Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 255
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Teraz tylko bukowac bilety :twisted:

I kto powie ze polscy trenerzy przynosza sukcesy

Bo poki co dobrze sie sprawdzaja zagraniczni :lol:

Ach co to byl za mecz :mrgreen:

Pozdr

Napisano
Bo poki co dobrze sie sprawdzaja zagraniczni :lol:

No nie do końca.W siatkówce Bonita nie dał rady :evil::cry:

Ale dla piłkarzy gratulacje za wygraną,ciekawe jak sobie będą poczynać w tym EURO :???::?:

Gość wobler129
Napisano
A jak obstawiacie dzisiejszy meczyk??

Ja stawiam na wynik 2:0 dla Naszych :grin:

No i gratuluję :!: Dobrze powiedziałeś :) Może z sędzią miałeś kontakt :lol: ??

Napisano
i jak zawsze nie zastąpiony Smolarek i Krzynówek, Tak trzymać chłopaki :wink:

Właśnie :roll: i jak zawsze..... nawet nie chcę myśleć co by było gdyby ich nie było :???:

Napisano

madi, po twojej wypowiedzi nasunął mi sie pewien cytat z filmu "Pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to h**" :mrgreen: idealnie pasuje do naszej drużyny :wink:

Napisano

Irlandczycy szczerze dzis gratulowali mi(nam :smile: ) wygranego meczu,druzyny i awansu do EURO :!:.Oni sa bardzo sportowym narodem i wiele by dali aby ich druzyna awansowala do EC. Na 100% Puby "pekaly by w szwach" a do pracy wrocili by moze we czwartek(ze wzgledu na wyplate :smile: ).Tej spontanicznosci i cieszenia sie z kazdego sukcesu troszke im zazdroszcze :!:.Pozdro-Radek.

• 2 months later...
Napisano

Fajny meczyk jak na sparing :razz: Co chwilę śmierdzi golem- raz pod jedną raz pod drugą bramką :mrgreen:

Gramy dobrze i wygrywamy :cool: Mecz choć bez stawki ma duże znaczenie psychologiczne w perspektywie eliminacji MŚ.

Napisano

Nie jest źle, ale wynik zdecydowanie lepszy od gry. Zwycięstwo nad Czechami bardzo cenne (jeżeli dotrwają do końca, bo jeszcze 10 minut gry).

Napisano
madi, po twojej wypowiedzi nasunął mi sie pewien cytat z filmu "Pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to h**" :mrgreen: idealnie pasuje do naszej drużyny :wink:

nie to H... tylko "to nie wiedziałem przez jakie U napisać" :lol:

• 6 months later...
Napisano

jak typujecie wynik Polakow?

dziwi mnie fakt ze powolania nie dostal A. Wichniarek - facet juz przed euro pokazal dobra forme i nadal ja utrzymuje, jest bardzo dynamiczny i skuteczny w Bundeslidze ( no po pierwszej kolejce, ale dwie bramki strzelil!)

• 4 months later...
Napisano
kto widział ręczną? Bramkarz niesamowity

ja widziałem i potwierdzam,

Dwie ostatnie interwencje - raczej 2 w 1 - mistrzostwo świata!

Dobrze na razie się nam układa, Niemcy ledwo ledwo z Tunezją, ich bramkarz (tunezji) też świetny - tylko karne bronil rezerwowy - chyba tylko 1 wpuscil z ok 6!

Mam nadzieje na dobry wynik w MŚ, choć trudny turniej się zapowiada!

Napisano

Osobiście nie podobają mi się zasady mistrzostw świata. Chodzi o to że nie ma kasacji punktów zebranych w grupach :sad: Choć z drugiej strony przy naszym dorobku punktowym będziemy w czubie w drugiej grupie bo nie wyobrażam sobie abyśmy nie wyszli dalej.

Napisano
Dzisiaj porażka z Macedonią 30:29

brak skuteczności w ataku przyczynił się do porażki, wystarczył słabszy dzień Szmala i już nie było tak wesoło, ale nie ma co się zasmucać nie jest źle!

teraz dwa ważne zadania i mamy 1 miejsce w grupie!

Napisano

dziś ręczna to tragedia, jedynie szmal coś tam grał, szkoda zostaliśmy zdeklasowani, ale na pocieszenie oglądnąłem sparing "mojego" Bayernu Monachium wygrana 5:0 ciekawy meczyk...