maniek Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Jeśli mamy zrobi jakieś jesienne spotkanie to trzeba już coś ustalać ,proponuje jako bezpieczną datę 9-11 Listopada ,konkretny dzień do dalszego ustalenia ,ja mam 3 dni wolnego ,chyba ostatnie w tym roku .Konkretne miejsce też do ustalenia ,ale mowa była o zb. Ryczeń ,czytałem że nie którzy Haczykowcy tam bywają więc wieści o sukcesach mile widziane.Więc pytam czy są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 ja wstępnie jestem jak najbardziej za.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Długo tu nie zaglądałem, pewnie jestem za spotkaniem w tym terminie i Ryczeń też mi odpowiada a jak tam jest to liczę na brać Lubińsko-Głogowską że coś skrobną w temacie Jeśli by Ryczeń nie wypalił to może byśmy się spotkali gdzieś na południowych krańcach Odry, tych rejonów jeszcze nie odwiedzaliśmy Mam na myśli rejon od Wrocka po Oławę po obu stronach do wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stevefrancis Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Na Ryczeniu wyniki przypominaja sinusoidę. Jeździmy tam praktycznie co weekend od 4 tygodni. Wyniki - cóż rewelacji nie ma ale chyba tylko raz wróciliśmy bez spotkania z rybą. Wiem natomiast od kolegów z Góry, że w ostatnich 2 tygodniach padły 3 szczupaki ponad 70. Tak więc jest szansa. Mnie osobiście jakieś 3 tygodnie temu udało się zapiąć sześćdziesiątaka. A tak ogólnie to pistoleciki krążące wokól 35-40 cm. Niemniej jednak woda jest warta tego, żeby zorganizować nad nią zlot "haczykowców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Panowie czas spędzony nad wodą jest chyba wystarczającym relaxem , ryby to tylko wieńczenie dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 Zbytniego zainteresowania spotkaniem nie ma ,no cóż i tak bywa ,ustaliliśmy z Romanem i Pio-trem datę na 9 Listopada . A i miejsce spotkania też zmieniliśmy ,spotykamy się w Lubiążu , tam gdzie ostatnio. Piszę to bo może ktoś zdecyduje się w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Panowie z chęcią bym pojechał ale ja nie mam jeszcze swojego transportu a to wiąże się z kosztami a kasy brak bo w tym roku wydąłem za dużo o jakieś 300-400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Zbytniego zainteresowania spotkaniem nie ma ,no cóż i tak bywa ,ustaliliśmy z Romanem i Pio-trem datę na 9 Listopada . A i miejsce spotkania też zmieniliśmy ,spotykamy się w Lubiążu , tam gdzie ostatnio. Piszę to bo może ktoś zdecyduje się w ostatniej chwili. Maniek mam prośbę: wrzućcie jeszcze raz mapkę z dojazdem i wyraźnie zaznaczonym punktem w którym się spotykamy. Szukałem, bo wiem że gdzieś chyba była, ale takiej jednoznacznej nie znalazłem. Czy będę to tego obiecać nie mogę, ale na razie wszystko wskazuje na to, że może akurat będę miał czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Maniek mam prośbę: wrzućcie jeszcze raz mapkę z dojazdem i wyraźnie zaznaczonym punktem w którym się spotykamyOk .coś przygotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 wrzućcie jeszcze raz mapkę z dojazdem i wyraźnie zaznaczonym punktem nie jest najlepszej jakości ale myślę że powinna wystarczyć, jak coś to pytaj na pw lub fon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jeśli Łukasz da rade, to i ja się zjawie PS Jerkbait także robi zlot w tym terminie, tylko powyżej Lubiąża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 PS Jerkbait także robi zlot w tym terminie, tylko powyżej Lubiąża Miejsca starczy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 hah nie wątpię mam nadzieje, że koguciki, które właśnie zamówiłem okażą się strzałem w 10tke na tamtejsze sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 że koguciki, które właśnie zamówiłem okażą się strzałem w 10tke na tamtejsze sandaczeTy też zachorowałeś to dobrze wymienimy się doświadczeniami choć ja jeszcze za krótko tym się bawię to już wiele ciekawych rzeczy zauważyłem ,ale pogadamy na zlocie.A gdzie że tak zapytam zamawiałeś tz. czyje u mnie paczka przychodzi w wtorek lub środę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ja także dopiero zaczynam zachęcony niezłymi wynikami znajomych, nadszedł czas aby samemu spróbować a zamówiłem je u Danka (Daniela Junika), w środę do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Wstępnie skład ? kolat66, maniek, pewniak, roman gawlas, pio, Homegeon nastawiacie się na jakiś konkretny gatunek ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 nastawiacie się na jakiś konkretny gatunek rybyNo niby sandacz ,będzie rybą herbową spotkania ale życie zweryfikuje nasze życzenia. .Jedynie martwi mnie poziom wody ,a w zasadzie te skoki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Panowie o której godzinie się spotykamy?? Dla jadących z wrocławia mam informację, iż na odcinku drogi za środą śl. w kierunku prochowic są remonty drogi i ruch wahadłowy. Wprawdzie rano nie powinno być jakichś korków, ale i tak na pewno wydłuży to troszkę czas dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 My -Roman i Maniek wyjeżdżają o 6 z Wrocka czyli max na 7 jesteśmy na miejscu i myślę że po tej godzinie się zacznie młócka ,a plotki dochodzą rewelacyjne o wynikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 a plotki dochodzą rewelacyjne o wynikach. I ja potwierdzam ze slyszenia takie wieści z nad wody idą że można połowić, ale jutro życie zweryfikuje te pogłoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 hehe, oby, bo w dotychczasowej historii spotkań rewelacyjnych wyników jeszcze raczej nie było. Wprawdzie liczy się głównie samo spotkanie i towarzystwo, ale nie zaszkodziłoby, gdyby tym razem padły ładne ryby. Ale już więcej nic nie mówię coby nie zapeszyć)) W takim razie do zobaczenia o 7 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 kolat66, pewniak, roman gawlas, Homegeon Serdeczne dzięki za miłe spotkanie-wędkowanie ,i tym razem Lubiąż okazał się bardzo trudnym miejscem i do wędkowania i odnośnie wyników ,szczególnie przemieszczanie się jesienią brzegami było bardzo utrudnione ,co daje mi wiele do myślenia nad planami przyszłych spotkani . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 ja też dziękuję wszystkim za spotkanie. Zawsze miło połowić w towarzystwie, choć ryby - jak to zwykle bywa - nie brały tak jak byśmy tego chcieli. Z drugiej jednak strony, sandacz złowiony przez Mańka (chyba 61 cm) był największą rybą w dotychczasowej historii spotkań, więc jest to pewien sukces. pozdrowienia dla wszystkich i do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 No dobra Pany jest ktoś chętny na pstrągi z Kaczawy w niedzielę 18.01.09??? Jeśli moja praca nie pokręci moich planów i będę mieć wolny weekend to wyruszam ok godz. 7.00 w niedzielę - o 8 nad Kaczawą w okolicy wsi Rzymówka między Legnicą, a Złotoryją. mapa dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi