tomek1 Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Gratuluję udanego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 4 Września 2013 Share Napisano 4 Września 2013 Booseib, a gdzie ten spinning proponujesz i kiedy? ja dzis byłem od mostu milenijnego do mostow jagielonskich ze spinnem i mialem tylko jedno wyjscie szczupaka kolo wymiaru przy brzegu, na zimowisku barek i taka sama historie z okoniem okolo 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Kiedy robimy następny zlot ? Pewnie w listopadzie na barkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 Kiedy robimy następny zlot ? Pewnie w listopadzie na barkach ? Tam będzie zlot nawet bez naszego umawiania się, czy tego chcemy czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 16 Września 2013 Share Napisano 16 Września 2013 A może tym razem Panowie jakiś spinning w pogoni za zanderkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 A kiedy proponujesz ? I w którym miejscu ? Ja jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Ja proponuję niezmiennie w okolicach Brzegu Dln. Ten albo następny weekend. Chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Może następny weekend, bo w tym niektórzy z tego forum mają zawody wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 17 Września 2013 Share Napisano 17 Września 2013 Może trochę bliżej... niektórzy chodzą połowić piechotą i nie dojdą aż tak daleko... a nawet w okolice Lubiąża pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 20 Września 2013 Share Napisano 20 Września 2013 Możemy gdzieś bliżej, tylko gdzie? Rędzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Może jutro jakiś szybki wyjazd na spinning np. na barki 2? Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Idę o zakład,że wrócicie o kiju.. zakład ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 A dlaczego jesteś takim pesymistą ? Może akurat nie ? Swoja drogą za tydzień można wybrać się nad Odrę i pochodzić za sandaczem . Można spotkać się koło kładki przy Zoo albo przy wyspie Opatowickiej na parkingu koło tamy . Pozostaje pytanie czy ktos się pisze i w który dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Ja jestem za, możemy się umówić w sobotę albo niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 29 Września 2013 Share Napisano 29 Września 2013 Jestem na tak, za Wyspą Opatowicką i np. na sobotę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 No ja też jestem na tak. Ale jak za sandaczem to chyba jakiś nocny zlot, co? A co do barek 2 na spin to sobie sami łaźcie - mam uraz do tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 No to może w sobotę np . o 16 przy niebieskiej kładce koło zoo ? Miejsce jest fajne na popołudniowo - wieczorny spin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Jeżeli kładka, to 10% już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 jaceen, czemu tylko 10% ? Mi miejsce i czas pasuje, więc do zobaczenia w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Z dnia na dzień szanse rosną. Na dzień dzisiejszy 15%, że będę. Jutro "ważniejsza połowa" zadecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 3 Października 2013 Share Napisano 3 Października 2013 To jak z tym spotkaniem ? Spotykamy się przy kładce od ulicy Na Grobli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Jest duża szansa, że się jednak nie pojawię, coś się rozchorowałem, zobaczę, jak jutro będę się czuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 W tym sezonie na Bystrzycy już z kolegami z forum łowiłem. Na Widawie również. Na Ślęzie też spotkałem i poznałem kilkoro. Teraz zapraszam na wspólne wędkowanie na rzece Oławie w okolicach Groblic. Planuję piątek od 16-ej. Ewentualnie, jak będą chętni, zamiast piątku w niedzielę. Godziny podobne, czyli okolice 16-ej. Nie znaczy, że ktoś może wcześniej, ja niestety mam ograniczenia. Tak czy inaczej, ja za kleniem planuję tam się wybrać. jaceen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelneo1 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 mietkow, maniow ,proszkowice ? moje sukcesy w tym roku tylko szczupak 57,i okon 37 cm no i z 50 malych okoni i 3 mniejsze szczupaczki .kumple z ktorymi jezdze szczupaki 65,64,52,51 ,sandacz 39,40,no i male okonie .ale rybe sie trafia raz na 5-10 wyjazdow wiec lipa straszna jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 pawelneo1, bo w tym roku w ogóle z braniami jest kiepsko i to jak czytam to w całym kraju. Mi w zeszym tygodniu udało się trafić suma 12,5 kg,a po za tym to pare karpi w granicach 4-5 kg i amurów 3-4 kg. Po za tym to padaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi