Tomek1988 Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 Dzisiaj słabiutko ( może dlatego że po południu pogoda zaczęła się zmieniać i rybki nie żerowały) 1,5h nad Wisłą 3 okonie o podobnych rozmiarach: oraz 2 szczupaczki także zbliżonej wielkości 35+, codziennie złapie jakiegoś szczupaka ale co z tego jak aby jeden tej jesieni miał wymiar zostały chyba aby te co się zmieściły przez oka u siatki
Lord Konrad I Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 zostały chyba aby te co się zmieściły przez oka u siatki przyjedź nad Wieprz, tutaj mają siaty z mniejszymi oczkami ładny okoń
Michcio Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 a ja bolka dzisiaj i okonka, bolek koło 70 się spiał
Tomek1988 Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 ładny okoń 20-stak z malutkim + czyli Wiślany standard oczywiście trafiają się większe i takie jak palec Dzisiaj słabiej ale ja oczywiście nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa i jutro znowu atakuję nad Wisłę
sandacz Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Ja dzis pierwszy wypad po chorobie, niestety sama droobnica dwa szczuaczki po okolo 40cm i 2 okonki. Ale wazne ze nareszcie troche polowilem
Tomek1988 Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Kolejny lipny dzień 2 okonki pod 20cm i jeden spięty tuz przy brzegu taki 35+ byłaby to moja życiówka muszę następnym razem na niego zapolować
Michcio Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 a ja dzisiaj tez lipnie, tylko sandaczyk 42 cm i 3 okonki
hexman Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Dzisiaj znowu wypadzik z żywcem. I koledze trafił się okonek pod 25. Nic szczególnego się nie działo, ale jutro z rana spinning, po poludniu żywiec i zostanę do ok 20 zobaczymy, czy po zmroku coś się rusza, czy nic
robcio Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Dziś cztery godziny biczowania Warty pod Uniejowem z zerowym efektem Ale w niedzielę znów wyruszam nad moje starorzecze z żywcem, drżyjcie szczupaki
Gość Holik Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 No i lipa. Nic a nic , żadnego szczupaka . A ataki były dość długo ...
chomik Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Lipa straszna,cały tydzień ani szczupaka na rzece a dziś na dobitkę 5 godzin z łódki na zalewie z kumplem w deszczu i nic chyba coś z pogodą bo takich słabych efektów dawno nie miałem
gojk Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Wczoraj wypad za szczupłym.Jeden niewymiarek spadł przy brzegu tak to pustka na Drwęcy woda się w szybkim tępie podnosi;)
michal o. Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Witam, moj pierwszy post tutaj od dwoch dni na parnicy w szczecinie, ogolnie cienizna, wczoraj sandaczyk 35cm, dzisiaj okon 33cm (ladne bydle) ludzi pelno, ale bran malo, jedynie plotki jakies skubaly.
kaczor1200 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Dzisiaj dwie godziny ze spinem na baryczy, ale niestety zero. No nie liczac okonka dlugosci palca
luk1234 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 MichaleO., dawaj we wtorek/srode pod most dlugi 1 raz widze tu kogoś z miasta od nas
hexman Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 dzisiaj ok 1,5h spina na wiselce, pare okonków, masa spławów i wyskakującej drobnicy . Później ok 5h z żywcem, i efekt? jedno branie.. ale puścił po pierwszym odjeździe. Ogólnie lipa. Zobaczymy co będzie jutro
luk1234 Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Hexman Ty chyba całe życie nad wodą soędzasz codziennie widze Twoje wpisy Ja dzisiaj jakieś 3 godziny nad wodą z gruntu masa jazgarzy i jeden malutki okoń, na twiestra na boczny trok zero brań. Aha łowiłem u siebie w świnoujściu w porcie.
Sochon Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 ja dzisiaj chwilę na lokalnej cegielni i jeden szczupaczek, niestety żyłka później zawiodła i zerwałem wszystkie przypony jeden po drugim.
hexman Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Hexman Ty chyba całe życie nad wodą soędzasz Nie całe, przychodze do domu czasami cos zjeść, i się wyspać A tak poważnie, to jeżeli wszystkie obowiązki należące do mnie w domu mam załatwione, to wyrywam się na rybki
tom79 Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 witam wszystkich siedziałem wczoraj na chechle od strony miasteczka za wyspą nie złapałem nic już opisuje dlaczego łapałem na zywca ze spławikiem kotwice za grzbiet i na jednym ostrzy rzeby nie spadał zywiec zakładam malutki kwadracik gumki (dedki ). i sytuacja przytopienie spławika i wysuwanie żyłki. trwało to bez przerwy nie wiem ale długo postanowiłem zamknąć kabłąk dwa kroki do wody kręcę do momętu lekkiego oporu zacięcię i nic sciągam żywiec leko draśnięty. wyrzut znów i po jakimś czasie znów spławik pod wodę i wyciąganie żyłki z i sławik wypływa myslę zaraz uderzy znów ale nie nic. niewiem co robie żle morze zaczepiam żywca nie tak albo to były małe pistolety co myślicie o tym prosze o wasze opinie bo jutro wybieram sie znów i niewiem co trzeba poprawić. i pytanie jak długo czekacie na zacięcie licze na was.
sandacz Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Ja dzis na zastepczej miejscowce pare okonki i jeden szczupa, szkoda ze ktos mi zajol pomost
Lord Konrad I Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 od 10 do 13.30 na rzece dwie wędki, jedna na trupka druga na białe, i tu i tu nic
Robal Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Dzisiaj wielka kicha od 10:30 do 15 spining Warta ZERO!! Potopiły się. Na dodatek w wodzie widziałek wuzek z marketu
DAWID Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 ja dzisiaj odwiedziłem Tomka1988 czyli zawitałem na basonie, rybki nie współpracowały genialnie ale pare okonków padło, cos tam sie zerwało ale to nic pogadalismy, pochodzilismy, porzucaliśmy ogólnie git, byłem też swiadkiem wodowania wielkiej krypy zamówionej przez fundacje warszawską naprawde fajna łodeczka.........
Michu1234 Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Dziś było dobrze ;D odwiedziłem Świerklaniec i wynik to 1 szczupak 1,5kg 64cm na żywca i jeden sandałek na koguta 58cm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.