Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jutro mam 4 lekcje! :mrgreen: Więc koło 1 będę na wodzie "tresował" sandacze :twisted:

Zapomniałem na śmierć :( Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki :sad: Kurcze... Fotek nie będzie :oops::cry:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Zapomniałem na śmierć :( Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki :sad: Kurcze... Fotek nie będzie :oops::cry:

Zawór bezpieczeństwa włączony ..... :mrgreen:

Teraz złowi sandacza 130 cm 21,67 kg i szczupaka metr pięćdziesiąt 32 kg ...........ryby oczywiście wypuści.

:mrgreen:

Napisano

Teraz złowi sandacza 130 cm 21,67 kg i szczupaka metr pięćdziesiąt 32 kg ...........ryby oczywiście wypuści.

Zazdrość tyłek ściska? :twisted: Wobler nie musi nieczego udowadniać, już pokazał, że umie. :cool:

Napisano

Zazdrość tyłek ściska? :twisted: Wobler nie musi nieczego udowadniać, już pokazał, że umie. :cool:

Wobler ma poczucie humoru więc dlatego tak napisałem

Ty niestety nie .

Zazdrość ??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Chyba tylko o "złotą rybkę " :mrgreen:

Napisano

E tam, poczucie humoru jakieś tam mam. :wink:

każdy wędkarz to w mniejszym czy większym stopniu bajerant. Ja też jeszcze parę lat temu najwięcej brań miałem jak nad wodą byłem sam i bez aparatu :lol:

Napisano

Ok wezmę sandacza i szczupaka do domku i zrobię fotki w kuchni :twisted::mrgreen:

Właśnie wyjeżdżam :wink:

Napisano

ZERO na Wiśle w Zawichoście, chyba muszę iść do kogoś na jakieś nauki bo prawie 5 h biczowałem różnymi przynętami ( może mi ktoś na PW napisze na jakie przynęty jest teraz moda bo moje to jakieś przestarzałe albo coś xD ~~~~~~~) i nic się nie skusiło, łowy umilały mi spławiające się leszcze i to dość pokaźnych rozmiarów oraz szalejące bolki te to mnie dopiero irytowały :P

kolega z rejestracją TOS był i na spina jednego szczupaczka niewymiarowego złapał.

Grunciarze rybki w granicach 30 cm ;)

Pozdrawiam Krzyś

Napisano

Fajne :razz: Gratuluję.

u mnie dziś nie było 1,3m sandacza ani 1,5m szczupaka :twisted: Skromnie - jeden 50cm sandałek nawet nie mierzyłem :grin:

Napisano

Mam w pobliżu nieduże jeziorko, w którym szczupak jest dominującycm gatunkiem. Ryby brały na cały arsenał piankowo-plastykowo-drewniany.

Napisano

Lesio, rewelacja, aż zazdrość bierze :roll: Ty wyciągasz hurtowo, a u mnie przez ostatnie dni ani pobicia, to nie jest sprawiedliwe :cry:

Napisano

Celowo nie wspomniałem o straconej rybce... Miałem branie na blacie przy łowieniu sandaczy. Napewno szczupak 80-tka - jestem pewny na 100% :cool: Stalka pękła nad agrafką :neutral: Wiem gdzie stoi - jutro postaram się go skusić, ale czy uderzy? :grin:

Znów seledyn z czarnym grzbietem - predatorek 2 na 15g główce :smile:

Napisano
na dziewczyny byś poszedł :)

Nie muszę :mrgreen: Już wybrałem :wink:

Maciek daj juz spokoj rybkom

Jutro może sandałkom dam spokój - najpierw zamelduje się szczupak - jeśli szybko to nastąpi to potem pomęczę sandacze :twisted::wink:

Napisano

Wybrałeś..... ale chyba nie ryby??:P Dobra zeby nie odbiegac od tematu złowiłem ostatnio na nocce wielką czarną dzinsową kurtkę i wydawało mi sie ze to sum 1.5m bo machał ogonem który okazał się byc rękawem

Napisano

Lesio, fajnie że połowiłeś, ale wstawione przez Ciebie zdjęcie nie podoba mi się w ogóle. Studiowałem regulamin wstawianie zdjęć na wszelkie sposoby ale nie znalazlem zapisu uniemożliwiającego wstawiania zdjęć takiego "pokotu" (a miał być :???: )

Zapytam jeszcze, czy łowiłeś na łowisku specjalnym czy na ogólnodostępnym łowisku PZW?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.