Gość wobler129 Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Jutro mam 4 lekcje! Więc koło 1 będę na wodzie "tresował" sandacze Zapomniałem na śmierć Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki Kurcze... Fotek nie będzie
ESSOX Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Zapomniałem na śmierć Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki Kurcze... Fotek nie będzie Zawór bezpieczeństwa włączony ..... Teraz złowi sandacza 130 cm 21,67 kg i szczupaka metr pięćdziesiąt 32 kg ...........ryby oczywiście wypuści.
Gofer Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Zapomniałem na śmierć Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki Kurcze... Fotek nie będzie Zawór bezpieczeństwa włączony ..... Teraz złowi sandacza 130 cm 21,67 kg i szczupaka metr pięćdziesiąt 32 kg ...........ryby oczywiście wypuści. Zazdrość tyłek ściska? Wobler nie musi nieczego udowadniać, już pokazał, że umie.
ESSOX Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Zazdrość tyłek ściska? Wobler nie musi nieczego udowadniać, już pokazał, że umie. Wobler ma poczucie humoru więc dlatego tak napisałem Ty niestety nie . Zazdrość ??? Chyba tylko o "złotą rybkę "
Gofer Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 E tam, poczucie humoru jakieś tam mam. każdy wędkarz to w mniejszym czy większym stopniu bajerant. Ja też jeszcze parę lat temu najwięcej brań miałem jak nad wodą byłem sam i bez aparatu
Gość wobler129 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Zapomniałem na śmierć Brat ma aparat bo jest na wycieczce w górach i nie wiem jak porobię fotki Kurcze... Fotek nie będzie Zawór bezpieczeństwa włączony ..... Teraz złowi sandacza 130 cm 21,67 kg i szczupaka metr pięćdziesiąt 32 kg ...........ryby oczywiście wypuści. Ok wezmę sandacza i szczupaka do domku i zrobię fotki w kuchni Właśnie wyjeżdżam
Gofer Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Kiedyś modnie było na wadze sklepowej Milkne już bo temat się brudzi.
Krzyś xD Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 ZERO na Wiśle w Zawichoście, chyba muszę iść do kogoś na jakieś nauki bo prawie 5 h biczowałem różnymi przynętami ( może mi ktoś na PW napisze na jakie przynęty jest teraz moda bo moje to jakieś przestarzałe albo coś xD ~~~~~~~) i nic się nie skusiło, łowy umilały mi spławiające się leszcze i to dość pokaźnych rozmiarów oraz szalejące bolki te to mnie dopiero irytowały kolega z rejestracją TOS był i na spina jednego szczupaczka niewymiarowego złapał. Grunciarze rybki w granicach 30 cm Pozdrawiam Krzyś
Lesio Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Złowiłem 13 szczupaków, w tym 7 szt. powyżej wymiaru. Na zdjęciu 4 kaczki w rozmiarze 50-55cm i 25cm okoń.
killer1994 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Lesio gdzie ty tyle tych szczupaków łapiesz a na co się skusiły te szczupaczki
Gość wobler129 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Fajne Gratuluję. u mnie dziś nie było 1,3m sandacza ani 1,5m szczupaka Skromnie - jeden 50cm sandałek nawet nie mierzyłem
Lesio Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Mam w pobliżu nieduże jeziorko, w którym szczupak jest dominującycm gatunkiem. Ryby brały na cały arsenał piankowo-plastykowo-drewniany.
Jarosław Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Mam w pobliżu nieduże jeziorko, Czy Ty czasem Ojcu Dyrektorowi nie wyciągasz tych ryb
sinus Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Czy Ty czasem Ojcu Dyrektorowi nie wyciągasz tych ryb pewnie z goeodwiertu
bboobb Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Lesio, rewelacja, aż zazdrość bierze Ty wyciągasz hurtowo, a u mnie przez ostatnie dni ani pobicia, to nie jest sprawiedliwe
Robal Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Ten drugi od góry taki troche inny, cętki mniej widoczne, piekne sztuki widać że zdrowe
Gość wobler129 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Celowo nie wspomniałem o straconej rybce... Miałem branie na blacie przy łowieniu sandaczy. Napewno szczupak 80-tka - jestem pewny na 100% Stalka pękła nad agrafką Wiem gdzie stoi - jutro postaram się go skusić, ale czy uderzy? Znów seledyn z czarnym grzbietem - predatorek 2 na 15g główce
Ivan Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Maciek daj juz spokoj rybkom na dziewczyny byś poszedł
Gość wobler129 Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 na dziewczyny byś poszedł Nie muszę Już wybrałem Maciek daj juz spokoj rybkom Jutro może sandałkom dam spokój - najpierw zamelduje się szczupak - jeśli szybko to nastąpi to potem pomęczę sandacze
Ivan Napisano 3 Października 2008 Napisano 3 Października 2008 Wybrałeś..... ale chyba nie ryby?? Dobra zeby nie odbiegac od tematu złowiłem ostatnio na nocce wielką czarną dzinsową kurtkę i wydawało mi sie ze to sum 1.5m bo machał ogonem który okazał się byc rękawem
artech Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Lesio, fajnie że połowiłeś, ale wstawione przez Ciebie zdjęcie nie podoba mi się w ogóle. Studiowałem regulamin wstawianie zdjęć na wszelkie sposoby ale nie znalazlem zapisu uniemożliwiającego wstawiania zdjęć takiego "pokotu" (a miał być ) Zapytam jeszcze, czy łowiłeś na łowisku specjalnym czy na ogólnodostępnym łowisku PZW?
Supersobi Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 U mnie dzisiaj 3 boalsy pod 60tką... coś większe się pochowały
cinek1979 Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 na Odrze dzisiaj obcinka powyżej 35 cm plecionki stalowej i dwa sandaczyki koło35-40 cm jutro trolling i myśle ze bedzie lepiej
Michcio Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 wczoraj Skawinka od ujścia kanału ciepłowniczego aż do ujścia i tylko 6 kleni i 3 okonki w 5h
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.