roman gawlas Napisano 28 Kwietnia 2008 Share Napisano 28 Kwietnia 2008 gość rozwinął taką gazę, przyłożył do nogi, owinął zielonym bandarzem, polał jakims płynem i masował, aż cała noga była gorąca po tymi opatrunkami po czym powiedział dziękuję za wizyte do zobaczenia za 2 tyg Takie gipsy wykonuje moja firma w której pracuję-to jest wykonane na bazie żywicy reagującej ze zwykłą wodą, fajna sprawa , ale lepiej ich nie używać , życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 nie przejmuj sie życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności Dzięki wielkie za słowa otuchy Jeśli przyjadę na zlot to będziecie musieli mi jakąs rybke na haku powiesić, żeby nie było, że chory o kiju i kulach do domu wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Patryk spoko, nie będzie źle jakoś powoli do główki doczłapiesz i możesz z siedząca na żywczyka się pobawić lub DS-a uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 na żywczyka się pobawić lub DS-a uruchomić do żywca i DS-a nie mam sprzętu i wprawy, tylko spin jak na razie, a jasne że się doczlapie choćby nie wiem co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 DS-a nie mam sprzętu jak masz kręciołka to moge ci patbaj, zabrać feederek bardzo fajny i odpowiedni- tylko połamania kija to ci życzyć nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Jak sie uda to i ja sie zamelduje wreszcie, jesli tylko nie bede na jakiejs karpiowej zasiadce w nocy. Tylko mam dylemat bo moj kręcioł ze spinem został 450 z tad :/ Wiec jak juz to dołącze do gruntowców, tylko że o łowieniu na grunt na Odrze to jestem zielony Chyba że jakiś kreciol gruntowy do spina podepnę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 patbaj, nie przejmuj sie.. kolega widuje nad Odrą spiningistę który cały czas wędkuje z jednego miejsca w pozycji siedzącej i miewa wyniki.. a tak parę dni temu widziałam jednego pana u nas na barkach, siedział bite 3 godziny w jednym miejscu i nawet tyłka nie podniósł Efekt? 4 okonie i jeden szczupak wymiarowy, aż sobie facet zaklął, że sezon dopiero za 4 dni Rad nie rad szczupłego puścił Patryk - zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 Patryk - zdrówka dzięki wielkie, może i mi sie uda jakoś z miejsca choc ja za bardzo wędrować lubie i pewnie przekuśtykam z tym gipsem chociaż kilkaset metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Kwietnia 2008 Share Napisano 29 Kwietnia 2008 pewnie przekuśtykam z tym gipsem chociaż kilkaset metrów I to się nazywa determinacja wędkarza, twarda sztuka z Ciebie, nie powiem Patryk tylko nie przeforsuj nogi, wracaj szybko do zdrowia. Połamania kija byle nie na gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witajcie No i jak wyglądają przygotowania do niedzielnego spotkania a jak moja załoga gotowa i zdecydowana Piotr gdzie będziesz czekał na nas A może ktoś już dzisiaj tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Roman - woda w Odrze wysoka (nie wiem jak w Lubiążu) ale w Ścinawie główki pozalewane kurcze - nie wiem jak ze spinem przy takiej wodzie (w Odrze nie spinuje) - ale grunciarze nie połowią P.S. może ktoś ma ukłądy na Wałach i przytrzymają trochę wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Romku ja sie dostosuję więc wskaż miejsce godzinę i będę.. a jak moja załoga gotowa i zdecydowana jak by mogło być inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Jutro ze znajomym zawitam do Lubiąża to napisze wam jaka woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 ja dziś powędrowałem sobie w tym moim gipsie, żeby potrenować docieranie do główek - było całkiem nieźle gorzej będzie jeśli będzie padać- mokra ziemia mi nie służy, ale co tam nic mnie nie powstrzyma!!!! jadę na bolenie i szczupaki, z propos nowy kijek i kręciołęk sprawdzaja się b. dobrze. O której spotkanie??? myślę ze o 5-6 nad wodą będzie dobrze, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Jutro ze znajomym zawitam do Lubiąża to napisze wam jaka woda To świetne, bo we Wrocku jest nieźle więc myślę że i tam nie powinno być najgożej O której spotkanie??? myślę ze o 5-6 nad wodą będzie dobrze, co Wy na to? Patryk już było mówione gdzieś wyżej że o 6, w razie jakichś problemów czy coś -odpukać-mamy z sobą w większości telefony kontaktowe więc na pewno pozbieramy się Piotr zadzwonię do Ciebie w sobotę to się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 Stany na wodowskazach w Brzegu Dolnym i Malczycach podają już że woda niska ,czyli nam nie grozi wyższy stan wody i można się poszwędać po główkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 już było mówione gdzieś wyżej że o 6 gdzieś mi umknęło, a swoją drogą czy moderator może pousuwać stare posty, byłoby łatwiej poruszać się nam w umawialni, gdyby stron było 5-6 a nie 34. Myslę, że akurat w temacie umawialni jest to mało szkodliwe, bo nie wpłynie na usunięcie informacji z których mogliby skorzystać inni użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Maja 2008 Autor Share Napisano 2 Maja 2008 czy moderator może pousuwać stare postyMoże ale zapyta Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Do 6. to ja nie wytrzymam. Powitam Was o 4.45 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 Powitam Was o 4.45 a ja jak sie uda bede iod jutra, moze popołudniu zawitam z namiotem, tak ze greg37 pukaj do namiotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Maja 2008 Share Napisano 2 Maja 2008 woda super, lecz niestety dzisiaj okazała się pusta poziom w normie. szczupaki kompletnie nie współpracowały bądź ich poprostu nie było(skłaniam się do tego drugiego). 0 brań martwa lecz piękna woda mimo to Łukasz złowił pięknego bolenia 70cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 No ja jutro z rańca się także zamelduje - razem ze szwagrem ! cieszy, że woda w normie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Krzysiu, o której będziesz? PS. Wczoraj na Ryczeniu totalne zero. Tylko od strony Baryczy 2 okonie: 27 i 20 cm na obrotówkę. Jeszcze raz wielkie dzięki za wypad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 niech mi ktos przypomni miejsce spotkania. Wiem ze w Lubiazu i nic po za tym - PS dobrze że tam jest most wiec nie ma problemu z wyborem brzeu Ja sie zjawie - bede jechal samochodem z pod Wrocławia gmina Wisznia Mała. Zjawie sie pomimo braku sprzetu - bo spiningi zostały 450 km od wrocławia i przyjada dobiero jutro. Ale sklece jakis sprzet Najgorsze ze mam zylke w domu tylko 0,3 :DDD A co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Dudi, mapkę dojazdową i zdjęcie satelitarne znajdziesz na 27 stronie tego tematu w poście Karolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi