DAWID Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 To jaź ale bez kitu chudzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danny1661 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 może być to mały leszcz No to teraz dowaliłeś bracie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio532 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Na bank to jaź. Swiadczy o tym wklęsła płetwa odbytowa i żółta tęczówka oka. Dokładnie jest to opisane w Wędkarskim Świecie nr 3/2006. Może trochę i jest to chudzina ale napewno to jaź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sig Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 naszczęście tego, że jest taki chudy nie mam na sumieniu. może być to mały leszcz Bez obrazy, ale czy ty kiedykolwiek widziałeś leszcza (obojętnie małego czy dużego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Kolega kulas ma dwanaście lat, więc jeszcze ma czas żeby stać się wytrawnym wędkarzem. Rada na teraz - więcej czytać niż pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manius162 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Co to jest za ryba? Złapana w Hiszpanii na Majorce na żywca w nocy. (zdjęcia niezgodne z regulaminem wstawiania zdjęć na stronach forum haczyk.pl . Tomik) Czy jest jakiś konkretny atlas ryb śródziemnomorskich w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Co to za rybka? Płoć, wzdręga? A może kleń czy jaź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Dla mnie kleń, szkoda że nie widać pyszczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Jak dla mnie raczej jaź niż kleń. Wklęsła płetwa odbytowa, drobniejsze łuski bez obrzeżeń, no i w ogóle jakiś taki bardziej jaziowaty niż kleniowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Jelec, panowie, jelec http://www.wedkuje.pl/ryby,jelec,268 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 6 Października 2010 Share Napisano 6 Października 2010 Dziwne.. ale dobrze- ciekawa rybka i to na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robson.b Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Jak dla mnie raczej jaź niż kleń. Wklęsła płetwa odbytowa, drobniejsze łuski bez obrzeżeń, no i w ogóle jakiś taki bardziej jaziowaty niż kleniowaty. Całkowice sie zgadzam. I budowa ciała typowo jaziowa. A na jelca ma za czerwone płetwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek104 Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 Jazik na stówę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeliu Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 witam pewnie jakaś krzyżówka wiecie lato gorące to i rybkom emocje uderzały do głowy no i czarnobyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Października 2010 Share Napisano 7 Października 2010 pewnie jakaś krzyżówka Taa kaczka krzyżówka , . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezeus Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Chciałbym się upewnić czy to na pewno wzdręga złapana na kopyto z czerwonym ogonkiem, dodam że tęczówka raczej żółta , na pewno nie czerwona. Złowiona 2 maja waga tuż po złowieniu 0,87 , kg długość po dokładnym mierzeniu 38,5 cm, złapana na spining , mam nakręcony filmik , który sam kręciłem niezbyt dobry ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 To nie jest wzdręga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Jaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Taa coś nie co tych rybek łowię i to raczej nie jest Wzdręga. To jest Jazik I to całkiem ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Swoją drogą piękne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Swoją drogą piękne zdjęcie Nie czepiaj się. Też takie puszczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Swoją drogą piękne zdjęcie Takie tam, z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Panowie mam pytanie. Nie za bardzo wiedziałem w którym miejscu to napisać więc jak coś to prosze o wskazówke na kolejny raz Złapałem wczoraj kilka rybek ale mam problem z rozpoznaniem. Wszystkie z gruntu na czerwonego robaka na starorzeczu Warty. Dołączam zdj http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8d1fdc25ec4e47f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XerQ Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 na 95% jest to krąp ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Dzięki. Też mi się tak wydawało ale wolałem się spytać kogoś bardziej doświadczonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi