sandacz Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 No nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 i wreszcie euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 i wreszcie euro Tfu na psa urok .....................ja tam wole przy złotych zostać ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Nic dodać nic ująć... GRATULACJE dla naszych piłkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Teraz tylko bukowac bilety I kto powie ze polscy trenerzy przynosza sukcesy Bo poki co dobrze sie sprawdzaja zagraniczni Ach co to byl za mecz Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 17 Listopada 2007 Share Napisano 17 Listopada 2007 Bo poki co dobrze sie sprawdzaja zagraniczni No nie do końca.W siatkówce Bonita nie dał rady Ale dla piłkarzy gratulacje za wygraną,ciekawe jak sobie będą poczynać w tym EURO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 A jak obstawiacie dzisiejszy meczyk??Ja stawiam na wynik 2:0 dla Naszych No i gratuluję Dobrze powiedziałeś Może z sędzią miałeś kontakt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 W końcu się odało i jak zawsze nie zastąpiony Smolarek i Krzynówek, Tak trzymać chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 i jak zawsze nie zastąpiony Smolarek i Krzynówek, Tak trzymać chłopaki Właśnie i jak zawsze..... nawet nie chcę myśleć co by było gdyby ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 madi, po twojej wypowiedzi nasunął mi sie pewien cytat z filmu "Pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to h**" idealnie pasuje do naszej drużyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 18 Listopada 2007 Share Napisano 18 Listopada 2007 Irlandczycy szczerze dzis gratulowali mi(nam ) wygranego meczu,druzyny i awansu do EURO .Oni sa bardzo sportowym narodem i wiele by dali aby ich druzyna awansowala do EC. Na 100% Puby "pekaly by w szwach" a do pracy wrocili by moze we czwartek(ze wzgledu na wyplate ).Tej spontanicznosci i cieszenia sie z kazdego sukcesu troszke im zazdroszcze .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Fajny meczyk jak na sparing Co chwilę śmierdzi golem- raz pod jedną raz pod drugą bramką Gramy dobrze i wygrywamy Mecz choć bez stawki ma duże znaczenie psychologiczne w perspektywie eliminacji MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 Nie jest źle, ale wynik zdecydowanie lepszy od gry. Zwycięstwo nad Czechami bardzo cenne (jeżeli dotrwają do końca, bo jeszcze 10 minut gry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 madi, po twojej wypowiedzi nasunął mi sie pewien cytat z filmu "Pieniądze to nie wszystko ale wszystko bez pieniędzy to h**" idealnie pasuje do naszej drużyny nie to H... tylko "to nie wiedziałem przez jakie U napisać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 No to czekamy co na euro pokażą. Ja jestem optymistą i uważam ze wygramy EURO jest nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 jak typujecie wynik Polakow? dziwi mnie fakt ze powolania nie dostal A. Wichniarek - facet juz przed euro pokazal dobra forme i nadal ja utrzymuje, jest bardzo dynamiczny i skuteczny w Bundeslidze ( no po pierwszej kolejce, ale dwie bramki strzelil!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 POLSKA-UKRAINA 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Kto widział ręczną? Bramkarz niesamowity, ale na skuteczność w ataku to się nakląłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 kto widział ręczną? Bramkarz niesamowity ja widziałem i potwierdzam, Dwie ostatnie interwencje - raczej 2 w 1 - mistrzostwo świata! Dobrze na razie się nam układa, Niemcy ledwo ledwo z Tunezją, ich bramkarz (tunezji) też świetny - tylko karne bronil rezerwowy - chyba tylko 1 wpuscil z ok 6! Mam nadzieje na dobry wynik w MŚ, choć trudny turniej się zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Osobiście nie podobają mi się zasady mistrzostw świata. Chodzi o to że nie ma kasacji punktów zebranych w grupach Choć z drugiej strony przy naszym dorobku punktowym będziemy w czubie w drugiej grupie bo nie wyobrażam sobie abyśmy nie wyszli dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Dzisiaj porażka z Macedonią 30:29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Dzisiaj porażka z Macedonią 30:29 brak skuteczności w ataku przyczynił się do porażki, wystarczył słabszy dzień Szmala i już nie było tak wesoło, ale nie ma co się zasmucać nie jest źle! teraz dwa ważne zadania i mamy 1 miejsce w grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 dziś ręczna to tragedia, jedynie szmal coś tam grał, szkoda zostaliśmy zdeklasowani, ale na pocieszenie oglądnąłem sparing "mojego" Bayernu Monachium wygrana 5:0 ciekawy meczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Nasi "szczypiorki" wygrali z norwegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2009 Share Napisano 27 Stycznia 2009 Ja na tych meczach kiedyś się zawału dorobię Powiem szczerze- nie miałem nadziei, ale sport jest jednak piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi