Skocz do zawartości
tokarex pontony

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam nadzieję, że górą będzie ta połowa na tak
Też mam taką nadzieje,choć pewności jeszcze nie mam ,to w przyszłym tygodniu będę wiedział.
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

będzie będzie spotkanko, połazimy pooglądamy, a potem gdzieś wyskoczymy :)

Szukaj ludków w haczykowych czapeczkach, albo poproś o numer telefonu kogoś kto będzie wcześniej, żeby się na pewno odnaleźć :)

Ale fajnie będzie nas więcej :mrgreen:

Napisano

Przepraszam za zamieszanie :lol:

Nie doczytalem i juz myslalem ze Trini nie przyjedzie :lol:

Dzieki za wyjasnienie :cool:

Pozdr

Napisano

witam!jestem z małym starzem na forum ale na targi tez sie wybieram i z wielka przyjemnościa zobaczył bym się z WAMI!!! :cool:

na moim profilu widac ze jestem z jastrowia ale od kilku miesięcy mieszkam w toruniu! :smile:

I?

będe jechał samochodem!jezeli ktoś z torunia jest zaineresowany wspolnym wypadem to prosze dac znac na pw lub email!!!

pozdrawiam

Napisano
będe jechał samochodem!jezeli ktoś z torunia jest zaineresowany wspolnym wypadem to prosze dac znac na pw lub email!!!

To jednego pewniaka już masz- P :mrgreen:

Napisano
o ile P nie kupił biletu
Tydzień przed ?. :shock:

no z tego co wiem, to P chciał bilet weekendowy, czy coś takiego, i nie jestem pewna, czy nie kosztuje taniej tydzień przed wyjazdem :)

Dlatego mówię, ale nie jestem pewna ;)

Napisano
a jak z tym noclegiem?????????

Z wielką przykrością informuję, iż randki w ciemno nie będzie :sad:

Niestety będę wracać w tym samym dniu, choć bardzo mi to nie na rękę ponieważ pociąg mam już o 15.40 :mad: A następny w sumie o "fajnej" godzinie jednak byłbym na dworcu w Kłodzku dopiero o 22.20 a do domu jeszcze 20km :evil:

I tak do Kłodzka pojadę samochodem, gdzieś bezpiecznie go zaparkuję, by potem w drodze powrotnej mieć czym się dostać do domu.

Napisano

Witam

Dementuje wszystkie plotki :lol: biletu nie mam

Odpowiednie privy zaraz wysle aby sie zgadac :twisted:

Pozdr

Napisano

Powracajac do tematu

Moze ktos przez Płock bedzie jechal w niedziele i moglby zabrac 2 osoby oczywiscie do paliwa sie dorzucamy, bo wiadomo ze w wiecej osob to taniej

Napisano

No u mnie wygląda na to, że na miejscu o 10.54 a wyjazd o 15.09 :roll:

Myślę, że z Wrocławiakami spotkamy się w pociągu o 8.25 :cool:

Zaktualizujmy listę:

1. tomek1- godz. 7.55 lub 10.54

2. Madi- godz. 10.54

3. P- godz 9.31?

4.Tomik godz. ?

5.Sinus godz. ?

6. Trini z Łukaszem - ok. 11

7. Maniek godz ?

8. welfron1 godz. ?

9. Styper91 godz. ?

Czy jeszcze ktoś? Proszę o aktualizację godzin przybycia, żeby można sie było jakoś umówić :twisted:

Napisano

Ja jestem z Poznania powiedzcie od ktorej bedziecie ;p to sie dopasuje

P.s Robal jeszcze idzie nie wiem o której ale idzie ;p

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.