Adas Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 może ktoś mi podać adres największego( i chyba jednocześnie najtańszego ) sklepu wędkarskiego w Lublinie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Najtańszego to niewiem bo nie napisałeś pod względem czego. Ale z tych co ostatnio odwiedziłem to chyba największy powierzchniowo jest przy Leclerku na Turystycznej. Sporo sprzętu było również na Wodopojnej a zakupy również robiłem na Cichej oraz chyba na rogu Kraśnickiej i Zana. W każdym razie każdy z tych sklepów ma różny aortyment i różnych producentów w ofercie, których nie nie koniecznie znajdziesz w innym, więc musisz sobie pochodzić. Bo jeżeli chodzi o pudełko robaków to chyba nie ma co latać po całym mieście, nawet jak gdzieś są tańsze o jednego zyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 19 Listopada 2007 Share Napisano 19 Listopada 2007 Ten na turystycznej to porażka. Obsługa nie ma o niczym pojęcia. Ja poleciłbym ten na Cichej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konktenbit Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 hehe kiedyś się starałem o pracę w tym sklepie (Turystyczna) i to na stanowsko kierownika też polecam na Cichej, gość, który tam pracuje ma niezłe poczucie humoru ale trzeba go trochę podpuścić a kobieta może się pochwalić sukcesami na zawodach wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Gostka też lubie,zwłaszcza jak jest na bani . Z babką sie nie spoualam,biore robale i znikam. Dobry jest też spinning na narutowicza. Gostek bierze w komis woblerki i opycha. Rewelacyjne są nigdzie indziej ich nie można dostać to STORK sie nazywają. Jednak ostatnio poszły do góry . Nie wiesz gdzie można je jeszcze dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Dobry jest też spinning na narutowicza. W którym dokładnie miejscu jest ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Dobry jest też spinning na narutowicza Wczoraj miałem kartkówkę z historii z Pierwszych Rządów Parlamentarnych II RP i właśnie o nim pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Wczoraj miałem kartkówkę z historii z Pierwszych Rządów Parlamentarnych II RP i właśnie o nim pisałem No nie Mów, że pisałeś o sklepie wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konktenbit Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Spining Artykuły Wędkarskie P. Kołodziej. Narutowicza 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Spining Artykuły Wędkarskie P. Kołodziej. Narutowicza 48 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 konktenbit .Dostałeś prywatną ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2008 a gdzie jest najlepszy wybór akcesoriów Karpiowych w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoZi2o Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam wszystkich Mam taki problem, poszukuje wędziska spinningowego Dragon Mystery Impulse Spin 2.70 cw. 5-25g ale niestety nie mogę go nigdzie dostać. Może znacie sklep w którym ostały się jeszcze kije Dragona. Może to poczatek nowego sezonu i dlatego są takie pustki ? no nie wiem Prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszus Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 A na fabrycznej? Co o tym sklepie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz w deche Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Ten na turystycznej to porażka. Obsługa nie ma o niczym pojęcia. Ja poleciłbym ten na Cichej. Nom dokładnie ten gostek to jakiś nie teges mówie że chce kupić kilka malutkich twisteów i do tego główki jigowe a ten sie na mnie patrzy jak powiedzialem mu że chodzi mi o paproszki to zrozumial zal a ceny to wogóle koszmar np.Konger Aviator ultra light od 2-10g w sklepie internetowym 115zł a u niego powyżej 200zł nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 A w ktorym sklepie maja najwiecej kolowrotkow Daiwa,bo chce sobie pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoZi2o Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Na fabrycznej kiepsko wyposażony jak na mój gust :] Mało jest sklepów w których jest duzy asortyment kijów... Możecie mi powiedzieć jak stoi sklep spinning z kijami spinningowymi ? Czy jest duży wybór firm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Najfajniejsze kije jakie wpadly mi w oko to Tica kolo Leclerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Cześć. Potrzebuje numer do sklepu na cichej. W informacji nie mają. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 w google jest - 0 81 743 71 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Dzięki. Już tam byłem i to jest dobry numer. Jakoś nie wklepałem w google . na info. tp sa nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Ostatnio przejazdem zauważyłem nowy sklepik na Willowej w Lubinie - Sklepik nawet dobrze wyposażony choć ja lubię gości z Wodopojnej przy większym zakupie zawsze jakiś rabacik policzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gimzi Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Nowy, duży lokal powstał też na ul. Pielgrzymiej (boczna Nadbystrzyckiej). Dobrze wyposażony i co go wyróżnia - mnogość artykułów muchowych. Rabaciki też do uzyskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek_mar Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Witam! Mam pytanie. W którym sklepie w lublinie jest asortyment (chodzi mi o karpiówki) z TB, daiwy lub ew. shimano ? Który ma najlepszy asortyment jeśli chodzi o karpiarzy? Czy ktoś z kolegów z Lublina się orientuje, jestem z okolic i nie bardzo znam lokalizacje sklepów by wszystkie odwiedzić. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Mam pytanie. W który sklepie wędkarskim w lublinie i okolicach jest największy wybór spinningów team dragon? potrzebuje zakupić model 2.6m 5-18g i chce najpierw wziąć go do ręki. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi