Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tomek1, gdzie, kiedy, jak?

Też jestem ciekaw. :???: Na okonia wybiorę się, ale chyba dopiero w poniedziałek.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

bboobb, ja na okonia wybieram się bardzo możliwe że jutro, a na pewno we wtorek od rana :twisted:

PS widze ze rybki za bardzo nie szaleją juz :(

Napisano
jeżeli chodzi o okonia to jeszcze nie

okoń u mnie bije we wszytsko co się rusza(ale nie koniecznie)... najczęściej takie palczaki, ale zdarzyło sie pare "dwudziestaków" :neutral:

za chwilke ide z bocznym, moze to zaowocuje w coś większego ;)

Napisano

pierwszy wpis mój? :oops:

Jeden okonek na spina. Pozatym w drodze na ryby odmówił posłuszeństwa skuterek :evil: . Więc we wtorek zamiast planowanych okoni raczej będę siedział w garażu :twisted: ... obiecująca perspektywa :???:

Napisano

w Świnoujściu w porcie słabiutko na boczny trok 2 okonki plus sandaczyk 15 cm. Dla porównania 3 tygodnie temu ponad 120 okoni w 3 godziny.

Napisano

Dzisiaj pół dnia na Cegielince zaowocowało kilkoma dużymi płociami i około 50 leszczami w rozmiarze 20 - 45 cm :mrgreen: Zabawa była niezła i nawet nie dało rady połapać z gruntu :roll: Match rządzi :cool:

Napisano

dzisiaj walka na foirdzie po przyplywie....i tylko kilka wargaczy teczowych....na blache nic..

Napisano
w drodze na ryby odmówił posłuszeństwa skuterek

nie jestes sam :lol:

z tym ze ja

będę siedział w garażu

mam juz za soba :mrgreen:

Napisano

Lord Konrad I, jak najbardziej :mrgreen:

maniek, przepływanka ze stopem, prądem wstecznym, cofką z Regalicy i nie wiadomo czym jeszcze :mrgreen:

Napisano

Witam wszystkich (to mój pierwszy post). Dzisiaj 3 godz. spinningowania na jez. Głebokim w Szczecinie, efekt - 1 szczupak 51 cm na złotą obrotowkę nr 3. Wrócił do wody cały i zdrowy, jak widać na załączonej fotce

9925e72fbcd19877m.jpg

89457fa2d6ff6fd6m.jpg

Napisano
ładny tomek gratulacje :mrgreen:

Dzięki, mała rzecz a cieszy :mrgreen: Jutro rano idę zapolować na drugiego szczupaka który odgryzł mi dzisiaj obrotówkę :wink:

Napisano

A ja dziś 3 szczupaki ponad wymiar i około 10 okoni nic specjalnego ale była zabawa wszystkie rybki na żywca.

Napisano

Dzisiaj około 2 godziny na Regalicy w okolicy mostu kolejowego do wody leciały koguty i rożnego rodzaju gumy i bez efektów. Przenieśliśmy sie więc na Odrę wsch. tam trochę lepiej były jakieś skubnięcia ale ryby nie były za wielkie brały delikatnie i nie udało się żadnej przyciąć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.