Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
gość rozwinął taką gazę, przyłożył do nogi, owinął zielonym bandarzem, polał jakims płynem i masował, aż cała noga była gorąca po tymi opatrunkami po czym powiedział dziękuję za wizyte do zobaczenia za 2 tyg

Takie gipsy wykonuje moja firma w której pracuję-to jest wykonane na bazie żywicy reagującej ze zwykłą wodą, fajna sprawa :lol: , ale lepiej ich nie używać :mrgreen: , życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
nie przejmuj sie
życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności

Dzięki wielkie za słowa otuchy :razz:

Jeśli przyjadę na zlot to będziecie musieli mi jakąs rybke na haku powiesić, żeby nie było, że chory o kiju i kulach do domu wróci :mrgreen:

Napisano
na żywczyka się pobawić lub DS-a uruchomić

do żywca i DS-a nie mam sprzętu i wprawy, tylko spin jak na razie, a jasne że się doczlapie choćby nie wiem co!!!

Napisano
DS-a nie mam sprzętu
jak masz kręciołka to moge ci patbaj, zabrać feederek bardzo fajny i odpowiedni- tylko połamania kija to ci życzyć nie bede :mrgreen:
Napisano

Jak sie uda to i ja sie zamelduje wreszcie, jesli tylko nie bede na jakiejs karpiowej zasiadce w nocy.

Tylko mam dylemat bo moj kręcioł ze spinem został 450 z tad :/ Wiec jak juz to dołącze do gruntowców, tylko że o łowieniu na grunt na Odrze to jestem zielony :)

Chyba że jakiś kreciol gruntowy do spina podepnę :)))

Napisano
patbaj, nie przejmuj sie.. kolega widuje nad Odrą spiningistę który cały czas wędkuje z jednego miejsca w pozycji siedzącej i miewa wyniki..

a tak :mrgreen:

parę dni temu widziałam jednego pana u nas na barkach, siedział bite 3 godziny w jednym miejscu i nawet tyłka nie podniósł :D

Efekt? 4 okonie i jeden szczupak wymiarowy, aż sobie facet zaklął, że sezon dopiero za 4 dni :P Rad nie rad szczupłego puścił :)

Patryk - zdrówka :)

Napisano
Patryk - zdrówka

dzięki wielkie, może i mi sie uda jakoś z miejsca choc ja za bardzo wędrować lubie i pewnie przekuśtykam z tym gipsem chociaż kilkaset metrów

Napisano
pewnie przekuśtykam z tym gipsem chociaż kilkaset metrów

I to się nazywa determinacja wędkarza, twarda sztuka z Ciebie, nie powiem :wink::lol::lol:

Patryk tylko nie przeforsuj nogi, wracaj szybko do zdrowia.

Połamania kija byle nie na gipsie :mrgreen:

Napisano

Witajcie

No i jak wyglądają przygotowania do niedzielnego spotkania :?: a jak moja załoga gotowa i zdecydowana :?: Piotr gdzie będziesz czekał na nas :?:

A może ktoś już dzisiaj tam był :?:

Napisano

Roman - woda w Odrze wysoka (nie wiem jak w Lubiążu) ale w Ścinawie główki pozalewane :cry: kurcze - nie wiem jak ze spinem przy takiej wodzie (w Odrze nie spinuje) - ale grunciarze nie połowią :wink:

P.S. może ktoś ma ukłądy na Wałach i przytrzymają trochę wodę :mrgreen:

Napisano

Romku ja sie dostosuję więc wskaż miejsce godzinę i będę..

a jak moja załoga gotowa i zdecydowana :?:
jak by mogło być inaczej... :mrgreen:
Napisano

ja dziś powędrowałem sobie w tym moim gipsie, żeby potrenować docieranie do główek - było całkiem nieźle gorzej będzie jeśli będzie padać- mokra ziemia mi nie służy, ale co tam nic mnie nie powstrzyma!!!! jadę na bolenie i szczupaki, z propos nowy kijek i kręciołęk sprawdzaja się b. dobrze.

O której spotkanie??? myślę ze o 5-6 nad wodą będzie dobrze, co Wy na to?

Napisano
Jutro ze znajomym zawitam do Lubiąża to napisze wam jaka woda

To świetne, bo we Wrocku jest nieźle więc myślę że i tam nie powinno być najgożej :lol:

O której spotkanie??? myślę ze o 5-6 nad wodą będzie dobrze, co Wy na to?

Patryk już było mówione gdzieś wyżej że o 6, w razie jakichś problemów czy coś -odpukać-mamy z sobą w większości telefony kontaktowe więc na pewno pozbieramy się :wink:

Piotr zadzwonię do Ciebie w sobotę to się umówimy :lol:

Napisano

Stany na wodowskazach w Brzegu Dolnym i Malczycach podają już że woda niska ,czyli nam nie grozi wyższy stan wody i można się poszwędać po główkach :mrgreen:

Napisano
już było mówione gdzieś wyżej że o 6

gdzieś mi umknęło, a swoją drogą czy moderator może pousuwać stare posty, byłoby łatwiej poruszać się nam w umawialni, gdyby stron było 5-6 a nie 34. Myslę, że akurat w temacie umawialni jest to mało szkodliwe, bo nie wpłynie na usunięcie informacji z których mogliby skorzystać inni użytkownicy.

Gość greg37
Napisano

Do 6. to ja nie wytrzymam. Powitam Was o 4.45 :mrgreen: .

Napisano
Powitam Was o 4.45

a ja jak sie uda bede iod jutra, moze popołudniu zawitam z namiotem, tak ze greg37

pukaj do namiotu... :mrgreen:

Napisano

woda super, lecz niestety dzisiaj okazała się pusta :) poziom w normie.

szczupaki kompletnie nie współpracowały bądź ich poprostu nie było(skłaniam się do tego drugiego). 0 brań martwa lecz piękna woda mimo to Łukasz złowił pięknego bolenia 70cm.

Gość greg37
Napisano

Krzysiu,

o której będziesz?

PS. Wczoraj na Ryczeniu totalne zero. Tylko od strony Baryczy 2 okonie: 27 i 20 cm na obrotówkę. Jeszcze raz wielkie dzięki za wypad!

Napisano

niech mi ktos przypomni miejsce spotkania. Wiem ze w Lubiazu i nic po za tym - PS dobrze że tam jest most wiec nie ma problemu z wyborem brzeu :)

Ja sie zjawie - bede jechal samochodem z pod Wrocławia gmina Wisznia Mała.

Zjawie sie pomimo braku sprzetu - bo spiningi zostały 450 km od wrocławia i przyjada dobiero jutro. Ale sklece jakis sprzet :)

Najgorsze ze mam zylke w domu tylko 0,3 :DDD A co tam ;)

Gość greg37
Napisano

Dudi,

mapkę dojazdową i zdjęcie satelitarne znajdziesz na 27 stronie tego tematu w poście Karolika.