bongos78 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Na ten sezon kupiłem sobie shimano baitfeeder Jest shimano baitrunner a nie feeder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Na ten sezon kupiłem sobie shimano baitfeeder Jest shimano baitrunner a nie feeder Dokladnie kolego:)zle napisalem hehe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu125 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Na ten sezon kupiłem sobie shimano baitfeeder Jest shimano baitrunner a nie feeder Dokladnie kolego:)zle napisalem hehe:) A jaki model tego baitrunner kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Shimano Baitrunner DL 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimon Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Który z tych kołowrotków bedzię najlepszym wyborem do feedera? 1) KONGER PRO CARP 950, 2) OKUMA SILVARA PRO BAITFEEDER 55 3) ROBINSON FREE RUNNER 606 mam do wydania max 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macekyes Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Osobiście dołożyłbym 25zł i zakupił z alledrogo Spro Passiona fd 740. Z powyżej 3 wymienionych wziąłbym Okumę. Mam dwa kręcioły (inne modele, niż ten co podałeś), solidne konstrukcje, 5 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja też bym wziął Okume ponieważ mam dwie i obie jak na swoją cenę są bezbłędne i jak do tej pory niezawodne a co do tych pięciu lat gwarancji to jest to bardziej chwyt reklamowy ponieważ ta gwarancja nie obejmuje części ulegających eksploatacji czyli krótko mówiąc gwarancja jest na obudowę Ale mimo to z czystym sumieniem polecam Okume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MattZ Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Również bym brał Okumę. Kupiłem dwa młynki Okuma Impact z tylnym hamulcem, są rewelacyjne, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimon Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 zamówiona OKUMA SILVARA PRO BAITFEEDER 55, zobaczymy jak sie nad rzeczka sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Chciałbym się dowiedzieć jakie są opinie o kołowrotku ABU Garcia Cardinal 201i FD ponieważ zastanawiam się nad zakupem takiego do feedera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Telemaniak19 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 Prosiłbym o propozycje kołowrotka do połowów gruntowych do 60 zł. Wędka 3,90 m o ciężarze wyrzutowym do 40 gramów. Potrzebuję kołowrotka o pojemności szpuli do MAX 180m średnicy 0,20. Łapię głównie na zyłke 0,18 więc 200 m w zupełności mi wystarczy. może ktoryśz tych? Jaxon Parnas http://allegro.pl/jaxon-kolowrotek-parnas-...3793397916.html Jaxon Vertus http://allegro.pl/jaxon-kolowrotek-vertus-...3793398160.html Robinson Tracker http://allegro.pl/kolowrotek-robinson-trac...3736892203.html Czytaj Regulamin, Opisuj linki! Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinklb07 Napisano 19 Grudnia 2013 Share Napisano 19 Grudnia 2013 z tych co podałeś to robinson chyba najlepszy. Masz 60 zł to poszukaj może coś jeszcze z kongera lub mikado. Ewentualnie dozbieraj te 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof410199 Napisano 11 Stycznia 2014 Share Napisano 11 Stycznia 2014 Witajcie Przeczytałem bardzo dużo tematów odnośnie kołowrotka do feedera. Niestety nie udało mi się dokonać wyboru. Zdecydowany jestem jednak na kołowrotek bez wolnego biegu. Posiadam wedkę Daiwa Procaster Light Feeder 3.9m 120g i do niej szukam tego kołowrotka. Kwota jaką chciałbym wydać za niego to okolice 250 - 300 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymek Napisano 13 Kwietnia 2014 Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich. Jaki polecacie kołowrotek do feedera przedział cenowy od 50-150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushuk Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Dołóż troche i kup Okume Travertine Baitfeeder 40. Jesli tanszy z wb to mi sie spodobal Konger Medalist CARP feeder jest stosunkowo tani,nie znalazlem na jego temat zlych opinii, wiadomo cena=jakosc. Ja sam uparlem sie nz Dragon Maxime Baitfeeder ale to juz koszt powyzej 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 krzysztof410199, Siema ! Wg mnie kupiles B.dobry kijek w twj cenie!! A i kwota na kolowrotek jest calkiem ambitna. Szukaj w SPRO Moze BLU ARC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 panowie mam dylemat w kupnie kołowrotka narazie coś taniego co da rade z koszyczkiem ok 80gr na odrze i da radę daleko rzucać, kręcioł do mikado uv 120gr robinson Taurus Pro Carp (505, 605) konger medalist-team-carp-feeder-long-cast-750 konger-kolowrotek-grandis-carp-feeder-longcast-550 zależy mi na szpuli lc i żeby ze 2 lata pochodził na odrze z koszykiem i nieraz z trupkiem czy żywcem nie piszcie o okumie bo chcę spróbować coś tańszego z lc a trb 55 nie ma szpuli lc Opisuj linki zgodnie z regulaminem forum. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Jesli już szukasz czegos w takiej cenie to zdecydowanie odpuść sobie wolny bieg bo nic dobrego z tego nie wyniknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 panowie mam dylemat w kupnie kołowrotka narazie coś taniego co da rade z koszyczkiem ok 80gr na odrze i da radę daleko rzucać, kręcioł do mikado uv 120gr robinson Taurus Pro Carp (505, 605) konger medalist-team-carp-feeder-long-cast-750 konger-kolowrotek-grandis-carp-feeder-longcast-550 zależy mi na szpuli lc i żeby ze 2 lata pochodził na odrze z koszykiem i nieraz z trupkiem czy żywcem nie piszcie o okumie bo chcę spróbować coś tańszego z lc a trb 55 nie ma szpuli lc Wiesz co,ja w zeszłym roku miałem robinsona freerunner,od początku sezonu do lata nie wytrzymał...W tej cenie ok.100zł kup obojętnie co ,bo wszystko to samo...Kolega ma jakiś Mikado,troche lepiej mu chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Bardzo niski budżet jak na kołowrotek gruntowy ale może zaryzykuj OKUMA COMPRESSA RD 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 w tym problem że żadna okuma mi się nie podoba, czy mały budżet może trochę,co prawda mam czym kręcić bo mam shimano baitruner st 4000 obecnie przy tym kiju a przy drugim takim samym do 90gr mam taki sam kręcioł tylko 2500,problem jest w tym że do 200zł nie ma żadnego kręciłka ze szpulą LC, nawet schimano baitruner dl 6000 nie ma takiej szpuli,panowie ja nie spodziewam się ze te kołowrotki pochodzą tyle co shimano, ale brachol katuje jakiegoś taniego kongera iro carp czy coś w WB ze 3 rok i nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 No sory ciut pomieszałem posty. 2 stówki to można coś wykukać. ąle skoro sam twierdzisz że szukasz i ciężko znależć ze szpulą lc? może DRAGON EXPRESS PRO BAITFEEDER FR 740 i. Nie jest to może typowe lc ale szpulka dosc długa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 w tym problem że chcę spróbować typowej szpuli LC, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Mylisz pojęcia szpula Long Cast , mają prawie wszystkie obecnie produkowane od grubo ponad 20 lat kołowrotki,(np. Daiwa PX 1350) pooglądaj sobie katalogi czołowych producentów i nawet małe spinningowe kołowrotki też są tak opisywane. Zapewne masz na myśli kołowrotek ze szpulą lc , a w dodatku Big Pit , jak ma być w miarę przyzwoity weź jakiś SPRO, i po temacie bez wb 460, 965 a z wolnym biegiem 555 itp. Tu masz recenzje takiej 460 http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=9155 a tu coś z wb freeliner z rodziny 500 http://www.fishing-test.pl/koowrotki/22-koowrotki/344-spro-freeliner-565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 kołowrotek zamówiony, wziełem rozmiar 405 waży 375gr do feedera będzie w sam raz w lipcu kupię sobie karpiówkę to kupię coś większego bo robinson 505 waży 510gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi