Mikuś Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 A czy znalazł by sie jakiś dobry człowiek i wrzucił by ją na jakiś serwer P.s Zaczynam wariowac bez łowienia. Dzis w nocy miałem sen na którym zacinam jakąs wieką rybe która zabiera mi cała żyłke i ja zrywa....heh Kiedy ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Artech a czytales wymagania sprzetowe Jaki masz system Tu tkwi 99,8 % problemow z uruchomieniem gry Tak też mi się wydaje, chociaż gra wymagająca nie jest, potrzebuje: procesora 800 Mhz pamięci 128 MB grafiki 32 MB systemu 98SE/ME/2000/XP Ale jest też drobnym druczkiem: "Gra nie obsługuje kart graficznych z serii GeForce MX, jak również zintegrowanych chipsetów graficznych, stosowanych m.in. w laptopach" Tu może być pies pogrzebany Witam A nie masz przypadkiem Visty na kompioe na ktorym ja probowales instalowac? Hmmm co do kart graficznych ta notatka jest conajmniej dziwna bo w sumie jesli ich nie obsluguje to nie powinna sie uruchomic (na poczatku pobieznie przeczytalem wczesniejszego posta i nie zauwazylem ze juz ja zainstalowales a pozniej sa problemy) Poza tym jesli sie wiesza to wywala jakis komunikat bledu czy po prostu zmuli tak kompa ze nic nie da rady zrobic? Masz powylaczane inne programy ktore lubi duzo zrec zasobow? Popytam znajomych ale cos mi sie kojarzy ze ktorys ze znajomych maniakow instalowal sobie specjalnnie win98 bo pod nim najlepiej smigala ktoras gra na pewno nie byla to wedkarska Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Ale jest też drobnym druczkiem: "Gra nie obsługuje kart graficznych z serii GeForce MX, jak również zintegrowanych chipsetów graficznych, I u jest pies pogrzebany. U mnie również instalacja przeszła bez przeszkód, niestety na tym koniec. Komputer muli niesamowicie, a na ekranie jakieś małpie gaje, a na 100% mam GeForce MX, tak że chyba w grafice tkwi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zad Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Sory element52, z tym GS-em . Mieszkałem tamtej okolicy 33 latka i miło spotkać ziomala na forum. A co słychać z waszym jeziorem? To chyba najlepsze łowisko w polsce. Czy mają zamiar udostępnić to kiedykolwiek do wędkowania? Napewno coś tam słyszałeś. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Sory element52, z tym GS-em No co Ty, nie ma sprawy . Mieszkałem tamtej okolicy 33 latka i miło spotkać ziomala na forum. Ja sie tez ciesze Czy mają zamiar udostępnić to kiedykolwiek do wędkowania? Jak narazie to nie napewno juz bym cos wiedział... To chyba najlepsze łowisko w polsce Dlaczego najlepsze Jest w nim mnóstwo ryb, ale co z tego jak tam łowic nie wolno Oni tylko zarybiają, wyławiają i tak non stop A jak bym udostępnili jezioro dla wedkarzy i turystów to oni nie wiedza jak dobrze by na tym wyszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Listopada 2007 Autor Share Napisano 20 Listopada 2007 A ja swoją kupiłem za 10 PLN w EMPIKU, poza tym na płycie jest jeszcze Pool i Czeski rajd, niestety na moim kompie tylko pool chodzi reszta z niewiadomej dla mnie przyczyny się wiesza To tak samo jak ja, ale u mnie działa bez zarzutów, reszty nie instalowałem. Juz 2 razy miałem naprawdę dużą rybę, tylko haczyk puszczał, pomimo tego, ze po zacięciu cały czas popuszczałem żyłke [shift] Zaraz zarzucam węde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Mam juz gre Fishing Simulator 2 Tylko jest taki problem że nic nie bierze. Nie wiem czy to od pogody zalezy (zart ) Wszystko ustawiam, wedki, haczyki, zyłki, kolowrotki, przynety, sygnalizatory, a i tak cały czas łowie na spławik Nie wiem czy dobrze czy zle wszystko ustawiam. Nie mam pojecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 A nie masz przypadkiem Visty na kompioe na ktorym ja probowales instalowac? Nie. Mam XP.czy po prostu zmuli tak kompa ze nic nie da rady zrobic? Dokładnie tak, gra reaguje na polecenie z minutowym opóźnieniem.wywala jakis komunikat bledu Na początku przy uruchmieniu pyta o jakiś ffshoudes czy coś w tym stylu, potem sięodpala i na każde kliknięcie myszką reaguje z minutowym opóźnieniem czym doprowadza mnie do k... tzn. szewskiej pasji i wypieprzenia bubla z komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 czym doprowadza mnie do k... tzn. szewskiej pasji i wypieprzenia bubla z komputera Jasne, wedkarstwo to nie szachy .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Listopada 2007 Share Napisano 20 Listopada 2007 Jasne, wedkarstwo to nie szachy Tutaj najważniejsza jest cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Ja gram od paru dni w gre RAPALA PRO FISHING poprostu swietna gra spiningowa, swietna grafika, bardzo realistyczna gra, odwzorowanie przynet ich praca, zachowanie ryb w wodzie,brania i najwazniejsze operowanie kijem no poprostu zajefajna gierka polecam wszystkim spiningowca, dzieki tej gierce mozna sie powierzchownie nauczyc efektywnego spiningu. Aha pare razy grajac odczułem ze w realu spining jest wiele prostszy polecam wszystkim 100% zadowolenia element52, swoimi czasy grywałem w ta gierke i miałem na poczatku ten sam problem starałem sie bardzo i ciagle nic, pomogły mi opisy łowisk na forum od tej gry wiele sie nauczyłem, ustaw sobie wirtualna date maj-czerwiec rano i zacznij łowic na małych stawikach, drobnica zawsze bierze np. płotki na bata albo linki czy karasie z gruntu, jak opanujesz stawiki bedziesz wiedział co i jak necic probuj na coraz wiekszych i na poczatek polecam rozszezyc gre na fulla we wszystko co mozliwe, bedzie duzy wybor Jak cos złapiesz wklej fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Ja gram od paru dni w gre RAPALA PRO FISHING "Chodzi" na Viscie Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Artech a probowales szukac co oznacza ten komunikat bledu Poszukal bym ale po nazwie pada magiczne "czy cos takiego" ale wyszukiwarki takiej opcji nie maja Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 Jak cos złapiesz wklej fotke No dzisiaj wieczorem poprubuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 21 Listopada 2007 Share Napisano 21 Listopada 2007 "Chodzi" na Viscie Pozdro-Radek. Ja mam XP i smiga jak trzeba, czytałem opinie uzytkownikow i nikt nie nazeka ze na Viscie jest cos nie tak, wiec musi chodzic nie ma wyjscia Oczywiscie jesli komputer spełnia jej wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Wędkarz dwa jest jak dla mnie do kitu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 22 Listopada 2007 Share Napisano 22 Listopada 2007 Wędkarz dwa jest jak dla mnie do kitu :/ Dla mnie tez, cały czas biorą ryby i jest to nie realistyczne, a w FS2 wogóle. Raz na spławik złapałem rybe ale przez przypadek. Bo patrze sie na spławik i cwiczyłem jak bym zacinał jak by mi cos brało. No i zaciołem patrze a tu żyłka na boki chodzi i podebrałem rybke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 Coraz wieksze ryby lowie. Coś nie gra, zlowilem karpia 55cm, ktory wazyl mniej niz 0.2 kg Chyba skala jest pomylona, taki karp powinien wazyc prędzej 2 kg . Duzo mietusow mam pół metrowych, biorą często Odblokowałem juz drugie łowisko i mam wieksza różnorodność sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Coraz wieksze ryby lowie. A ja w grze "wedkarz 2" też mnóstwo ryb łowiłem i było to dla mnie mało realistyczne, i odinstalowałem A w grze FS2 żadnej nie mogłem złowic i też odinstalowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Ja gram od paru dni w gre RAPALA PRO FISHING poprostu swietna gra spiningowa Zgodze sie w pełni - jeśli macie okazje i lubicie sobie pospiningować to zdecydowanie najlepsza gra Mi osobiście przypadła do gustu dużo bardziej niż Fishing Simulator 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Zgodze sie w pełni - jeśli macie okazje i lubicie sobie pospiningować to zdecydowanie najlepsza gra Mi osobiście przypadła do gustu dużo bardziej niż Fishing Simulator 2. Dokładnie Właśnie sobie ją zainstalowałem, i jest naprawde super. Wszystko bardzo dobrze dopracowane, jak na pierwszy rzut oka Tylko mam takie pytanie, czy ta gra wszystkim reaguje z lekkim opuźnieniem Ponieważ jak łowie i chce wedke podniesc to podniesie sie dopiero za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 element52, popatrz na wymagania bodajze pentium III to jest dosc sporo z innymi wymaganiami, ja mam P4 i dotychczas nie miałem problemow z grami wszystko smigało. A przy tej Rapalce troszke mi opoznia jesli mam wszystkie programy, muzyke itp powłaczane... jak wszystko wyłacze to smiga jak trzeba tylko myszka nie daje rady bo stara kulkowa mam, idac dalej DPI zeby dokładnie oddac ruchy musi byc odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 ja mam P4 i dotychczas nie miałem problemow z grami wszystko smigało. Ja również mam Pentium 4. A co to a co do programów to zawsze wyłączam. To ja już nie wiem co może byc Bo z tego co czytałem to nie tylko mi opóźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Aha element52, jeszcze dobrze ze mi sie przypomniało, to zalezy jak odtwarzasz ta gre... ja obraz płyty odtwarzam przez alcohol i jest wpozadeczku, jesli nagrasz obraz na płytke jak trzeba powinno byc tak samo, nie odtwarzaj nigdy z pliku program files...itd. bo tak jest najgorzej, moze to Ci cos pomoze Hmm mozesz jeszcze zrobic takie błache czynnosci jak np. defragmentacja dyskow bo po niej cały komp smiga płynnie i "mysli natychmiast" sprobowac nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Gre mam na dysku. Mam zrobiony obraz przez "Daemona Tools" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi