Sanu uczył mnie tato wędkować, a moja pierwsza wędka była zrobiona z leszczyny. Świnki, piękne brzany i klenie na które dostałem fioła i do dziś mnie trzyma . Fotki robione w pośpiechu, bo i tak nadrobiłem trochę kilometrów żeby zobaczyć miejsca gdzie beztrosko kilkulatek spędzał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemmo22 Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam. Odsyłam do galerii. http://picasaweb.google.pl/Przemek.Michna/SANOkregKrosno# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 Oto kilka fotek z ostatniej wyprawy na san.Okolice Zagorza i Postolowia.Lowie przewaznie na muche,zabawa z lipieniami byla super.Kilkarazy lapalem pstrogi na obrotowke i klenie na ciezko.Pozdrawiam i polecam San. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oohhh Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 PRZEMKO tefal,piekne zdjecia,ale poczytaj regulamin wstawiania zdjec.Za to jedno zdjecie powinienes dostac ostrzezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 A nawet bana Teraz już są tylko bardzo ładne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PRZEMKO tefal Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Witam.Jeszcze nigdy nie wystawialem zdjec,czytalem regulamin i chyba chodzi Wam o tego lipionka,co to nie jest nad woda albo na lonie natury fota zrobiona tak???.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz01 Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Witam. Mi również zdarza się łowić na Sanie... jest to rzeka ciekawa i dzika.... jednak ze względu na jej "dzikość" jest trudno dostępna.... dlatego zastanawiam sie jak by wyglądało wędkowanie z łodzi... czy jest to na Sanie możliwe i czy ma to sens? Może ma ktoś informacje dotyczące łodzi i silnika na rzeki, jakie najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 28 Marca 2010 Share Napisano 28 Marca 2010 mateusz01 powiem Ci szczerze ze San to piekna rzeczka,mialem okazje łowic w tamtym roku.Polowilem troche szczupaczkow i okoni na spinning a takze leszcze i plocie gruntowka!Jesli chodzi o dostepnosc to zauwazylem ze jest kilka miesc gdzie miejscowi je obławiaja,ja wtedy akurat mialem okazje łowic z łodzi i powiem szczerze ze wrazenia nie do opisania:)Jedynie czego nie mozna uzywac to silnika spalinowego,tylko o ladowaniu aku!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi