roman gawlas Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 No i dostałem wiadomość odnośnie stanu wody- i niestety jest źle musiało w górach ostro polać bo woda jest strasznie brudna i podniesiona-poziom wody nie jest aż tak wysoki ale ten bród nie pozwoli łowić, moi koledzy z Ziębic odwołali swoje zawody bo nie ma sensu zjechać tyle kilometrów aby popatreć na brudną rzekę. Decyzja czy się spotykamy należy do nas, rozmawialem z Mańkiem i doszliśmy do wniosku że będzie lepiej jak się spotkamy w pierwszy wekend po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Marca 2009 Autor Share Napisano 28 Marca 2009 Zgadza sie lepiej przełozyc niz na darmo jechać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Szkoda ale nie ma innego wyjścia jak przełożenie spotkania Kurcze wiadomość spadła jak grom z nieba. Trzeba przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Bardzo mi przykro Trudno taka jest Matka Natura. rozmawialem z Mańkiem i doszliśmy do wniosku że będzie lepiej jak się spotkamy w pierwszy wekend po świętach Najrozsądniejsze wyjście, mam nadzieję, że przy następnym spotkaniem nie będzie niemiłych niespodzianek. Tak czy inaczej ja i tak jutro uderzam, rzeka odpada, więc pozostaje jakaś woda stojąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Takie oto info znalazłam dziś na Onecie: Ostrzeżenie przed wzrostem stanu wód Oby sytuacja jak najszybciej się wyklarowała, chociaż leje jak z cebra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 No co tam chłopaki śpicie jeszcze ,jak nasz wypad ,pytam bo to ostatni wekend przed majem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 No co tam chłopaki śpicie jeszcze No pięknie, o dziewczynie to się zapomniało Wracam na "majówkę" do domciu, ale póki co to się nie wpraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 No pięknie, o dziewczynie to się zapomniałoNie zapomniało ,tylko dziewczyna sie szkoli czyli pobiera nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 No pięknie, o dziewczynie to się zapomniałoNie zapomniało ,tylko dziewczyna sie szkoli czyli pobiera nauki Prawda, szkolę się, aż normalnie ledwo na oczy patrzam, masa informacji, łeb jak sklep; moja trenerka mówi, że pewnie nie wiem jak się nazywam.... prawdę mówiąc niewiele mi do tego stanu brakuje Fakt faktem wyganiają mnie na majówkę do domu, i bardzo dobrze bo słyszałam, że mój spin za mną bardzo tęskni Z Głogowa wyjeżdżam 30.04, a wracam z powrotem 04.04, więc weekend na chacie, znaczy na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Ze mną też wychodzi problem bo w niedzielę rano schodzę po nocy, jesteśmy we dwójkę i prawie na okrągło w pracy lub spanie, 1 i 3 maja w pracy, Maniuś nie wiem jak to rozwiązać wpieprzyłem się w niezły kocioł niewiele czasu mam dla siebie nie mówiąc o rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Kwietnia 2009 Share Napisano 25 Kwietnia 2009 Znaczy co..... Majówka umarła śmiercią naturalną Oj szkoda, szkoda. Później to ja będę miała problem i to pewnie łącznie z czerwcem, spowodowany nawałem w pracy No zobaczymy jeszcze jak to w praniu wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Pewnie nie umarła ja 1 pracuję ale już 2-3 jestem dyspozycyjny, co Wy na to w sobotę pewnie najbardziej by pasowało, Magda i Maniek jak to widzicie liczę że i Piotr też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 U mnie cała Majówka się posypała ,w sobotę pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Pewnie nie umarła O reanimacja ja 1 pracuję ale już 2-3 jestem dyspozycyjny, co Wy na to w sobotę pewnie najbardziej by pasowało Do domu wracam 30 kwietnia, potem 04 maja z samego rana wracam na delegację. Więc cały weekend 1-3 maja jestem do dyspozycji. Magda i Maniek jak to widzicie Ja się dostosuję bez problemu, natomiast widzę, że Maniek ma problem Maniek, a jak niedziela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 ja jak tylko wyklaruje sie termin to jasna sprawa sie dostosuję i jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Yyy bo w sumie albo zamot ze mnie albo nie wiem co.... Gdzie się umawiamy i rzecz jasna na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Maniek, a jak niedziela?Jeszcze nie wiem ale tak 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Maniek, a jak niedziela?Jeszcze nie wiem ale tak 50/50 Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą No ba ja to chętnie ,tylko mój "patron" ciągle nowe zlecenia podsyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Jeżeli mam Ci doradzić to bez zastanawiania się weź drugą 50-tkę, tę korzystniejszą No ba ja to chętnie ,tylko mój "patron" ciągle nowe zlecenia podsyła. Daj namiar do "patrona", załatwimy Ci delegację + zwrot kosztów dojazdu, a i może na "dietę" się załapiesz Ale, tak poważnie... my tu gadu gadu, a gdzie się spotykamy? P.S. Byle nie w Głogowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale, tak poważnie... my tu gadu gadu, a gdzie się spotykamy? Magdo myślę że namierzyłaś jakieś ciekawe miejscówki na Scinawce to może coś zaproponujesz, a jak nie to może jednak Krosnowice wg. pierwotnych ustaleń mamy możliwość zajrzenia na okoliczne odcinki Nysy a może i Scinawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Magdo myślę że namierzyłaś jakieś ciekawe miejscówki na Scinawce Hmmm właśnie konkretnie nie namierzyłam Jedynym miejscem gdzie można się jako tako rozłożyć to miejsce, gdzie mam fotkę z relacjach przy "ekologicznym ognisku na grillu" Ze względu jednak na położenie praktycznie przy Głównej 8-mce, nie nadaje się. Zadupałam, bo zamiast szukać jakiegoś "placyku" wzięło mnie na Nysę Więc konkretnych miejsc grillowo - spotkaniowych nie namierzyłam, a miejscówki do połowu znam. Myślę, że jak się już wyszkolę i wrócę na dobre do domu, to na spokojnie się za to wezmę Tym bardziej jeszcze muszę obczaić fajne miejsca w okolicach Tłumaczowa, ale tu chodzi mi po głowie lipień Tak więc nie walimy w ciemno, chyba, że ktoś lubi hardcore (np. tak jak ja)..... Pozostaje wiec pierwotna wersja, w sumie możemy bez problemu zahaczyć i Nysę i Ścinawkę Panie Romanie niech Pan nie zapomni o gatkach Niewtajemniczeni niech sobie myślą co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Panie Romanie niech Pan nie zapomni o gatkach Niewtajemniczeni niech sobie myślą co chcą Ale się uśmiałem- dobre ciekawy jestem jakie myśli tułają się po głowach niewtajemniczonym To znaczy że walimy pod most przed Krosnowicami i tam zaplanujemy dalszy scenariusz spotkania mi to odpowiada bo możliwości jest sporo tylko czasu może braknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 Ale się uśmiałem- dobre ciekawy jestem jakie myśli tułają się po głowach niewtajemniczonym I tak miało być, a niewtajemniczeni maja prawo puścić wodze fantazji Ważne, że my wiemy o co biega To znaczy że walimy pod most przed Krosnowicami i tam zaplanujemy dalszy scenariusz spotkania Mi to pasuje. Walimy na most, tam cobie obcykamy co i jak. W razie czego zawsze możemy gdzieś podjechać, potem wrócić na grillowanie. czasu może braknąć To se Majówkę przedłużymy Damy radę w razie czego zrobimy teraz Part. no.1, a za jakiś czas Part. no. 2 Zwłaszcza jak obcykam lipieniowe miejscówki, a poniekąd wiem gdzie..... i wiem, że pływają i na co biorą (w sumie teraz jako niechciany przyłów, a wiadomo dlaczego niechciany) Wówczas warto by było coś zorganizować. Ale to już obgadamy na najbliższym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi