elektrochemik Napisano 15 Września 2009 Autor Share Napisano 15 Września 2009 Bat 7m York'a. Pokrowiec na wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paliwo Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 Namiot TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek33 Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 http://moto.allegro.pl/item731526345_g463_g_klasa_mercedes_motorowka_przyczepa_kpl.html Najchetniej to - jak wygram w lotto A jak nie wygram to zrobie sobie pare woblerów kupie pare gum i jak zwykle bede "killerem" dzikich sptrągów potokowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 a u mnie przyjdzie pora na: Daiwa Powermesh 2,40m 5-25g Abu Garcia Stamina 2000 FD i do tego trochę wobków i obrotówek z nastawieniem na pstrążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 2 bosmany niepasteryzowane i kilka kilo leszczowej zanęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kroku Napisano 22 Września 2009 Share Napisano 22 Września 2009 Team Dragon kleń ,jaź http://www.allegro.pl/item738326815_dragon_seria_team_dragon_klen_jaz.html to mi się marzy ,ale troszkę kasy może w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 11 Października 2009 Share Napisano 11 Października 2009 ponton albo łódkę ale nie wiem co lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwony Diabeł Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Zdecydowanie łódkę do wywożenia zestawów i zanęty. Na moim tajnym łowisku wolno łowić tylko z brzegu. No i uniknę sytuacji jak w tym sezonie, gdy rozeszło się że złowiłem amura: Przychodzę na pomost, a tu dwóch "wędkarzy", i siedem wędek. I wszystkie w moim nęconym od miesiąca miejscu... W następnym sezonie łowię na odległościach niedostępnych dla "towarzystwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 delikatną okoniówkę, ponton, nową torbę, to z rzeczy grubszych a i z grubszych rzeczy to plecionke 0,19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Jakiś kręciołek do średniego spinningu, może jakiś nowy spinnerek. No i na pewno plecionkę w granicach średnicy 0.12mm. Przy okazji pewnie zwiększe zapas główek i innych drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 W przyszlym roku ponton Kolibri KM 300 lub KM 330 plus jakis silnik do niego. Juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimijons Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 Spro Red Arca FD 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanM1986 Napisano 20 Października 2009 Share Napisano 20 Października 2009 dwa kije spiningowe 2,70 cw 5-15 i 10 - 30, dwa kołowrotki do tego, plecionki, federka (nie wiem jeszcze nic na ten temat) i kołowrotek do niego + bierzace zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 kij spinningowy do tego kołowrotek oraz wszelkie rodzaje przynęt ogólnie mówiąc full zestaw spinningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Temat z Tańszymi zakupami został przeniesiony tu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=141300#141300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Kij spinningowy DAIWA MORETHAN ShadShaker 90M 2,70 c.w. 10-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Wreszcie jakiś feeder. Jestem na siebie trochę zły, że kupiłem spina zamiast DSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joop Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 przyglądam się spinowi robinson xenon 2.95m 10-30g co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Na najbliższy sezon planuję kupić kołowrotek do lekkiego spinningu- jaź, kleń, okoń- z przynętami do 10g. Myślałem o spro red/blue arcu w najmniejszej wersji ale zaprzyjaźniony sprzedawca poradził mi żebym kupił sobie Shimano Catanę, np 1000 i zaoszczędził trochę kasy. W sumie brzmi sensownie, w takiej sytuacji może kupię sobie też jakiś feeder 3,6-3,9m do 120 g CW na Wisłę. Myślałem o jakimś Dragonie który ważyłby do 300 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek.76 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam, planuje kupić fotel Elektrostatyka F5-R. Drugi feeder 3,6m 150cw i dwa kołowrotki w rozmiarze 3000-4000, jeden z wolnym biegiem. Co do firmy i modeli to jeszcze nie wiem. Na razie oglądam, porównuje i czekam na po sezonowe obniżki cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal997 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam.. czy takie coś jest warte uwagi..? Planuję zakup http://www.allegro.pl/item788276284_neopren_cormoran_na_jesien_zime.html Kurtka Neopren - CORMORAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Ja mam przed sobą tyle zakupów, że wolę o tym na razie nie myśleć. Ale na pewno jakiś podest/kombajn do patyka Sztycę do podbieraka i kosz, żyłki, spławiki, haczyki, drabinki i tysiące innych niepotrzebnych pierdółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migdał Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Moja 18stka za parę dni co oznacza nowy kołowrotek, lekkie wędzisko i stosy przynęt czy ktoś miał do czynienia z błystkami tej firmy? LINK albo jigami? Bo ceny są dobre, wygląd też niczego sobie ale nie wiadomo jak to pracuje w wodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Moja 18stka za parę dni co oznacza nowy kołowrotek, lekkie wędzisko i stosy przynęt czy ktoś miał do czynienia z błystkami tej firmy? LINK albo jigami? Bo ceny są dobre, wygląd też niczego sobie ale nie wiadomo jak to pracuje w wodzi Hm, tak przeglądałem tą ofertę i nic z tego w ręku nie miałem, osobiście bym raczej poszedł do sklepu (w tych cenach bez problemu można coś wybrać), będziesz miał większy wybór firm oraz możliwość fizycznego kontaktu z produktem co także pomaga w wyborze. Ja planuje kupić kołowrotek do wędki match ale nic konkretnego jeszcze mi w głowie nie siedzi. Coraz częściej przechodzi mi przez myśl użycie kołowrotka o szpuli ruchomej, do łapania na spławik w bliskim kontakcie w wodach stojących lub z prądem na płynących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czmiel_t Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Chcę kupić łódkę wędkarską pow.3m długości i szeroką żeby była w miarę komfortowa dla 2 wędkarzy i czasem dla 3ech. Pieniądze mam już odłożone. Będzie używana głównie na niewielkich jeziorach, gliniankach, żwirowniach czy starorzeczach czyli płaskodenna ale byłoby dobrze gdyby można było sporadycznie wybrać się na większe jeziora lub rzekę. Będzie napędzana silnikiem elektrycznym. Chcę kupić coś do 2.500zł (sama łódź). Macie jakieś typy? Byłbym wdzięczny za pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi