twister Napisano 6 Lutego 2008 Share Napisano 6 Lutego 2008 http://www.pogodynka.pl/hydrobiuletyn.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Witam.Byłem dzisiaj na małym rekonesansie nad rzeką i spotkałem paru wedkarzy a raczej tubylców ale niestety ani brania,stan wody jest wysoki ale tragedi nie ma A to efekt styczniowych wiatrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janioll Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Angler czy przypadkiem 2 zdjęcia pierwsze robiłeś przy moście z rurami który jest zaraz przed mostem kolejowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Jasne że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janioll Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Zdaje mi się również że zdjęcie drugie jest z samego mostu ostatnio tez po nim chodziłem choć to chyba nie za bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palaj Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Witam mam kilka ciekawych miejsc nad Wartą jeżeli wiecie jakie wyniki można tam uzyskać to mi napiścię jest to okolica Parku Szęlonga w tych okolicach podobno leszcz żeruje przyzwoity do 3 a nawet 4 kilo nie sprawdzałem ale niby tak jest . Czy jest to możliwe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 A ilu nauczycieli i wszystkowiedzących i kołowatych. Moze znad Odry sie przeniesli A powaznie to napisz jak daleko sie przemieszczasz "z pradem" Podchodzisz az pod Ksieze Mlyny czy raczej skupiasz sie na odcinku tama-"glowki".Kiedy jeszcze bylem w kraju to dosc czesto jezdzilismy z kumplem na odcinek kolo wsi Ostrowsko(za Uniejow).Mniej ludzi w weekend a dolki na "wasacze" calkiem niezle.Pozdro-Radek. P.S. Pozdrow moja ulubiona rzeke w moim imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palaj Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 angler-73, witam podaj mi twoje gg mam pytanie co do warty miejsc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Pytaj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek_1986 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich. Studiuje w Poznaniu i chętnie bym połowił w Warcie:] niestety w temacie rzek jestem zielony. Może jest ktoś chętny przejść sie pospinningować w okolicach rataj w przyszłym tygodniu? Ahh i jeszcze pytanie: co mozna złowic na spinning w warcie o tej porze roku? bo ostatnio byłem na spacerze i gadalem z wedkarzami to mowili ze biora juz klenie i jazie, ale ciezko z nimi na spinning i ze nie oplaca sie teraz spinningowac bo biora tylko dopiero co wpuszczone szczupaczki. widzialem ponadto ze jakis wafel łowił niewymiarowe okonie na robaki i wrzucał je do siaty;/ ale na spina podobno okon tez nie chce brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Witaj.Generalnie na spinola o tej porze możesz liczyć na klenia,jazia,okonia ale z tego co wiem a wiem to jest cisza nad woda,prędzej cos połowisz na spławiczek lub feederka.Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Edmund, masz rację, łowienie poniżej tuż tamy na Jeziorsku to nieporozumienie. Gdzie łowisz najczęściej? Ja w Uniejowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helios10015 Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam ! Jestem początkującym ,i nie wiem co znaczy ; FEDER .. może ktoś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Mówiąc o federze lub jego lżejszej odmianie pickerze mamy na myśli wędki, w których sygnalizatorem brań jest drgająca szczytówka czyli DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Mam problem z tranasportem ale w niedziele byłem na stawach w centrum Łodzi nie moge powiedzieć gdzie bo to stawy na terenie firmy i karaśki to chwst , ale sobie połowiłem po pachy to czterech godzinach miałem dosyć, nawet mnie ręka bolała od zacinania karasiek. DO ZOBACZENIA NAD WODĄ Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heckert1 Napisano 26 Maja 2008 Share Napisano 26 Maja 2008 łowił ktoś moze w okolicach promnic?slyszalem ze to dobry odcinek.ktos moze to potwierdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witaj.Byłem tam kilka razy i moim zdaniem bardzo ciekawy malowniczy odcinek rzeki,słyszałem o niezłych sumach i nawet paru jesiotrach złowionych tam ja osobiście chodziłem tam za bolkiem i kleniem ale jak to bywa...Generalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Witam.Byłem w sobote na krótkim wypadzie spiningowym i oto efekt Boleń 65cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketonal Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Cześć. Powiedzcie czy mieliście już okazję łowić z „dopałem”, jeśli tak to na czym to polega Ponoć to świetna metoda na stojące na dnie rzeki jazie Od dwóch lat uparcie próbuję złowić jazia na spinning i raz tylko cos podobnego zaatakowało mojego „cukiereczka” niestety spięło się Jeśli ktoś chciałby podzielić się wiedzą to proszę o kontakt na forum lub na priv. A oto co udało mi się złowić na Warcie w okolicach Sieradza ( na woblera własnego chowu ): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/183f865262ce9923.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 czy mieliście już okazję łowić z „dopałem”, jeśli tak to na czym to polega Sory ale pierwsze słysze,niemam pojęcia o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketonal Napisano 17 Lipca 2008 Share Napisano 17 Lipca 2008 A teras dość śmiałe, lecz szczere pytanko: Jak „upolować” jazia na spinning na Warcie, i gdzie go szukać Zadaję to pytanie gdyż Warta ma bardzo małe główki na których ryby są zbyt często płoszone i nie sposób złapać tam czegokolwiek. Staram się naprawdę ale wyników jakoś nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 Jest ktos kto moze polecic jakies rybne łowiska na Warsie w okolicach Sremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 dzisiaj ojciec mojego towarzysza wędkarskiego na Warcie w Poznaniu złowił szczupaka 97cm 8,97kg na kopyto, a miałem własnie w to samo miejsce dziś jechac ze spinem ale mi się nie chciało, może bym miał okazje podbierać to bydle . Wiec ryba w Warcie jest tylko trzeba umieć ją złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czernik Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Oj ryb ci w Warcie mnogo... Kolega Robal ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobrodziej1983 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Odesłano mnie tutaj, więc pisze. W dziale: Jak było na rybach? napisałem o wczorajszym otwarciu sezonu nad Poznańska Wartą. Testowaliśmy sprzęt w sumie. Chciałem zwrócić wszą uwagę na czystość naszej rzeki(worki papiery,szmaty,wózki)... Jak już pisałem, jeśli spotkam kogoś kto śmieci połamie łapy i wrzucę do wody Następną wyprawę jak się zrobi cieplej szykujemy, że plus już było i kra nie płynęła. A które odcinki rzeki wy obławiacie? Mam zaproszenie do Puszczykówka,podobno bardzo malownicza okolica, a na pewno bez tylu śmieci. Druga spraw jest taka, że nie do końca wiem czego chce ode mnie to 'forum'?? dostaje jakieś wiadomości że mam nieprzeczytanych 264 posty i za 2 dni usuną moje konto?? co mam zrobić żeby się nie czepiali przy każdym logowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi