Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Lowiles na 4 kije? Mozna znac nazwe lowiska na ktorym tak wolno?

Z bratem , wkońcu zdjęcie robił :wink:

Jeux nie , to zwykłe jezioro :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

My dzisiaj z Wojciechem przeprowadziliśmy 4-5cio godzinne łowienie... szok :roll: nie wiem o co chodziło, ale nie mogliśmy nic złowić próbowaliśmy różnych sposobów i przynęt...totalne fiasko..

Na dodatek, stali niedaleko jacyś "niedzielni" wędkarze obok (nie szarpakowcy) i każdy po 1-2szt wyciągnął ... a my na zero :evil: normalnie psychoza się włączyła..

Szarpaki za to ładne sztuki(koło 70cm) pod wieczor kosili... "panie trzeba mieć "systemik" odpowiedni,bo na gume to nie biorą o tej porze roku" :evil::evil:

Napisano

Jeux nie , to zwykłe jezioro :mrgreen:

Jak widzę to prawdopodobnie PORAJ :mrgreen:

Brania były tylko do NOCY czy po 18 coś się działo ??

Jakim cudem się dowiedziałes że to poraj :shock::shock:

Brania o 20 gdzieś były

Napisano
Szarpaki za to ładne sztuki(koło 70cm) pod wieczor kosili... "panie trzeba mieć "systemik" odpowiedni,bo na gume to nie biorą o tej porze roku"

Gdyby na mnie trafiło to bym mu ten "systemik" w cztery litery wepchnął.

Co do tematu - brak czasu na konkretną wyprawę a te dwugodzinne chwilówki owocują w całkiem przyzwoite okonie (ok 30 cm).

Napisano

Dzis pierwsza wyprawa od piatku. Mimo nieladnej pogody bylo calkiem milo. Nareszcie trafilo sie cos powyzej 60cm. Dokladniej 65cm-owy grubasek mimo dosc mocnego sprzetu calkiem ladnie walczyl.

371919fb49989836.jpg

Napisano

sandacz, garatulacje. Ja na razie jestem uziemiony nawałem pracy :sad: i cieszę się, że choć na Haczyku mogę pooglądać fajne rybki. :lol: Ale może w przyszłym tygodniu się to zmieni, oby. :???:

Napisano
Ja na razie jestem uziemiony nawałem pracy

To tak jak u mnie :???: Dziś jeszcze dam im spokój, ale trzeba się wziąć za robotę. Tym bardziej, że wczoraj kolega złowił sandacza ponad 70 cm a dziś słyszałem o metrówce złowionej na jednym z naszych łowisk :shock:

Napisano

No i po długiej przerwie udało się wyskoczyć na 2 godzinki nad Wisłę.:lol: Efekty niezbyt okazałe - dwa niewymiarowe sandacze, a właściwie sandaczyki. Ale jakby na to nie patrzeć , o kiju nie wróciłem :cool:

Napisano

Tomek 1

Jak tak piszesz to koniecznie trzeba to sprawdzić :mrgreen:

W domu kafelkowanie czeka , kobieta z obiadem, dzieciaki z lekcjami czyli same obowiązki jaki z tego morał :?:

Trzeba wyskoczyć na Sandałki :mrgreen:

Napisano
Trzeba wyskoczyć na Sandałki
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: To ja się przyłączam ,woda stan super ,pogoda ujdzie.:wink:
Sandacze tylko łechtają rybk
W jakich godzinkach :?:
Napisano
Ale tak jak piszę, jakby sobie jaja z wędkarzy robiły
Potwierdzam ,ten rok był wyjątkowy jeśli chodzi o ilość "drobnicy" ,więc sandacze i nie tylko są wyjątkowo leniwe .
Napisano
Sandacze tylko łechtają rybki :???: Martwej nie ruszy a żywą tylko porysuje :roll: Wiedzą, że nie będzie zimy :?:

Ja miałem tak, że odjechało od metra do 2 i koniec , kły wbite z 2 stron rybki tyle..

Zobaczymy co w ten weekend będzie sie działo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.